door NaughtyNick

Een sieraad onder de seksspeeltjes!

17 mei 2019 door NaughtyNick

Eerder hebben we in deze rubriek al eens een gouden cockring besproken. Vandaag zijn de dames aan de beurt, want we hebben een gouden vibrator gevonden! Pak je verlanglijstje er alvast maar bij of kijk snel hoeveel je terugkrijgt van de inkomstenbelasting 😉 

The Vesper

Een vibrator is natuurlijk al een sieraad voor jouw seksleven. Maar wist je dat je sommige sieraden ook letterlijk als vibrator kunt gebruiken? The Vesper van het merk Crave is een luxueus sieraad die je om je nek draagt, maar daarnaast ook als vibrator kan worden gebruikt. Het slanke cilindrische ontwerp van gepolijst roestvrij staal heeft een afgeronde punt en is afgewerkt met een laag van 24 karaat goud.

gouden vibratorvibrator ketting

Dit is niet zomaar een bullet vibrator met een lullig hangertje, maar een sieraad waar je indruk mee kunt maken. Het ene moment zit je met het speeltje om je nek tijdens een fancy diner, het andere moment lig je met je dit sieraad tussen je benen!

Wat kan ie?

De vibrator beschikt over drie vibratiesnelheden (laag, gemiddeld en hoog) en heeft daarnaast ook de mogelijkheid om te pulseren. Met een druk op de bovenkant wissel je eenvoudig tussen de verschillende standen. Is de batterij van het speeltje leeg? Dan schroef je de dop eraf en bevestig je de USB-oplaadkabel aan de bovenkant om The Vesper weer op te laden. Dat allemaal voor nog geen € 150!

Zou jij het geld ervoor over hebben? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

Reageer

Gerelateerde berichten

3 reacties op Een sieraad onder de seksspeeltjes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid