Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

17.129 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘De Daiquiri’

12 juni 2021,

geschreven door

Het volgende verhaal hebben we van een lezer mogen ontvangen die de laatste tijd erg bedreven is met het schrijven van erotische verhalen. Wij hebben als redactie in ieder geval erg genoten van onderstaand verhaal. Het hoofdpersonage bevindt zich aan de andere kant van de wereld, wanneer zijn oog valt op een bloedmooie dame die toevallig ook nog uit Nederland blijkt te komen…

Geen zin om te lezen? ‘De daiquiri′ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

De Daiquiri

Wanneer had ik me voor het laatst zo aangetrokken gevoeld tot iemand? Ik kon het me niet meer herinneren. De vrouw met wie ik zojuist een blik gekruist had was zonder twijfel één van de mooiste die ik ooit in mijn leven had gezien. Ze zat schuin tegenover me aan de andere kant van de strandbar, op deze godvergeten plek ergens aan de andere kant van de wereld.

Ze was alleen. Ze dronk een rode cocktail uit een Martini-glas. Haar zongebruinde lichaam glansde in de avondzon, haar gezicht was een beetje verbrand.

Ik zat er al de hele middag – ik was een stuk meer verbrand – maar zij was pas net aangekomen op haar modderige scooter. Ze droeg een wit, kort topje waar ik duidelijk haar tepels doorheen kon zien, ook van deze afstand. Ze zat achterover geleund in de hoek met haar in een stranddoek gewikkelde benen op een andere stoel.

Toen ze zag dat ik nog steeds naar haar keek, zwaaide ze haar benen op de grond, deed haar doek af, stond op en verscheen vrijwel meteen voor mijn neus, neerkijkend op mij met een hautaine blik in haar ogen, lippen getuit.

“Ze droeg een wit, kort topje waar ik duidelijk haar tepels doorheen kon zien, ook van deze afstand.”

Ze was eerst stil, terwijl ze me van top tot teen bekeek. Ik voelde me een beetje geïntimideerd toen ze dat deed – het leek alsof ze iedere centimeter van mijn lichaam nauwkeurig bestudeerde en keurde op oneffenheden. Ze fronste en zei uiteindelijk: “I’m not for sale.”

Ik deed meteen verdedigend mijn handen omhoog.

“No, no, no, I didn’t think…”, stamelde ik.

Plotseling maakte haar norse blik plaats voor een brede glimlach.

“Nah, I’m just fuckin’ with you. What’s your name?”

Ik moest een beetje blozen en vertelde haar mijn naam. Een blik van herkenning schoot in haar ogen.

“Ben je Nederlands dan?”, vroeg ze meteen erachteraan. Ze schoof de stoel naast me opzij en ging zitten.

Die had ik niet zien aankomen. Het duurde een moment voordat ik ja zei, allereerst vanwege de verbazing over deze haast onmogelijke toevalligheid; ten tweede had ik zo lang geen Nederlands meer gesproken dat de taal bijna vreemd in mijn oren klonk. Maar ik herpakte me, en voor ik er erg in had was de zon onder en de tafel gevuld met lege cocktailglazen – het magische drankje bleek uiteindelijk een Daiquiri met aardbeien te zijn.

We hebben uren gepraat over hoe we hier terecht waren gekomen, welke reis we hadden afgelegd, waar in Nederland we vandaan komen. We lulden en we lulden, en we kropen centimeter voor centimeter dichter naar elkaar. We lachten en zweetten en dronken terwijl de gespreksstof langzamerhand een geilere kant op ging. Ze vroeg me naar mijn kinks, mijn exen, mijn seksblunders. Al haar vragen beantwoordde ik met de eerlijkheid van een geile dronken jongen die niets liever wilde dan om haar vinger te worden gewonden. Ja, ik heb freaky exen gehad. Jazeker, ik hou wel van een vinger in mijn kont. Absoluut, ik hou ervan als een vrouw de leiding neemt en me vertelt wat ik moet doen.

“Ze vroeg me naar mijn kinks, mijn exen, mijn seksblunders. Al haar vragen beantwoordde ik met de eerlijkheid van een geile dronken jongen die niets liever wilde dan om haar vinger te worden gewonden.”

“Je hebt geluk”, zei ze. “Ik hou er wel van om mannetjes zoals jij aan te pakken.”

“Pak me aan dan”, wierp ik terug.

Ze stond direct op, liep naar haar tas, haalde er een aantal briefjes uit in de lokale valuta, smeet ze op tafel, griste haar stranddoek mee en voor ik kon protesteren sleurde ze me richting het strand. Ik voelde de eerder sudderende spanning in mijn lichaam ineens door me heen zinderen terwijl we het strand op renden. Het was warm en bedompt en ik voelde haar geile, beschonken energie met een hitte die ik zelden zo heftig had meegemaakt. Nog geen honderd meter van de strandtent wapperde ze haar stranddoek uit en legde het op het zand.

“Hier al?”, vroeg ik hijgend.

“Juist hier”, antwoordde ze, terwijl ze mijn keel greep en me tegen de grond drukte.

Ik snakte naar adem – ze deed haar slipje uit en ging op me zitten. Terwijl ze met één hand mijn zwembroek uit trok – het enige dat ik aanhad – pakte ze mijn gezicht met de andere en stak een duim in mijn mond. Ik zoog een likte en zij deed haar topje uit. Haar tieten waren groot en rond en bezweet en meteen wilde ik met mijn gezicht erin verdwijnen maar ze duwde me terug met haar hand.

“Je moet me smeken.”

Ik keek haar even aan, haar gezicht een silhouette, omhuld door het felle maanlicht. Ze had het gezegd met zo’n felle, intense overtuiging dat ik even terugdeinsde. Toen begon ik te smeken.

Het voelde fucking geil. Ze snoof en glimlachte, pakte haar tieten met haar handen, leunde voorover en duwde ze in mijn gezicht tot ik bijna stikte. Toen ze losliet was mijn lul zo stijf dat het pijn deed. Ze ging op haar hurken zitten, kuste me voor het eerst op de mond, draaide zich om en ging op mijn lul zitten. Haar billen klapten tegen elkaar terwijl ze op me reed met vloeiende, ronde bewegingen. Telkens weer wist ze precies de volledige grootte te raken, op en neer als een dembow-danseres. Toen ik harder begon te kreunen stopte ze.

“Haar billen klapten tegen elkaar terwijl ze op me reed met vloeiende, ronde bewegingen. Telkens weer wist ze precies de volledige grootte te raken, op en neer als een dembow-danseres.”

Ze draaide zich om naar mij, en nam me helemaal in haar terwijl ze rechtop zat en heen en weer ging.

“No way dat jij eerder gaat komen dan ik”, grijnsde ze.

“Hoe wil je dan…” Ze duwde mijn mond dicht met haar hand.

“Ik weet hoe ik wil komen”, zei ze. Ze kneep mijn keel dicht en zette een choreografie in op mijn lul die voelde als een fucking overstroming. Bij iedere golf stootte mijn eikel langs haar g-spot in golven van bijna stikken en weer losgelaten worden. Elke keer dat ze losliet snakte ik naar adem, maar tegelijkertijd gelijk weer naar haar beklemming. Toen ze even wachtte met choken, begon ik met mijn heupen mee te stoten, diep in haar.

“Choke me!”, hijgde ik, “choke me!”

Ik greep haar billen vast en kneep hard terwijl ik mijn lul in haar beukte. Ik wilde haar op haar billen slaan maar ze greep mijn hand vast met een verbazingwekkende kracht en bracht die boven mijn hoofd. Mijn andere hand was nog vrij en ik had haar één keer geslagen toen ze ook die hand greep en me nu stevig bij mijn polsen vasthad. Ik stribbelde niet tegen toen ze me in mijn oorlel beet, en in mijn nek en schouders, in mijn tepels. Ze bleef doordansen op een steady tempo en ik voelde haar heter worden – ik zag haar ogen naar achter rollen.

“Ik stribbelde niet tegen toen ze me in mijn oorlel beet, en in mijn nek en schouders, in mijn tepels.”

“Kom alsjeblieft”, zei ik hees. Ze liet mijn polsen los, greep me weer bij mijn keel en kwam klaar, door de wind om mij heen en ik voelde het inmiddels verzamelde zand over mijn hele lichaam schuren terwijl mijn hoofd tolde van het zuurstoftekort en de alcohol. Ze liet precies op tijd weer los, en ik moest even op adem komen.

“Fuuuuck!”, gromde ik en ik begon weer harder te stoten. Ze schokte nog na van haar orgasme en liet me nu mijn gang gaan. Ze hijgde en kreunde en kuste me weer, dit keer lang en intens. Haar haar zat in mijn gezicht en ze beet op mijn lip, en ik rook haar zoete cocktailadem, en ik neukte haar en neukte haar, met mijn handen op haar tieten. Ze moedigde me aan en rustte met haar handen op mijn borst en keek me aan vanachter haar warrige haar. Ze bracht haar mond naar mijn oor. “Je hebt het goed gedaan”, fluisterde ze.

Ik gromde en wilde haar verder neuken, maar ze stond op van mijn lul. Ze ging met haar knieën naar achteren en zei me dat ik mijn benen verder omhoog moest doen. Toen omklemde ze me met haar hand en trok me af, en likte tegelijkertijd mijn ballen. Doordat mijn benen omhoog waren, kon ze gemakkelijk op mijn kont spugen en een vinger erin doen. Het deed pijn en ik slaakte een gil en ze stopte, maar ik schudde mijn hoofd en riep: “Nee, nee, ga door, alsjeblieft!”

“Ze ging met haar knieën naar achteren en zei me dat ik mijn benen verder omhoog moest doen. Toen omklemde ze me met haar hand en trok me af, en likte tegelijkertijd mijn ballen.”

Want ik wist dat ik zo wilde klaarkomen. Ze ging door en pijpte me intussen, intens en fel maar wel langzaam, ingehouden en zelfverzekerd. Ze ging met haar vinger langzaam heen en weer maar ik voelde ieder detail. Al het bloed stroomde naar mijn pik en voor ik het wist, spoot mijn zaad in haar mond, op haar kin en op mijn buik. Ze slikte door wat ze had opgevangen, veegde de rest van haar kin en kuste me.

“Kom zwemmen dan.”

En terwijl we met trillende benen opstonden en die paar passen naar de zee liepen, dacht ik nog heel eventjes een echo te horen van haar orgasme, wervelend in de wind, nauwelijks te verstaan onder het deinen van de golven.

Toen we samen in de zee sprongen, bedacht ik me dat haar nasmaak verrassend goed samen ging met de Daiquiri’s.

Hoe vond jij dit erotisch verhaal? Laat een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Het is alweer bijna december (ja, wij snappen ook niet hoe), dus is de tijd voor Sinterklaasgedichten weer aangebroken! We vonden de gedichten van vorig jaar zo leuk dat we ook dit jaar weer een dichtwedstrijd uitschrijven. Als jij graag gedichten sc…
2.900 keer bekeken