Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

6.341 keer bekeken

Dit is geen normale skippybal!

17 augustus 2018,

geschreven door

Dildo’s zijn superleuke seksspeeltjes, maar het gebruik kan soms best vermoeiend zijn. Na een goede sessie kan je bijvoorbeeld wat last van je armen beginnen te krijgen. Gelukkig zijn er een aantal fabrikanten die hier rekening mee houden en het jou zo makkelijk mogelijk proberen te maken. Een goed voorbeeld hiervan is de vibrerende sexbal van Dillio, die meeveert met jouw bewegingen. Hierdoor kan jij je nog beter focussen op je genot en heb je na afloop geen vermoeide armen!

Bounce, bounce, bounce!

Een sexy workout was nog nooit zo makkelijk. Het enige wat je hoeft te doen, is de bal op te pompen en je bent al bijna klaar! Owja, eerst nog even op het knopje drukken van de afstandsbediening om de opblaaspenis te laten vibreren. De sexbal komt een realistisch dildo die je over deze opblaaspenis plaatst. Die moet je er dus ook nog even snel overheen schuiven. Misschien is het goed om van tevoren nog even snel op de weegschaal staan, om te kijken of je niet zwaarder bent dan de toegestane 90 kilo 😉 Zit je daaronder? Mooi, dan ben je klaar voor je workout!

  • Geen producten gevonden

De realistische dildo heeft een geaderde schacht voor extra stimulatie en wordt samen met een flesje glijmiddel en toycleaner geleverd. Na het gebruik haal je dildo van de opblaaspenis en maak je hem eenvoudig schoon onder de kraan met wat lauw water en de toycleaner. Zo kan je het speeltje blijven gebruiken en dat voor nog geen €50,-. Zo’n chille workout heb je nog niet eerder meegemaakt!

Hoe ziet jouw sexy workout eruit?

1 reactie

  1. Lijkt me erg fijn in gebruik!
    Maar ik zal moeten wachten tot er een komt die zwaardere mensen kan dragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.698 keer bekeken

Geschreven door

Love is in the air (of niet): vaak lijkt de ene relatie na de andere relatie uit de grond te worden gestampt. Ook zwangere vrouwen lijken elkaar aan te steken. En dit keer lijkt het oud Hollandse spreekwoord  ‘waar je mee omgaat, word je mee besmet’…
1.698 keer bekeken
2.218 keer bekeken

Geschreven door

Voor de diehard kinkster is er altijd wel iets te vinden waarmee de grenzen verder opgerekt kunnen worden. Met het volgende speeltje doe je dat zelfs letterlijk! Niet alle mannen zullen dit seksspeeltje kunnen waarderen, maar we konden je de Meat Cle…
2.218 keer bekeken