Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.119 keer bekeken

Toy Tuesday: Control Edging Trainer

10 september 2019,

geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag willen wij je kennis laten maken met de Control Edging Trainer. Dit is een masturbator voor solo sessies om te trainen op edgen.
  • Stimulerende binnenzijde
  • USB-oplaadbaar
  • 8 vibratiestanden
  • Uniek design
  • Geheel waterproof
  • Eenvoudig schoon te maken
Als je wil edgen zal je moeten oefenen, want oefening baart kunst. De Edging Trainer is hier precies voor gemaakt! Het helpt jou met het uitstellen van het orgasme en de training die daar bij komt kijken. Het is in feite een masturbator die je zowel solo als tijdens de seks kunt gebruiken. Dankzij de flexibele zijkanten past de Edging Trainer pefect om je gehele penis. Aan de binnenzijde bevinden zich stimulerende noppen en deze geven jou een enorm stimulerend gevoel in combinatie met de krachtige vibraties. Het speeltje is waterproof en op te laden met een USB-kabel.
Ben jij fan van edgen tijdens de seks of solo? Zal de Control Edging Trainer iets voor jou zijn?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.595 keer bekeken

Geschreven door

Elke maand komt er wel een nieuwe toy bij ons binnen die dusdanig opvalt dat we hem graag met jullie willen delen. De Flamingo Bullet Vibrator van het merk Magic Motion is één van de eerste seksspeeltjes die je ook met een iPhone of iPad kunt verbi…
2.595 keer bekeken