door NaughtyNick

Toy Tuesday: Roze G-spot vibrator

25 juni 2019 door NaughtyNick

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag willen wij je kennis laten maken met onze eigen roze G-spot vibrator. De vibrator uit de EasyToys Vibe Collection  is speciaal ontworpen om de G-spot gericht te kunnen stimuleren. De vibrator is voor een relatief laag bedrag aan te schaffen, waardoor dit een ideaal speeltje is om te beginnen met G-spot stimulatie.

  • G-spot vibrator
  • Makkelijk te bedienen
  • Gerichte stimulatie
  • Gemaakt van ABS
  • Makkelijk schoon te maken

De G-spot bevindt zich binnenin je vagina, aan de buikzijde. Om dit plekje te bereiken zal je een ‘kom-hier-beweging’ met je vingers moeten maken. Met een G-spot vibrator wordt het stimuleren van dit plekje een stuk makkelijker. De G-spot heeft een gebogen top om de G-spot te kunnen bereiken.

De vibrator is daarnaast voor een relatief laag bedrag aan te schaffen, waardoor het een perfecte eerste kennismaking is met G-spot stimulatie. Het seksspeeltje is in drie verschillende kleuren verkrijgbaar.

Roze G-spot Vibrator review van de experts

Toytester Alicia: “De G-spot vibrator doet wat je van hem verwacht, hij vibreert krachtig en stimuleert je g-spot. Voor mij is het de eerste keer dat ik een g-spot vibrator gebruik. De trilling bij mijn g-spot is heerlijk, alleen ik kom er niet van klaar, maar dat blijft iets wat per persoon verschillend ervaren wordt. Zodra ik hem op mijn clitoris leg is mijn hoogtepunt wel snel bereikt. De g-spot stimulatie is me goed bevallen en ik ben nieuwsgierig naar meer. Het is een mooi product voor een goede prijs. Ik zou het product zeker aanraden voor een beetje afwisseling tussen de lakens. Of als een eerste kennismaking met g-spot vibratie.”

Wat is jouw favoriete G-spot vibrator? Laat het ons weten in een reactie!

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid