Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

753 keer bekeken

Toy Tuesday: Xerus Cockring

7 april 2020,

geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag willen we de Xerus Cockring onder de aandacht brengen! Deze cockring is stijlvol en stoer vormgegeven en heeft tal van opties!

  • Vibrerende cockring
  • 10 vibratiestanden
  • Zacht siliconen
  • Waterproof
  • Magnetische oplaadkabel

De Xerus Cockring is een stijlvolle cockring met een zeer stoer uiterlijk. Het is gemaakt van een stevig materiaal, maar daarentegen is het siliconen zacht en flexibel. Met zijn 10 vibratiestanden kun je alle kanten op en ben je verzekerd van genot tijdens het gebruik.

Hij is gemakkelijk op te laden met een USB-kabel en is na gebruik eenvoudig te reinigen. De Xerus Cockring is leuk om te gebruiken als koppel en bezorgt zowel de man als de vrouw stimulatie.

Wat is jouw favoriete cockring of koppeltoy?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.320 keer bekeken

Geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag willen wij je kennis laten maken met de Tyler Cockring van Svakom. Deze luxe penisring beschikt over krachtige vibratiestanden om je partner mee te stimuleren. Lees snel meer…
1.320 keer bekeken
990 keer bekeken

Geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Vandaag gaan we het hebben over een koppeltoy van We-Vibe, het is de allernieuwste aanwinst in deze categorie: de We-Vibe Chorus! Het seksspeeltje kan geruikt worden voor zowel G-spot als…
990 keer bekeken