Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

1.368 keer bekeken

Wist jij al van deze beesten in je bed?

8 oktober 2020,

geschreven door

De uitdrukking een beest in bed, ken je waarschijnlijk wel. Maar na het lezen van dit artikel zal je daar met hele andere oren naar luisteren. Want weet je dat jij niet de enige bent die in jouw bed slaapt? Eigenlijk hoef jij je nooit alleen te voelen, want in bed wordt je omringd door duizenden… ongewenste gasten.

Ongewenste logees

Als je een zwakke maag of smetvrees hebt, is dit artikel misschien niet zo geschikt voor jou. Want we bespreken wat feitjes over beestjes die -zonder dat jij het weet- bij ons in bed chillen.

#1 Huisstofmijt

Misschien heb je wel eens van dit beestje gehoord. De zijn blind, hebben acht pootjes en zijn niet groter dan een halve millimeter. Het goorste? Ze leven van menselijke huidschilfers! Oké, nee het wordt nog viezer want… ze leven dus met miljoenen in jouw matras.

#2 Kinky Kerkhof

Die huisstofmijten leven dus in grote getale in jouw bed. En wat ze daar vooral doen? Nou poepen en seksen dus. Jij bent dus niet de enige die seks heeft in jouw bed. Die beestjes vermenigvuldigen heel erg snel, omdat ze ook heel snel dood gaan. Ze worden maar een paar maanden oud. Besef je wat dit betekent? Je slaapt dus op een kerkhof van huisstofmijten.

“Jij bent niet de enige die seks heeft in jouw bed!”

#3 De Bedwants


Bedwantsen zijn ovaalvormig en ongeveer vijf tot negen millimeter groot. Je kan ze dus zien! Gelukkig komen deze beestjes minder vaak voor in Nederland. Want sorry, ik durf het bijna niet te zeggen maar; ze voeden zich met je bloed. De beet van dit gore beest kan zorgen voor kleine wondjes en bultjes die jeuken. Maar het is verder niet gevaarlijk. Alleen creepy, heel creepy.

Wat kan je doen?

  • Koop hypo-allergeen beddengoed én was je beddengoed eens per twee weken op minimaal 60 graden.
  • Luchten! Deze ongewenste gasten houden van warm en vochtig dus laat je slaapkamer regelmatig luchten, zet een raam open en doe zodra het kan je gordijnen open. Bedwantsen zijn namelijk niet zo dol op licht.

En een hele belangrijke tip; ga NIET opzoek naar filmpjes van bedwantsen/bed bugs, want dan kruip je nooit meer je bed in.

Heb jij wel eens een beestje in je bed gevonden?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Mannen komen niet echt van Mars en vrouwen ook niet van Venus. Toch het lijkt soms echt of we van twee compleet verschillende planeten komen. De andere sekse is soms zó moeilijk te begrijpen of doorgronden. Gelukkig hebben wij alle vrouwen de kans g…
2.343 keer bekeken
2.698 keer bekeken

Geschreven door

De ene clitoris vibrator is de andere niet! De Her Silicone Fun Tongue is een clitoris stimulator is uitgerust met een genopt tongetje die snel heen en weer kan bewegen. Dit vibrerende tongetje heeft nooit last van kramp of vermoeidheid en likt door …
2.698 keer bekeken