NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

1.500 keer bekeken

Waarom je blij moet zijn met je rugkuiltjes!

23 november 2017,

geschreven door

Neem eens een kijkje in de spiegel. Heb je onderaan je rug en net boven je kont twee kleine kuiltjes? Zo ja, dan hebben we goed nieuws voor je!

Wat voor invloed hebben de ‘deukjes’?

Rugkuiltjes zijn twee symmetrische ‘deukjes’ in de onderrug. De kuiltjes worden door veel mensen sexy gevonden. Ze zijn niet voor niets vernoemd naar de Romeinse godin van de liefde: Venus. De kuiltjes worden om die reden met een mooi woord ‘Venuskuiltjes’ genoemd. Naast dat veel mensen ze mooi vinden, hebben de rugkuiltjes blijkbaar een positieve invloed op je gezondheid en seksleven. De kuiltjes zijn een teken van een goede bloedcirculatie in de bekken waardoor je makkelijker tot een orgasme kunt komen. Mensen met Venuskuiltjes hebben daarnaast vaak een beter uithoudingsvermogen. Ook geen verkeerde eigenschap voor tussen de lakens, dunkt ons!

venus kuiltje

Waarom heb ik rugkuiltjes?

Helaas heeft niet iedereen rugkuiltjes. Of je ze wel of niet hebt, is genetisch bepaald. Sommige mensen denken dat je er ook voor kunt trainen of dat je ze krijgt wanneer je veel gewicht verliest. Dit baseren ze op het feit dat veel atleten de kuiltjes hebben. Dit is echter onjuist! Ze ontstaan doordat er een verkorte band van bindweefsel tussen de achterkant van het bekken en de huid zit. Deze verbinding wordt met een moeilijk woord het sacro-iliacale gewricht genoemd. Bij dat gewricht zitten geen spieren, waardoor de twee kuiltjes zichtbaar worden.

Mannnen kunnen ze ook hebben!

De Venuskuiltjes komen vaker voor bij vrouwen, maar ook mannen kunnen ze hebben. De kuiltjes worden dan ‘Apollokuiltjes’ genoemd, naar de Romeinse god van het licht Apollo. Al vragen we ons af of het bij mannen echt een voordeel is, wanneer je sneller klaarkomt

Mocht je de kuiltjes hebben dan hoef je je dus geen zorgen te maken. Hang daarentegen de slingers uit en bedank als de wiedeweerga je ouders!

Heb jij of je partner rugkuiltjes? Deel het met ons in een reactie hieronder!

4 Responses

  1. Goh wat interessant joh.
    Ik dacht altijd dat dunne m ensen kuiltjes hadden,
    tot ik laatst in de sauna echt een heel dik meisje voorbij zag lopen en die had ook kuiiltjes.
    Leuk om te weten!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

350 keer bekeken

Geschreven door

“Brat Girl Summer”. Wat houdt dit precies in? Wij leggen het uit en delen onze favoriete toys die perfect bij deze trend passen. Wat is Brat Girl Summer?​ Het begon allemaal met het nieuwe album ‘Brat’ van zangeres Charli XCX. De nummers op het album gaan over vrouwen…
350 keer bekeken