It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

2.597 keer bekeken

Heerlijk in de zomer: zwembad bondage!

26 juli 2019,

geschreven door

Net als je denkt dat je alles wel een beetje gezien hebt, kom je in ineens een meerminnen bondage staart op het internet tegen. Na een vluchtig bezoek op Pornhub kwamen we erachter dat zeemeerminnen bondage echt een dingetje is. En eerlijk is eerlijk, zo verkeerd ziet het er niet uit!

Zeemeerminnen bondage

Bondage heeft natuurlijk alles te maken met het ontnemen van iemand zijn bewegingsvrijheid. Een zeemeerminnenstaart is natuurlijk een meer fantasierijk alternatief op het gewone bondagetouw of een setje enkelboeien. Hul je submissive in deze zeemeerminnenstaart, haal er nog een opblaasbadje bij en je zomerse rollenspel is compleet!

zeemeerminstaart

Een custom meerminnenstaart

Wanneer je geïnteresseerd bent om de staart aan te schaffen, neemt leverancier kink engineering contact met je op om de precieze maten op te nemen. Daarnaast kan je zelf je favoriete kleur uitkiezen. De staart wordt dus echt voor jou op maat gemaakt!

Zie jij jezelf al lekker in het zwembad dobberen als een zeemeermin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Een nieuwe vrijdag, een nieuwe Fetish Friday! Iedere vrijdag lichten wij een bijzondere seksuele voorkeur uit. Geloof ons, er zijn echt een heleboel! Deze week vertellen wij je meer over coprofilie: een fetisj waarbij seksuele opwinding wordt verkreg…
2.700 keer bekeken