Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

4.201 keer bekeken

QUIZ: Waar dient dit seksspeeltje voor?

3 september 2019,

geschreven door

Seksspeeltjes hebben tegenwoordig een steeds moderner voorkomen. Soms moet je even goed kijken om te achterhalen waar het speeltje nou eigenlijk voor is bedoeld.  Wij zijn benieuwd of jij aan het uiterlijk van het speeltje kunt zien welke functie het heeft. Denk jij dat je een echte sextoy-expert bent? Doe dan snel deze quiz!

We beginnen relatief makkelijk, wat doet dit speeltje precies?

Dit is de Nü Sensuelle Point Bullet Vibrator en is bedoeld voor het stimuleren van de vagina. Met de smalle top van de vibrator kunnen de vagina en clitoris gericht gestimuleerd worden.

Weet jij waar dit voor is?

De Clandestine Mimic heeft een unieke vorm met zachte vleugels en ronde vormen die aansluit op de contouren van het lichaam. Het siliconen seksspeeltje is gemaakt om de vulva te stimuleren.

Wat doet dit speeltje?

Dit is een strapless strapon dildo! Een strapless strapon is een voorbinddildo speciaal gemaakt voor vrouwen waarbij je geen broekje nodig hebt. De strapless strapon heeft een gedeelte wat in de vagina wordt gebracht en zo het speeltje op zijn plek houdt. Het andere gedeelte geeft vrouwen de mogelijkheid om hun partner te penetreren.

Waar is dit voor ontworpen?

Dit zijn tepelzuigers! De tepelzuigers worden op de tepels gezet en geven een trekkende, zuigende sensatie. Daarnaast zorgt de vibrerende bullet voor extra stimulatie van de tepels.

Wat kan je met dit gekke tongetje?

Dit is een vinger vibrator. Het riempje van de Her Finger Vibe bevestig je om je vingers. Vervolgens kan je de erogene zones van je partner gericht stimuleren door met je vingers over zijn of haar meest gevoelige plekjes heen te bewegen.

Waar dient dit speeltje voor?

Dit is een intieme douche! Het speeltje wordt gebruikt voorafgaand aan anale seks, om de anus (of vagina) van binnenuit te reinigen.

En waar gebruik je dit voor?

De Manta masturbator mag dan in eerste instantie zijn ontworpen om de penis (zelfs in slappe toestand) te stimuleren, het speeltje kan ook worden gebruikt voor het stimuleren van de tepels en de clitoris. Dit maakt de Manta een perfect seksspeeltje voor koppels! Penis stimulatie en clitoris stimulatie rekenen we daarom beide goed!

En wat doet dit seksspeeltje?

In eerste instantie gaat het hier om een prostaat vibrator, waarmee je ook het perineum kunt stimuleren. Een gedeelte komt dan op het perineum te liggen en het andere deel wordt in de anus gebracht. De meeste prostaat vibrator kunnen echter ook voor clitoris en G-spot stimulatie worden gebruikt. Beide speeltjes maken gebruik van een kromming in de top om de prostaat of G-spot te kunnen bereiken. Om die reden hebben we beide antwoorden goedgekeurd!


Hoeveel vragen had jij goed? Deel je antwoord in een reactie hieronder!

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

5.121 keer bekeken

Geschreven door

Van seks houden we allemaal, maar hoe makkelijk kan iemand jou nou het bed in praten? De één denkt dat die hottie bij de bar het echt niet zomaar voor elkaar krijgt en de ander ligt al met de benen wijd als hij of zij je aankijkt. Met…
5.121 keer bekeken
3.648 keer bekeken

Geschreven door

Aiii, trek maar wat luchtigs aan en vergeet de zweetbandjes niet. Deze seks speeltjes kennisquiz wordt zweten! Krijg jij straks een plekje op het EasyToys erepodium of word je zonder pardon doorverwezen naar de strafbank? Kom er snel achter met deze …
3.648 keer bekeken