Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

1.051 keer bekeken

Wie verras jij met een Easy Choice Giftset?

5 augustus 2020,

geschreven door

Heb je binnenkort een verjaardag en weet je niet zo goed wat een geschikt cadeau is? Of vind je het wel eens tijd voor een cadeautje voor jezelf maar heb je last van keuzestress? Wij snappen dat het grote aanbod de keus niet altijd makkelijker maakt. Daarom hebben wij 3 Easy Choice pakketten samengesteld. In deze giftsets zit voor ieder wat wils, zodat jij altijd het perfecte cadeau (voor jezelf) hebt.

Wat is Easy Choice?

De Easy Choice pakketten zijn met veel zorgvuldigheid samengesteld door onze productspecialisten. Omdat EasyToys tegenwoordig een enorm groot aanbod heeft op gebied van sextoys, kan het soms erg lastig zijn om een keuze te maken bij aanschaf van seksspeeltjes. Door de Easy Choice pakketten is deze keuze een stuk makkelijker en toegankelijker geworden. Bovendien zijn deze boxen makkelijk voor mensen die eens wat nieuws willen proberen zonder daar uitgebreid onderzoek naar te doen. Het is laagdrempelig en doordat de box ook een lube bevat heb je als klant gelijk een totaalpakket waardoor beginnen ook een stuk makkelijker wordt.

Aanbod pakketten

Easy Choice #1

Ben jij helemaal nieuw in de wereld van sextoys en durf je eindelijk de stap te nemen naar je eerste vibrator? Dan is deze gift set perfect voor jou! De rabbit vibrator biedt zowel clitorale als vaginale stimulatie en misschien lukt het je zelfs wel om de G-spot te vinden! De bijgeleverde glijmiddel maakt dit pakket de ideale starterskit en zorgt ervoor dat jouw eerste vibrator ervaring zo aangenaam mogelijk wordt gemaakt.

Easy Choice #2

Ben jij wel toe aan iets nieuws maar weet je nog niet zo goed wat? Onze experts hebben het je makkelijker gemaakt en raden je de XXL Bullet vibrator aan. Je kan deze grote jongen voor verschillende soorten stimulaties gebruiken. Om het allemaal wat soepeler te laten verlopen, krijg je de glijmiddel er alvast bij.

Easy Choice #3

Shake that ass! Heb jij alle andere vormen van stimulatie uitgespeeld en ben je benieuwd naar alle heerlijkheden van anale stimulatie? Dan is EasyChoice pakket nr. 3 perfect voor jou. De vibrerende buttplug is ideaal voor beginners. Voorzie de toy van genoeg glijmiddel en ontdek een heel andere kant van seksueel genot.


Welke box is jouw favoriet?

2 reacties

  1. Pakket nummer 3 graag!!!
    Krijg meteen zin bij het idee van de vibrerende buttplug. Ik hou van anale stimulatie maar een vibrerende buttplug zit nog niet in mijn assortiment . Het lijkt mij heerlijk om met mijn partner uit te proberen . Hopelijk is het voor ons beide een heerlijke verrassing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Houd jij van je lichaam? Ben je tevreden met hoe je eruit ziet? Vind jij jezelf een goede minnaar? Dit zijn enkele vragen die het thema zelfbeeld, zelfwaardering en zelfconcept raken. Omdat seksualiteit een fundamenteel onderdeel vormt van onze ident…
1.926 keer bekeken