Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

885 keer bekeken

VIDEO: Een vriendin van mij #7: Ontmaagd door een seksspeeltje!

6 september 2019,

geschreven door

Je kent de verhalen vast wel. Verhalen van vriendinnen die in de meest hilarische of interessante situaties belanden door te experimenteren met sekstoys. In de videoserie van EasyToysTV ‘Een vriendin van mij’ besteden we aandacht aan deze verhalen. Gek of bijzonder, gênant of juist inspirerend, het komt écht allemaal aan bod.

Een vriendin van mij… #7

In deze video vertelt Evie over hoe een vibrator haar complete seksleven redde en Chiara vertelt over die ene keer dat haar vibrator begon te vibreren midden in een koffietent! Super awkward natuurlijk! Daarnaast vertelt Anne ons hoe een ze de striemen van handboeien nog in haar polsen had staan na een iets te gezellige nacht.

EasyToysTV

Naast deze bijzondere verhalen over spannende relaties en awkward situaties, vind je op EasyToysTV nog veel meer. Álles voor een beter seksleven komt voorbij en een flinke dosis inspiratie. Maar ook als je geïnteresseerd bent in spannende weetjes, de nieuwste toys en de allerbeste tips & tricks voor nóg meer plezier in de slaapkamer.

Komen deze verhalen jou bekend voor? Of heb je zelf een sextoy gerelateerd verhaal? Laat het ons weten in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.776 keer bekeken

Geschreven door

Je kent de verhalen vast wel. Verhalen van vriendinnen die in de meest hilarische of interessante situaties belanden door te experimenteren met sekstoys. In de videoserie van EasyToysTV ‘Een vriendin van mij’ besteden we aandacht aan deze verhalen. G…
1.776 keer bekeken