Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

2.438 keer bekeken

QUIZ: Hoeveel weet jij van anale seksspeeltjes?

16 april 2019,

geschreven door

Anale seks en anale seksspeeltjes komen gelukkig steeds meer uit de taboe. Hoog tijd om jullie kennis eens de testen. Denk jij dat je echt alles weet van seksspeeltjes? Ga dan als de wiedeweerga deze test maken en laat ons even weten hoeveel vragen je goed had!

Wat is geen anaal toy?

De LELO Mia 2 Mini Vibrator is geen anaal seksspeeltje. Natuurlijk kan je alles daar naar binnen stoppen, maar in dit geval raden wij het zeker af! De kans dat je dit speeltje kwijt raakt is namelijk groot.

Kan je vaginaballen ook anaal gebruiken om je bekkenbodemspieren te trainen?

Vagina balletjes, mits ze een trekkoordje hebben, kan je ook anaal gebruiken. Door de balletjes binnen te houden, versterk je jouw bekkenbodemspieren. Een sterke bekkenbodem zorgt onder andere voor meer controle over je orgasme.


Welke anaal toy laat zich makkelijk opwarmen of afkoelen?

Seksspeeltjes van metaal zijn een stuk steviger en minder flexibel dan toys gemaakt van andere materialen. Metaal, maar ook glas, laat zich echter makkelijk verwarmen of afkoelen door de speeltjes bijvoorbeeld in water te leggen. Leuk voor temperatuurspelletjes dus!

Wat is geen manier om de anus te laten ontspannen?

Tegen de anus blazen werkt, zover wij weten, niet ontspannend! De trillingen van een vibrator kunnen ervoor zorgen dat de kringspier makkelijker ontspant. Een verdovende crème laat de penetratie ook eenvoudiger verlopen.

Welk seksspeeltje is niet geschikt voor prostaat stimulatie?

Een prostaat speeltje heeft altijd een kromming in de top om de prostaat te kunnen stimuleren. Je beweegt het speeltje na het inbrengen richting je navel tot je na 5 cm een verdikking voelt. Dit is je prostaat.

Waarom heeft een buttplug altijd een breed uiteinde?

Het brede uiteinde van een buttplug zorgt ervoor dat het speeltje niet verder dan de invoerdiepte in de anus kan worden gebracht. Sommige seksspeeltjes hebben een zuignap als basis, maar dat geldt niet voor elk anaal speeltje.

Had jij alle vragen goed? Deel je uitkomst met ons in een reactie!

2 reacties

  1. Een verdovende creme gaf een rode balk, maar blijkt geen echt verkeerd antwoord, volgens het commentaar dat dit penetratie vergemakkelijkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

4.187 keer bekeken

Geschreven door

Seksspeeltjes hebben tegenwoordig een steeds moderner voorkomen. Soms moet je even goed kijken om te achterhalen waar het speeltje nou eigenlijk voor is bedoeld.  Wij zijn benieuwd of jij aan het uiterlijk van het speeltje kunt zien welke functie he…
4.187 keer bekeken
45.224 keer bekeken

Geschreven door

Is elke dildo niet gewoon hetzelfde? Nee, absoluut niet! Er zijn heel veel verschillende dildo’s verkrijgbaar. Door dat grote aanbod kan het echter best lastig zijn om te bepalen welke dildo het beste bij jou past. Dat dilemma is vanaf nu echter ve…
45.224 keer bekeken
5.553 keer bekeken

Geschreven door

Vibrators; elke zichzelf respecterende vrouw heeft er tegenwoordig wel eentje in haar nachtkastje of onder haar bed liggen. Dat ding aanzetten lukt natuurlijk wel, maar hoe ver reikt jouw kennis verder over dit trillende speelgoed? Kijk snel hoeveel…
5.553 keer bekeken