Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.727 keer bekeken

VIDEO: Bedweters #3 “WELKE SEKSUELE HANDELING ZAL JIJ ABSOLUUT NOOIT DOEN?”

16 augustus 2019,

geschreven door

Iedere week strijden Joëlle en Linda de Munck tegen elkaar om de felbegeerde titel ‘Bedweter van de week’. Deze week staat het thema ‘relaties’ centraal. Wie weet de meeste vragen goed te beantwoorden en wie moet dit keer de meeste shotjes drinken of haar slaapkamergeheimen delen? Je ziet het in deze nieuwe aflevering van ‘Bedweters’!

EasyToys TV presenteert: Bedweters aflevering #3

Over de serie ‘Bedweters’

Iedere week strijden presentatoren Linda en Joëlle tegen elkaar om de ‘Bedweter van de week’ te worden. Elke aflevering staat in het teken van een bepaald thema. Linda en Joëlle stellen elkaar om de beurten vragen over dit thema. Weet iemand het antwoord niet of wordt de vraag fout beantwoord, dan moet er aan het rad gedraaid worden. Het rad bepaalt vervolgens of er een shotje gedronken moet worden of dat iemand een persoonlijk slaapkamergeheim moet delen. Spannend!!

Wat vond jij van de deze aflevering van Bedweters? Deel het met ons in een reactie hieronder!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

216 keer bekeken

Geschreven door

Elke woensdagavond (19:00 – 22:00) veranderd Club Ondersteboven in Seksclub Ondersteboven. In deze editie is Kim Holland te gast en vertelt ze over haar seksleven! Tom van der Weerd en Bram Krikke praten de het allemaal aan elkaar en dit zorgt voor h…
216 keer bekeken