Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

9.999 keer bekeken

Vibrator App Top 3: maak een sextoy van je telefoon

18 april 2017,

geschreven door

Tegenwoordig is er bijna overal wel een app voor te vinden. Ben je op zoek naar een leuke (eerste) vibrator? De kans is groot dat je hem al in je broekzak hebt zitten! Met een vibrator app tover jij je telefoon om tot een heuse vibrator. Niet elke app komt met dezelfde mogelijkheden en sommige overladen je ongevraagd met reclame en pop-ups. Om die reden hebben we de beste vibrator apps voor Android en Iphone telefoons hieronder voor je op een rijtje gezet.

Wat is een vibrator app?

Een vibrator app zorgt ervoor dat je smartphone gaat trillen als een vibrator! Het geeft je de mogelijkheid om met je telefoon de vagina extern te stimuleren. Een goede app geeft je – net als een echte vibrator – de mogelijkheid om uit verschillende tempo’s en ritmes te kiezen. De vibrator apps beschikken over verschillende instellingen die je kunnen helpen om tot een clitoraal hoogtepunt te komen. Ze geven het ‘spelen’ met je mobieltje op deze manier een nieuwe en spannende dimensie.

De meeste applicaties zijn gratis of tegen een klein bedrag te downloaden. Niemand zal je telefoon daarnaast herkennen als seksspeeltje. Win-win situatie dus! De sterkte van je vibraties is overigens afhankelijk van je telefoon. Niet elke smartphone kan even hard trillen. Vind je het geen fijn idee om je telefoon op die plek te houden? Je kunt dan ook een washandje gebruiken en je smartphone daar opleggen, of gewoon je onderbroek aanhouden. De vibraties blijven gewoon voelbaar en je hoeft daarna niet nog eens je telefoon schoon te maken.

Vibrator apps

Perfect mobile massager

perfect mobile massager
De Perfect Mobile Massager doet zich voor als een ‘massage app’, maar wij weten wel beter! Hoewel je er waarschijnlijk ook je schouders mee los krijgt, kan deze app voor de nodige opwinding zorgen. De intensiteit en het patroon van de vibraties kunnen eenvoudig door de gebruiker zelf worden ingesteld. De app kan zeer sterke vibraties af te geven (afhankelijk van welke telefoon je gebruikt).

Let op: de ontwikkelaar waarschuwt ervoor dat je deze app te lang niet le lang moet laten draaien. Het toestel kan anders oververhit raken.

vibrator app androidvibrator app iphone

iVibe Massager app

ivibe massager
De iVibe Massager maakt optimaal gebruik van de vibratiemodus van de iPhone. De app maakt gebruik van 4 verschillende vibratie standen.

  • Door één keer op het scherm te drukken wordt de vibratie geactiveerd in een constant tempo.
  • Tik twee keer op het scherm om je telefoon te laten pulseren. Het vibratieniveau is hetzelfde maar wordt telkens eventjes onderbroken.
  • Het tempo van de pulsaties is handmatig in te stellen.
  • Het tempo van de pulsaties is handmatig in te stellen. Wil je meer tijd tussen de trillingen? Door met twee vingers op het scherm te klikken gaan de pulsaties langzamer.

Het scherm kan vergrendeld worden zodat je niet per ongeluk vlak voor je hoogtepunt de app afsluit 😉 Door het grote succes van de iVibe is de app onlangs ook toegevoegd aan de Google Play Store.

vibrator app iphone

iMassage U

imassage u
Deze gratis app heeft zijn populariteit te danken aan de 11 vibratie patronen waaruit je kunt kiezen. Van rustgevend tot supersnel, alles is mogelijk. Zo kun je kiezen tussen langzame, medium of snelle pulsaties. Of misschien laat jij je liever verrassen door willekeurige patronen? Ook dat kan! Door twee keer met je vingers op het scherm te tikken zet je de app vervolgens weer uit. Daarnaast is iMassage U de eerste app die ook door de Apple Watch wordt ondersteund.

vibrator app iphone

Ben je aan de slag gegaan met een vibrator app? Dan zijn we erg benieuwd naar jouw ervaring! Of heb je een andere app die absoluut in dit lijstje thuishoort? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Play pretend, oftewel jezelf anders voordoen dan je eigenlijk bent. Of een orgasme faken omdat de ander zo zijn best doet. Het is makkelijk om te doen alsof in sommige situaties. Maar is dat ook het beste voor jou? En hoe wordt je jezelf (weer) in ee…
713 keer bekeken