Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

102 keer bekeken

Vrouwen worden steeds mooier dan mannen!

23 december 2015,

geschreven door

Het is niet gek dat steeds meer vrouwen openstaan voor een biseksuele of lesbische relatie. Vrouwen worden namelijk steeds mooier, terwijl mannen op hetzelfde schoonheidsniveau blijven steken. Kort door de bocht: de evolutie maakt vrouwen steeds mooier; aan het uiterlijk van mannen verandert nagenoeg niks. Het is niet ondenkbaar dat mannen door deze verschuivende verhouding steeds vaker het onderspit delven als het aankomt op seks en relaties.

Vrouwen worden steeds mooier dan mannen – Onderzoek

Recentelijk afgerond onderzoek door de Finse Universiteit van Helsinki onder 2000 mannen en vrouwen (dat 40 jaar heeft gelopen) wijst uit dat aantrekkelijke vrouwen 16 procent meer kinderen op de wereld brengen dan de “doorsnee” vrouw. Bovendien hebben knappe vrouwen 36 procent meer kans om te bevallen van een dochter. Een groot deel van deze knappe dochters krijgt ook weer knappe dochters en zorgt er zodoende voor dat er tijdens de volgende generatie nog meer knappe vrouwen rondlopen.

Vrouwen worden steeds mooier dan mannen – DNA

Het bovengenoemde Finse onderzoek bevestigt eerder werk van evolutionair psycholoog Satoshi Kanazawa. Hij ontdekte dat aantrekkelijke ouders beduidend vaker een dochter krijgen dan een zoon, waardoor vrouwen steeds mooier worden. Hij concludeerde bovendien dat dit principe deel uitmaakt van het evolutionaire proces en dat het geprogrammeerd is in het menselijk DNA. Dat vrouwen iedere generatie mooier worden is dus een voorgeprogrammeerde ontwikkeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

339 keer bekeken

Geschreven door

Zeg maar dag tegen de koude, donkere dagen van de winter – de lente is hier! Benieuwd wat het voorjaar gaat brengen voor jouw seks- en liefdesleven? Ontdek het in de sekshoroscoop van maart 2024….
339 keer bekeken