Doe jij mee met de MEI MASTURBATIE CHALLENGE 2024?! Check ‘m hier!

18.185 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘De Rode Kater’

23 november 2019,

geschreven door

Van onze EasyToys Magazine lezer Anja kregen wij dit spannende verhaal toegestuurd! De hoofdrolspeelster in dit verhaal heeft een date in restaurant De Rode Kater met de knappe Rick. Maar wat ze niet weet is dat Rick een opwindende verrassing voor haar in petto heeft…

Geen zin om te lezen? ‘De Rode Kater’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal! 

De Rode Kater

Het is een zwoele nazomeravond. Na een week werken is dan vanavond eindelijk mijn date met Rick.

Ik zit thuis op de bank vol spanning te wachten tot de deurbel gaat. We gaan heerlijk uit eten, inmiddels onze derde date. *Ding dong*…. Ik spring omhoog van de bank en verheug me op de avond die komen gaat. Ik werp nog een blik in de spiegel en spuit het laatste beetje parfum uit mijn flesje op en open de deur. “Dag schoonheid,” zegt Rick. Ik bloos en zeg, “hey, knapperd” en druk een lange zoen op zijn heerlijke lippen. We lopen naar de auto en hij opent galant de deur.

“Ik spring omhoog van de bank en verheug me op de avond die komen gaat.”

Nog geen half uur later zijn we aangekomen bij De Rode Kater, een fijn restaurant. Om mijn zenuwen in bedwang te houden, bestel ik direct een heerlijk glas rode wijn (ik denk in mezelf; hij ziet er weer eens heerlijk uit, een echte man). Rick oogt ontspannen en zit nonchalant achteroverleunend van een cola rum te genieten. Hij heeft een mooie spijkerbroek aan met een mooie rode blouse. Mijn hart sloeg van opwinding over toen ik de deur vanavond open deed. Toen we zojuist binnenkwamen zag ik dat er meerdere dames waren die nog een keer achterom keken toen hij langs liep. Ik straal en denk, deze man hoort lekker bij mij.

“Excuseer me, Rick. Ik moet even naar het toilet.” Ik sta op en kijk hem aan, en loop richting het toilet. Ik voel dat hij me nakijkt. Voor de gelegenheid ben ik vanavond gekleed in een mooi, zwart jurkje tot net boven de knie, een paar mooie panty’s en donkerrode pumps. Mijn donkerblonde krullen vallen speels rond mijn gezicht. Ik werk mijn lippenstift bij en besluit na wat getwijfel mijn slipje uit te trekken. Een beetje ongemakkelijk maar vol vertrouwen loop ik terug naar onze tafel, waar ik mij voorover buig naar Rick en een lekkere kus op zijn lippen plant. Zijn blik dwaalt af naar mijn borsten die half in mijn jurkje verstopt zitten. Bij het drukken van mijn kus op Rick zijn lippen raakt mijn tong zachtjes zijn lippen. “Wat ben je ongelooflijk lekker,” fluistert Rick in mijn oor. Ik geef hem een knipoog en neem weer plaats aan de tafel. Onder de tafel voel ik dat zijn hand mijn been streelt. “Ik heb zo’n zin in je,” zegt hij zachtjes.

“Ik werk mijn lippenstift bij en besluit na wat getwijfel mijn slipje uit te trekken.”

Lacherig zeg ik, “Rick, we zijn net aangekomen. Laten we eerst heerlijk eten en wie weet heb je straks nog wel een heerlijk toetje.” Waarop Rick antwoordt, “ik heb een cadeautje voor je. Maar daarvoor je moet even naast me komen zitten en me vertrouwen.” Ik slik en sta langzaam op. Eenmaal naast hem voel ik zijn vingers plagerig onder mijn jurkje gaan. Paniekerig denk ik, oh nee, ik heb geen slipje meer aan! Maar op hetzelfde moment kijken zijn donkergroene ogen mij aan en hij zegt, “zo, zo, spannend zeg, zo zonder slipje”. Ik kijk hem verstijfd aan en kan geen woord meer uitbrengen, een zachte kreun kan ik nog net onderdrukken. Kippenvel kruipt langs mijn rug naar mijn nek. Ik grijp de tafel stevig vast en doe mijn best niet aan de andere gasten te laten merken wat er onder ons tafeltje gebeurt. “Niet schrikken en vertrouw me”, zegt Rick opnieuw. Ik voel dat hij iets in mijn natte kutje drukt, maar kan niet plaatsen wat het is. Het maakt me ook niet uit, ik ben zo geil dat ik alles goed vind wat hij doet.

Hij trekt zijn vingers terug als de ober ons eten serveert. “Alstublieft mevrouw. Dit is net zo lekker hoor”, knipoogt de ober naar mij. Ik word rood tot ver achter mijn oren en als ik om me heen kijk, zie ik een ander stel verlekkerd naar ons kijken. Voordat ik een woord kan uitbrengen voel ik een tintelende trilling in mijn onderbuik. Ik verslik me bijna in een hap eten en kan een gilletje amper onderdrukken. Rick lacht en legt een kleine afstandsbediening op tafel. “Balletjes,” legt hij uit, “die gaan trillen wanneer ik dat wil”. Hij drukt op een knopje en weer verspreidt zich een heerlijke trilling in mijn kutje. Ik snak naar adem en druk mijn dijen tegen elkaar, maar het helpt niets. Ik smeek hem om te stoppen, hier in een vol restaurant. De balletjes in mij laten mijn kutje keer op keer samentrekken. Ondanks de ‘vernedering’ maak hij me stapelgek van verlangen en word ik nog geiler, omdat ik weet dat hij de leiding heeft. “Ik wil dat je hier klaar komt,” zegt Rick dwingend.

erotisch verhaal

Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou…


In de stilte van het bos bereid ik ons voor op een nog intenser avontuur. Uit mijn tas haal ik glijmiddel en een elegant anaal speeltje, perfect voor onze spannende escapade. Terwijl de nacht ons omhult, maakt de zachte aanraking en de zorgzame inbrenging van het speeltje elk moment diepgaand en onvergetelijk.

 

“Eenmaal naast hem voel ik zijn vingers plagerig onder mijn jurkje gaan.”

Rustig drinkend van zijn cola rum bekijkt hij mij vanaf de andere kant van ons tafeltje. Ik schuif heen en weer op mijn stoel. De trillingen zijn haast ondraaglijk en ik krijg nog amper een hap door mijn keel. Ik probeer de controle terug te krijgen, maar het is tevergeefs. Ik bijt op mijn vinger om een orgasme voor de rest van het restaurant te verbergen. Mijn lijf schokt en golven van lust overspoelen me. Met zijn prachtige ogen kijkt hij me aan, en ik smeek hem om het uit te zetten. Nadat hij zijn cola rum op heeft, pakt hij rustig de afstandsbediening en zet hem uit. Ik wil hem voor de vernedering haast een knal geven, maar anderzijds ben ik nog nooit zo geil klaargekomen. “Kom we gaan.” Hij pakt me bij mijn arm en leidt me naar de uitgang. “Ik wil je neuken,” zegt hij.

Zonder een woord te zeggen lopen we naar de auto. We stappen in en hij rijdt naar een afgelegen plekje in het bos. Het is bijna donker en het is lekker zwoel buiten. Hij loopt naar me toe en zet me met mijn billen op de motorkap van zijn prachtige gele auto. Ruig trekt hij mijn jurkje omhoog. Mijn borsten springen er aan de bovenkant uit en mijn tepels worden hard van opwinding. Hij zuigt aan een borst en bijt hard op mijn tepel. Dit is zo geil. Ik druk mijn borsten nog verder in zijn gezicht en voel dat hij met zijn andere hand een tik op mijn billen geeft. Ik geniet van zijn ruige aanpak.

“Hij loopt naar me toe en zet me met mijn billen op de motorkap van zijn prachtige gele auto.”

Hij trekt me van de auto af en zoent me. Ik wil niets liever dan zijn heerlijke lul in me voelen. Hij beveelt me dat ik mijn benen moet spreiden. Ik voel de inmiddels wat koelere wind over mijn hete, natte kutje waaien. Hij zakt door zijn benen een likt langzaam om mijn clit. Hij verwijdert de balletjes en ik sta te trillen op mijn benen. Ik kreun, “ga door Rick!” Hij begint me steeds sneller te likken en heeft inmiddels drie vingers in mijn kutje die mij heerlijk verwennen. Ik kom weer tot een heerlijk hoogtepunt.

“Hij begint me steeds sneller te likken en heeft inmiddels drie vingers in mijn kutje die mij heerlijk verwennen.”

Vervolgens zak ik door mijn knieën en voel zijn inmiddels keiharde lul tegen mijn lippen. Ik open mijn mond en hij duwt zijn lul diep achter in mijn keel. Met twee handen houdt hij mijn hoofd stevig vast. Ik krijg amper adem als hij zijn lul diep in mijn keel stoot. Hard zuig ik aan zijn eikel en draai er met mijn tong zachtjes rondjes omheen. Ik voel dat hij bijna komt en hij trekt me omhoog.

Hij beveelt me om te draaien en duwt me met mijn borsten op de motorkap. Hij duwt mijn jurkje over mijn billen en geeft me nog eens een harde tik op mijn billen. Vrijwel direct erna voel ik zijn heerlijke lul diep en ruig in mijn kutje verdwijnen. “Eindelijk,” kreun ik. Genietend laat ik Rick zijn gang gaan en krijg een heerlijk gevoel wat bijna over gaat in een heerlijk orgasme. Ik hoor hem kreunen van genot en om te voorkomen dat hij mijn kutje al helemaal vol spuit trekt hij zich terug. Nadat zijn gevoel weer iets is gezakt, spuugt hij wat speeksel op mijn anus en trekt mijn billen zachtjes uit elkaar. Voorzichtig duwt hij zijn lul in mijn gaatje en ik schreeuw het even uit van de pijn. Ik probeer hem van me af te duwen en roep of hij misschien gek geworden is. Maar hij houdt me stevig vast en kust me in mijn nek. Fluisterend zegt hij, “vertrouw me, het komt goed schatje, geef je over” en hij duwt zijn heerlijke lul voorzichtig verder in m’n strakke gaatje.

“Voorzichtig duwt hij zijn lul in mijn gaatje en ik schreeuw het even uit van de pijn.”

Het gevoel van pijn gaat langzaam over in genot. Zijn lul schuift steeds dieper naar binnen en na een paar minuten ben ik gewend aan zijn heerlijke lul in mijn kontje. Aan het stoten van Rick voel ik dat hij elk moment kan klaarkomen. Na een paar seconden spuit hij met een harde kreun zijn lul helemaal leeg. Hij trekt zijn lul uit mijn gaatje en ik voel zijn heerlijke warme zaad uit mijn gaatje langs mijn dijen druppelen. Ik smeer het uit over mijn kutje en lik mijn vingers af, terwijl Rick me verlekkerd aankijkt. “Wat een ontzettend geile avond,” zegt hij. “Nou en of,” knipoog ik naar hem.

“Doen we dit snel over?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

12.876 keer bekeken

Geschreven door

In de rubriek ‘Erotische Verhalen’ delen wij spannende verhalen geschreven door en voor onze lezers. In deze verzamelblog hebben wij alle verhalen van de verhalenreeks over Annemarie en Bastiën gebundeld. Deze verhalen zijn geschreven door Easytoy…
12.876 keer bekeken