Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

Bewust single: Mijn droomleven is dít leven. Zonder vaste partner.

5 november 2021,

geschreven door

Een interview met Tom, een bewuste single!

“Een relatie is niks voor mij. Ik houd van vrijheid en vrouwen, ik wil kunnen doen en laten wat ik wil.”

Tom (38) is, zoals ze in de films zouden omschrijven, de eeuwige vrijgezel. Terwijl zijn vrienden gaan settelen, samenwonen, huizen kopen en kinderen krijgen, woont hij in zijn eentje in een indrukwekkend appartement in het centrum van Rotterdam.

Tom is knap, heeft een goede baan, een mooi huis en heeft ontzettend veel van de wereld gezien. Mensen die hem leren kennen vragen hem dan ook vaak “hoe kan het dat jij nog vrijgezel bent?!” Dan antwoordt hij met een grote glimlach: “Omdat ik dat wil.

Ik miste iets in een relatie

“Ik heb weleens een relatie gehad. Twee keer. De eerste was toen ik 18 was. Ik ontmoette een meisje in de kroeg en het was liefde op het eerste gezicht. Ze was prachtig. Toen we elkaar beter leerde kennen, viel ik als een blok voor haar en zij voor mij. We hadden het ongeveer zes maanden geweldig, totdat ik wat begon te missen. Daar kon zij niks aan doen, maar ik miste aandacht van andere vrouwen. En seks met andere vrouwen. Ik wilde haar niet kwetsen, maar ik wilde mezelf ook niet belemmeren. Dus ik sliep met andere vrouwen die ik in de kroeg leerde kennen. Ondertussen ging onze relatie goed en werd steeds serieuzer. Ik was jong en een beetje dom en ik nam geen verantwoordelijkheid voor mijn daden. Ik dacht dat ik een dubbelleven kon leiden. Dat kon natuurlijk niet. Na een paar maanden van vreemdgaan werd ik betrapt en ik biechtte eerlijk op dat ik met wel vijftien andere vrouwen het bed had gedeeld tijdens onze relatie. Ze was er kapot van en maakte het uit.  Ik was er wel verdrietig om, maar vooral opgelucht omdat ik nu weer kon doen en laten wat ik wilde. Ik vond het wel vreselijk om te zien hoeveel pijn ik haar had gedaan. Haar tranen en geschreeuw tijdens het gesprek zal ik nooit meer vergeten.”

“Na een paar maanden van vreemdgaan werd ik betrapt en ik biechtte eerlijk op dat ik met wel vijftien andere vrouwen het bed had gedeeld in onze relatie.”

Gedwongen proberen

“En toen ik 33 was heb ik het weer geprobeerd, een relatie. Niet per se omdat ik het wilde, maar omdat het een soort van verwacht wordt door de maatschappij. Ik ontmoette een mooie vrouw, een lieve vrouw. En echt een godin in bed. Ze had een niet normaal libido, dus ik dacht dat het met haar misschien wel zou lukken. Maar nee, ook bij haar miste ik na een paar maanden seks met andere vrouwen. Maar nu was ik ouder en wijzer, dus ik besloot het anders aan te pakken en besprak met haar een open relatie. Tot mijn verbazing stond ze daar best wel voor open! Maar toen puntje bij paaltje kwam hadden we er allebei toch een ander beeld bij. We hebben het wel twee jaar geprobeerd, zij af en toe een andere bedpartner, maar ik bijna maandelijks. Dat ging haar te ver. Ik heb er lang over getwijfeld… pas ik mezelf aan om haar gelukkig te maken? Of kies ik voor mijzelf en maak ik mijzelf gelukkig? En als ik bij haar weg zou gaan, zou zij heus wel iemand ontmoeten die haar echt gelukkig maakt. Dus dat deed ik. Toch zag ik hoe ontzettend veel pijn het haar deed. Het gevoel dat zij niet genoeg was voor mij.”

“Maar nu was ik ouder en wijzer, dus ik besloot het anders aan te pakken en besprak met haar een open relatie.”

Nooit meer harten breken

“Ik heb toen besloten dat ik geen relatie meer wil. Het enige wat eruit komt is een gebroken hart en ik wil nooit meer een vrouw pijn doen. Dus nu ontmoet ik vrouwen en ik vertel ze direct dat ik geen relatie wil. Nooit. Natuurlijk zitten er vrouwen bij die denken dat ze mij kunnen veranderen, dat zij de uitzondering zijn. Dus die kap ik dan snel af. Ik heb wel respect! Hoe mooi of sexy ze ook is, als ik al aanvoel dat ze te veel gevoelens voor me kan ontwikkelen, dan duik ik ook niet met haar het bed in. Ik kies voor mijn eigen geluk, maar nooit meer ten koste van iemand anders.”

“Ik kies voor mijn eigen geluk, maar nooit meer ten koste van iemand anders.”

De eeuwige vrijgezel?

“Ik zie mijn vrienden het leven leiden dat van ons verwacht wordt. Samen met een partner in een koopwoning met grote tuin aan de rand van de stad. Of samen met kids, elk weekend in een speeltuin. Ben ik dan jaloers? Of verdrietig dat ik dat niet heb? Oh, absoluut niet! Ik zou er zielsongelukkig van worden. Ik maak elk jaar drie mooie reizen. Ik heb zo veel van de wereld gezien en dat kan ik blijven doen. De ene reis ga ik met de ene vrouw, de andere reis met een andere dame en vaak ga ik ook alleen. Ik heb veel seks, maar vooral goede seks en ik leer veel interessante mensen kennen. Ik weet wat ik wil en dat is hoe ik mijn leven inricht. Ik ben nu 38 en ik denk dat dit nooit veranderd. ‘De eeuwige vrijgezel’, die titel siert mij wel.”

“Ik heb enorm veel liefde. Alleen niet voor één persoon. Maar voor het leven.”

“Sommige mensen vinden mij zielig. Die denken, ach die arme Tom, die weet niet wat liefde is. Maar dat weet ik wel. Ik heb enorm veel liefde! Alleen niet voor één specifiek persoon, maar voor het leven. Dus daar wil ik alles uithalen en voor mij is dat niet met een vaste partner.”

Ben jij ook een bewuste single?

1 reactie

  1. Ik zit nu in een vergelijkbare situatie waarbij ik bewust single ben en wil mijn seksualiteit verder wil uitbreiden en ontdekken. Waaronder seks met verschillende mensen. Ooit wil ik echter wel weer een vaste relatie.

    Zijn er tips om mensen te vinden die openstaan voor fwb of andere niet vaste vormen van relaties? Op dit moment zit ik op meerdere apps (Tinder, Bumble & Feeld), maar er gebeurt niet veel via de apps en ik ben er ook geen fan van. Dus sta ik open voor andere opties, zowel online als fysiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

39.691 keer bekeken

Geschreven door

Masturbatiemaand is een jaarlijkse gebeurtenis die tijdens de maand mei wordt gevierd om een open en positieve houding ten aanzien van masturberen te stimuleren. Door regelmatig te masturberen leer je meer over je eigen lichaam, weet je precies wat …
39.691 keer bekeken
4.825 keer bekeken

Geschreven door

Anaal liefhebbers opgelet! We benoemen de 10 beste vibrerende buttplugs. Klein en simpel, groot en luxe, of met allerlei technische foefjes, in dit artikel delen we toys die jouw anale stimulatie naar een hoger niveau tillen! Allerlei vormen en maten…
4.825 keer bekeken