Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

2.840 keer bekeken

10x Bizarre vraagstukken op het Viva-forum anno 2017

13 november 2017,

geschreven door

Het Viva-forum. Voor menig vrouw wel een begrip. Van lekker keuvelen over koetjes en kalfjes, tot serieuze vragen met panische ondertoon. En zo ook in de categorie seks. Pak de popcorn er maar bij, want wij lichten 10 wel heel bijzondere topics uit!

1. De Vuilnisman

“Hi members, heb een beetje een rare obsessie gekregen door mijn ex. Namelijk dat ze mij vastbond en in een paar grote vuilniszakken stopte. Soms wou ze me echt weggooien en aan de straat zetten. Heeft ze trouwens ook wel eens gedaan. Ze deed ducttape op mijn mond en ogen en stopte me in grote blauwe vuilniszakken. Toen ik de vuilniswagen hoorde bracht ze mij weer naar binnen. Wel altijd met luchtgaatjes hoor. Play safe.”


Juist, Vuilnisman… Safety first!

2. Waar komen kindjes vandaan?

“Nou ben dus mega bezorgd want is het mogelijk als je op een wc-bril zit waar zaad op ligt en het komt in je vagina, of je zo zwanger kan raken? Of via een handdoek of toiletpapier etc. Graag alleen serieuze antwoorden, ben hier best bezorgd over.”


Wat is er gebeurd met seksuele voorlichting?

3. Shit hé

“Hallo allemaal, Ik ben hier nieuw en heb een vraag. In de eerste week van januari heb ik anale seks gehad met mijn vriend. We deden het eerst met condoom. Maar dat vond hij niet lekker dus deden we die weer af. Hij is niet in mijn ass of vagina klaargekomen, ook geen druppeltje in de buurt van mijn vagina. Heb daarna ook grondig geveegd. Twee uur later vrat de stress me gewoon op en kon ik het niet meer aan. Dus toen maar een morning after pil gehaald bij de Etos. Ik werd 10 januari ongesteld en moet nu dus rond 10 februari weer worden. Heb alleen wel beetje last van buikpijn of diarree. Ik heb het ook snel koud. En gisteren zware hoofdpijn. Kan ik nu zwanger zijn? Word gek van de stress!”


Seriously?

4. Vergroot de zwangerschap

“Beste lezers, Ik had wat vraagjes.. Misschien dat jullie er antwoord op weten. Word je zwangerschap vergroot als je beide klaarkomt? en wordt het ook vergroot als de vrouw bovenop zit?”


Na de zaadlozing een handstand maken.

5. Doggies gone wild

“Help! Elke keer als ik met me mannetje het op zijn hondjes doe, gaan mijn ellebogen kapot. Schaafplekken en een rood bed tot gevolg…. Zijn er meer mensen die hier last van hebben? En wat doe je er aan?”


Een verdomd ruw matras dus. 

6. Een simpele vraag

Hey hoi, gewoon ff een simpele vraag. Wie heeft er wel eens seks gehad met (aangetrouwde) familie? En wat heb je dan gedaan? Beetje zoenen of voelen, of all the way? Komt dit voor of is het abnormaal?”


Nou jongens, niet allemaal tegelijk hè?

7. Smetvrees

Na een lange tijd vrijgezel te zijn geweest heb ik sinds kort weer een vriend. We hebben het erg gezellig en het klikt ontzettend goed tussen ons, maar de seks loopt wel wat minder. Dit komt met name doordat ik de geur van plas aan mijn  handen altijd zo smerig vind als ik hem met mijn handen heb bevredigd. Het is minder erg als hij net heeft gedoucht, maar dat kan natuurlijk niet altijd. In die gevallen gebruik ik liever dunne latex handschoentjes die ik normaal gebruik bij het schoonmaken. Het glijmiddel en geglibber van een condoom vind ik namelijk helemaal niks. Zijn er meer dames die dit herkennen en of ze er ook zo mee omgaan?


Hygiëne boven alles!

8. Levensvraag

Waarom doen mannen zoveel moeite, voor alleen maar seks?


Ja. Vertel eens, mannen?

9. FYI

Mijn vriend zat twee weken in het buitenland op een klus, dus twee werken drooggestaan, behalve dan met mezelf en Skype. Zometeen komt hij op Schiphol aan en ik ben er klaar voor! Alles glad, lekkertje geurtje, hakken, lingerie – ik heb er zin in!


Ok.

10. Getrouwde vriend

“Hallo! Ik ben bevriend met een koppel dat al 10 jaar getrouwd is. Nu kwam hij tijdje geleden naar me toe om zijn hart te luchten: relatie gaat niet meer goed, sleur, hij heeft niet het gevoel dat hij geleefd heeft. Ik zelf ben single en een fwb-relatie schrikt me niet af. Paar dagen geleden zei hij dat hij me wel wou “helpen”, eigenlijk voor de grap. Maar ondertussen wordt dat wel reëler... En, ik overweeg het wel! Hoop wel dat het goed komt tussen hun! Ik doe het alleen om de aantrekkingskracht. Het is ook dan zijn keuze en het gaat toch al zo slecht..  Ik ben zelf al bedrogen geweest, ik weet hoe het voelt, maar die relatie ging ook slecht en hij was ook niet gelukkig.. Beetje hetzelfde als dit nu. Is het zo verkeerd om er op in te gaan? Geen vooroordelen aub!”


Geen vooroordelen aub!

(leed)Vermaak

Genoeg vrouwen (en ook mannen!) die van het viva-forum een hobby maken. Een pot thee of een bak met popcorn en smullen maar! Vergeet ook vooral de reacties niet te lezen. Ook daar zitten  pareltjes tussen. En dat het viva-forum educatief is, mag ook blijken. Zo is het een verrijking voor je vocabulaire! Want wist je namelijk dat een ander woord voor sperma ‘piemel-hatjoe’ is? Nee. Wisten wij ook niet 😉

Wat vind jij van deze vraagstukken? En ben je zelf eens iets opvallends tegengekomen op het viva-forum? Zet je reactie hieronder!

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

4.433 keer bekeken

Geschreven door

De verjaardag van onze Koning staat voor de deur! Helaas kunnen we ook dit jaar deze feestdag niet vieren zoals gebruikelijk en moeten we er thuis maar een feestje van maken. Een nieuw seksspeeltje kan daar natuurlijk uitstekend bij helpen. Waan jeze…
4.433 keer bekeken