Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

erotisch verhaal
10.442 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘De bibliotheek’

28 juni 2024,

geschreven door

Kan je wel wat spanning en opwinding gebruiken deze vrijdag? Dan is dit erotische verhaal, geschreven door Emma, precies wat je nodig hebt! In dit verhaal gaat de hoofdpersoon voor het eerst in lange tijd weer eens naar de bibliotheek. Tussen de boeken door spot ze een wel heel aantrekkelijke man. En hij ziet haar ook…

De bibliotheek

Ze stapte de bibliotheek binnen. De koele lucht van de airco blies aangenaam langs haar gezicht en deed haar groene zomerjurk zacht wapperen langs haar benen. Opgelucht zuchtte ze. Wat een verademing met de warme lucht buiten. Je kon nu goed merken dat de zomer voor de deur stond. Al dagen liep de temperatuur steeds verder op en je merkte dat iedereen het natte, koude voorjaar definitief achter zich hadden gelaten.

Leah snoof de geur van oude boeken op. Het was lang geleden dat ze in een bibliotheek was geweest. Als kind had ze er uren en uren doorgebracht. Nieuwsgierig naar de variëteit aan werelden die zich openbaarden tussen de papieren kaften. Waarom ben ik hier nooit meer geweest, vroeg ze zich af. Ze miste dit. Ze streek met haar vingers langs de ruggen van de vele boeken die in rijen achter elkaar stonden. Haar voetstappen werden gedempt door het zachte vinyl van de vloer. Fluisterende stemmen klonken uit verschillende hoeken om haar heen.

Er waren maar een handvol mensen. Leah keek onder haar lange, donkere wimpers vandaan naar twee jonge meiden die vol aandacht leken te studeren. Verderop las een oudere vrouw een krant. Aan een tafeltje zaten twee mannen zacht met elkaar te praten. Niemand leek haar aanwezigheid hier op te merken en ze voelde hoe ze zich ontspande.

Ze trok een boek naar voren en bestudeerde de kaft. Ze kende dit boek, maar inmiddels was het zo lang geleden dat ze was vergeten waar het verhaal precies over ging. Het zou niet verkeerd zijn om weer eens wat vaker een boek te lezen. Leah keek naar alle titels die voor haar stonden. Er waren nog zoveel verhalen te ontdekken.

Ze schoof het boek terug in de kast, toen haar ogen werden getrokken naar een blauwe gestalte in het gangpad tegenover haar. Ze volgde met haar grote ogen de bewegingen van wat, zover ze kon zien, een donkerblauw overhemd was. Het bewoog zich traag, bewust. Zelfverzekerd. Ze gluurde door de kast met boeken heen en ontdekte dat het overhemd hoorde bij een zeer aantrekkelijke man. Een nette, donkere broek omsloot zijn goedgevormde billen. Zijn donkere haar liet wat grijze lokken doorschemeren. Het gaf hem iets van klasse.

Ze gluurde door de kast met boeken heen en ontdekte dat het overhemd hoorde bij een zeer aantrekkelijke man. Een nette, donkere broek omsloot zijn goedgevormde billen.

Leah liep geruisloos met hem op. Zijn gezicht was half verscholen achter de boeken. Plotseling keek hij op en staarde haar recht aan. Een schok ging door Leah heen en snel sloeg ze haar blik neer. Ze voelde hoe haar hart in hoog tempo in haar borstkast tekeer ging. Die blik, die ogen… Ze hief haar hoofd en gluurde tussen de boekstellingen door. Weer kruisten hun blikken zich. Hoewel de hitte naar haar wangen steeg, liet ze zich dit keer niet van de wijs brengen. Hij had een bijzonder knap gezicht. Stoppels sierden een strakke kaaklijn, zijn ogen keken kalm maar mysterieus de wereld in. Waren ze bruin? Ze kon het niet goed zien.

Zonder hun blikken van elkaar los te maken, liepen ze langzaam door de gangen heen. De namiddagzon scheen door de ramen en maakte lange schaduwen. Stof danste gemoedelijk door het licht. Haar zomerjurkje zwierde elegant om haar blote huid bij elke stap die ze nam. Langzaam liepen ze naar het eind van het gangpad. Ze voelde hoe de spanning toenam, hoe haar hart steeds harder liep te bonzen in haar keel. Daar stonden ze, recht tegenover elkaar. Zijn ogen gleden over haar lichaam heen. Langs de zachte huid van haar hals, het bescheiden decolleté, over het soepele stof van het jurkje, haar lange blote benen en uiteindelijk weer terug naar haar gezicht. Hij nam de tijd, nam alles van haar lichaam goed in zich op.

“Hé”, zei hij.

“Hé”, zei ze op gedempte toon terug.

Ze bleven elkaar aankijken. Het zachte geroezemoes was hier achter in de bibliotheek volledig weggevallen. Hij deed een stap naar voren, gleed met zijn vinger langs de contouren van haar gezicht. Hij vervolgde zijn weg naar beneden en bleef uiteindelijk hangen bij de strik om haar middel die haar jurk bijeen hield. De lucht tussen hen trilde van spanning. Hij trok haar dichterbij. Ze voelde hoe zijn borstkas op en neer ging, sneller dan normaal. Hij boog zich naar haar toe.

“Ik wil je”, fluisterde hij.

Leah keek vluchtig om haar heen. Niemand keek op of om. Voelde dan niemand de spanning die hier heerste? Zijn vingers streken een lok haar uit haar gezicht. Haar lichaam beefde. Ze wilde hem ook. Hier, nu. Volledig toegeven aan de spanning die tussen hen heerste. Ze keek terug naar zijn hongerige ogen en liet zich door hem meevoeren naar het deel van de bibliotheek waar ze volledig aan het zicht van de rest waren onttrokken. Daar nam hij haar gezicht tussen zijn handen en begon haar vurig te kussen.

Oh god, die lippen, die kus. Zijn aanraking zette haar in vuur en vlam. Hevig gepassioneerd zochten hun lippen elkaar op, dansten hun tongen om elkaar heen. Zijn handen gleden over al haar rondingen. Verlangend drukte ze haar heupen tegen hem aan en voelde hoe opgewonden hij was. Even gleed ze met haar hand over zijn kruis heen. Wat was hij ongelooflijk hard. En groot. Ze voelde zijn contouren door het stof van zijn strakke broek heen. Het kostte haar zoveel moeite om zich in te houden. 

Verlangend drukte ze haar heupen tegen hem aan en voelde hoe opgewonden hij was. Even gleed ze met haar hand over zijn kruis heen. Wat was hij ongelooflijk hard. En groot.

Hij drukte haar met haar rug tegen de muur aan en gleed met zijn hand onder haar jurk. Zijn vingers wreven plagend over haar natte slipje heen. Ze beet op haar lip om een kreun te onderdrukken.

Vluchtig keek hij om zich heen. Dit gedeelte was nog steeds uitgestorven. Werkelijk niemand leek door te hebben wat er zich hier achter in de bibliotheek aan het afspelen was.

Grijnzend keek hij haar aan.

“Wil je meer?” vroeg hij op gedempte toon.

Leah keek hem met hongerige ogen aan.

“Is dat verantwoord?” vroeg ze met het laatste beetje realiteitsbesef wat ze nog had.

“Nee.” Hij kuste haar in haar hals. Zijn handen gleden over haar borsten heen. “Nee, dat is het niet. Maar ik wil je.”

Leah kon zich niet meer tegen hem verzetten. Ze wilde het niet.

“Ik jou ook”, fluisterde ze verlangend.

Hij trok de strik van haar jurk los. Het zomerjurkje gleed soepel van haar schouders. Met een eenvoudige beweging maakte hij haar bh los en liet deze ook op de grond vallen. Een zonnestraal gleed over haar naakte lichaam. Hij nam haar borsten in zijn handen en zoog aan haar harde tepels. Ze kreunde zacht.

“Sssh…” Hij stopte en keek haar plagend aan. “Ik ga pas verder als je helemaal stil kunt zijn.”

Het was één van de moeilijkste dingen die ze ooit had moeten doen.

Hij gleed met zijn tong naar beneden tot hij op zijn knieën voor haar zat en haar slipje helemaal naar beneden trok. Hij spreidde haar benen en begon haar met geoefende tong te verwennen. Leah sloot haar ogen en leunde met haar hoofd achterover tegen de muur, haar vingers verborgen in zijn haar. Ze beet krampachtig op haar lip om de neiging om te kreunen te onderdrukken. Fuck, dacht ze bij zichzelf, wat is hij goed.

Hij zoog aan haar clit en bespeelde haar met zijn tong. Zijn vingers gleden naar binnen en stimuleerden alles wat maar gestimuleerd kon worden. Ze kronkelde onder zijn aanraking.

Ze voelde hoe haar lichaam zich steeds meer begon aan te spannen en haar ademhaling korter en sneller werd. Hij voelde het ook en voerde het tempo steeds iets verder op.

Ze hield het niet meer. Ze kón niet meer. Wat deze man deed was magisch. Alle zenuwen van haar lichaam stonden op scherp en ze voelde dat het onmogelijk was om dit nog langer vol te houden. Met een golf van extase vloeide het orgasme door haar lichaam heen. Krampachtig probeerde ze zich vast te houden aan de plank met boeken naast zich. Haar oververhitte, naakte lichaam tegen de koude muur gedrukt.

erotisch verhaal Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou... Hij zet het vibrerende speeltje op de binnenkant van haar dij. Tergend langzaam beweegt hij hem omhoog. Een rilling gaat door haar hele lijf als de trillingen haar gevoeligste plekje bereiken.
 

De man in het blauw keek voldaan naar de hevig bevende, naar adem happende vrouw die helemaal naakt in de bibliotheek voor hem stond. Ze was prachtig om te zien. Kwetsbaar, zoals ze daar stond, helemaal overgeleverd aan hem en aan het toeval. Haar zachte huid was bedekt met een laag kippenvel, te wijten aan de spanning – of juist de ontlading. Hij bekeek haar lichaam. De zachte glooiingen van haar lijf gaven haar iets sensueels. De zon scheen op haar asblonde haar, dat in golvende lokken over haar borsten heen viel en speelse schaduwen maakten op haar bleke huid. Haar lippen waren donkerrood van opwinding, haar fonkelende blauwe ogen keken hem wild aan. Ze maakte iets los in hem. Iets dierlijks en ontembaars. Oh, dit was nog niet over.

Hij streelde het nog steeds bevende lichaam. Hij hoorde hoe haar ademhaling kort, maar wel rustiger werd.

Toen hij haar daarnet had zien lopen in de bibliotheek, voelde hij hoe zijn lichaam op haar reageerde. Hij had haar gevolgd met zijn ogen, hoe ze langs de rijen met boeken liep. Ze was zich nergens van bewust, diep in gedachten leek het. Haar lange haar danste over haar rug. Haar jurkje was degelijk tot op knielengte, maar accentueerde haar smalle taille en trok de aandacht naar haar verfijnde boezem. Toen ze naar hem opkeek, zag hij dat ze schrok. Maar ook dat ze hem opnieuw opzocht. Haar wilde, felblauwe ogen leken hem in zijn greep te houden. Het was alsof ze het meest primitieve deel in hem naar boven bracht en hij wilde alleen nog maar haar. Hier, nu.

Hijgend keek ze hem aan vanaf de muur. Ze wilde meer van hem. Dit was heerlijk, maar niet genoeg. Ze keek onderzoekend naar zijn kleding en trok hem dichter naar zich toe. Al kussend maakte ze ieder knoopje van zijn overhemd los tot ze zijn blote borstkas voor zich had. Haar handen gleden verlangend over zijn lijf. Ze had geen idee hoelang ze hier al waren en hoelang het nog zou duren voordat ze gesnapt zouden worden. Maar ze genoot van ieder moment.

Met zijn hoofd in haar hals begraven, maakte zij zijn broek los en liet deze op de grond vallen. Ze hoorde zijn hart bonzen. Zijn ademhaling haperde toen ze haar handen langzaam om hem heen legde en met hem begon te spelen. Wat ze had gevoeld toen hij tegen haar aanstond, was geen leugen geweest. Hij was enorm geschapen en ze voelde hoe ze opnieuw nat van hem werd. Ze beet hem plagend in zijn hals terwijl ze verder met hem speelde.

Ze hoorde zijn hart bonzen. Zijn ademhaling haperde toen ze haar handen langzaam om hem heen legde en met hem begon te spelen.

Hij merkte dat ze er zin in had en kon zich amper nog beheersen. Toen ze hem in zijn hals beet, zacht maar duidelijk, pakte hij haar vast en draaide haar met haar gezicht tegen de muur aan. Haar armen hield hij stevig vast boven haar hoofd, terwijl hij met zijn andere hand zichzelf naar binnen begeleidde.

“Jezus”, fluisterde hij zacht. Ze voelde warm, zacht en ongelooflijk nat. Hij bracht zichzelf naar binnen, eerst traag en beheerst. Hij voelde haar aanspannen toen hij volledig in haar zat. Dit kon hij niet lang volhouden.

Met beleid begon hij het tempo op te voeren. Haar zachte billen deinden op en neer bij het ritme van zijn stoten. Stil blijven was bijna onmogelijk, al was het alleen al dat hij enorm de neiging had om hard tegen dat wulpse lichaam aan te kletsen. Om met zijn hand die billen er flink van langs te geven. Opgewonden groef hij zijn vingers diep in haar huid.  Hij voelde hoe ze tegen hem aan drukte, hongerig naar meer van hem, en trok met zijn andere hand haar haren ruw naar achteren. Haar armen nog steeds stevig tegen de muur gedrukt. Het was onmogelijk om zich nog in te houden en zo geruisloos mogelijk neukte hij haar hard tegen de muur aan. Zacht hoorde hij haar kreunen van genot. Het kon hem niets meer schelen. Met ferme, krachtige stoten spoot hij haar vol. Een diep gegrom klonk uit zijn keel. Hijgend stond hij tegen haar aan. Hun lichamen verhit. Hij voelde hoe het laatste beetje ontlading in golven bij haar naar binnen gleed.

Fuck, wat voelde dat goed.  

Leah voelde hoe de man zich weer begon te ontspannen en uitgeput tegen haar aan leunde. Hijgend kwam ze weer een beetje op adem. De koude muur voelde heerlijk koel tegen haar verhitte lijf. Híj voelde heerlijk tegen haar verhitte lijf. Hemel, wat was dat lekker. Ze keek om zich heen. Godzijdank leek het erop alsof niemand hun had gehoord. Hoe is het mogelijk, dacht Leah bij zichzelf.

Hij trok zich uit haar terug en ze draaide zich om. Teder kuste hij haar op haar mond.

“Ik denk…” Hij gaf haar nog een kus. “…Dat we misschien onze kleren weer aan moeten doen.” Hij streelde met zijn vingers over haar blote lichaam heen.

“Mmmh, ik denk het ook”, zuchtte ze.  

Bijna met tegenzin trokken ze hun kleding weer aan, zonder dat ze hun ogen van elkaar af konden houden.

“Alsof er niets gebeurd is”, glimlachte ze naar hem toen ze haar jurk weer dicht strikte.

“Bijna”, knipoogde hij terug.

Een harde stem klonk door de ruimte.

“Dames en heren, over enkele minuten gaat de bibliotheek sluiten. We verzoeken u vriendelijk de bibliotheek te verlaten.”

Lachend keken ze elkaar aan.

“Het had zo moeten zijn.”

“Blijkbaar.”

“Wie weet tot een andere keer.”

“Wie weet.”

Ze haalde diep adem en liep toen richting de uitgang. De late namiddagzon scheen over haar heen en gaf haar een gouden gloed. Ze draaide zich nog even naar hem om en schonk hem een ondeugende lach. Hij lachte terug en keek hoe ze van hem wegliep.

Ze snoof de geur op van oude boeken. Goede oude herinneringen bracht het naar boven. Misschien, dacht ze bij zichzelf, misschien moet ik toch maar vaker naar de bibliotheek. Want over een aantal jaar, als ze dan weer een bibliotheek in zou stappen en de geur van boeken in zich op zou nemen, zou dit de herinnering zijn waar ze aan terug zou denken. En misschien -wie zou het zeggen- zou het niet bij alleen deze herinnering blijven…  

Wat vond jij van dit erotisch verhaal?

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

39.307 keer bekeken

Geschreven door

In de rubriek ‘Erotische Verhalen’ delen wij spannende verhalen geschreven door en voor onze lezers. In deze verzamelblog hebben wij alle verhalen van de verhalenreeks ‘De Buurvrouw’ toegevoegd. Het spannende verhaal is geschreven door Easytoys Mag…
39.307 keer bekeken