Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

2.444 keer bekeken

QUIZ: Hoeveel weet jij van anale seksspeeltjes?

16 april 2019,

geschreven door

Anale seks en anale seksspeeltjes komen gelukkig steeds meer uit de taboe. Hoog tijd om jullie kennis eens de testen. Denk jij dat je echt alles weet van seksspeeltjes? Ga dan als de wiedeweerga deze test maken en laat ons even weten hoeveel vragen je goed had!

Wat is geen anaal toy?

De LELO Mia 2 Mini Vibrator is geen anaal seksspeeltje. Natuurlijk kan je alles daar naar binnen stoppen, maar in dit geval raden wij het zeker af! De kans dat je dit speeltje kwijt raakt is namelijk groot.

Kan je vaginaballen ook anaal gebruiken om je bekkenbodemspieren te trainen?

Vagina balletjes, mits ze een trekkoordje hebben, kan je ook anaal gebruiken. Door de balletjes binnen te houden, versterk je jouw bekkenbodemspieren. Een sterke bekkenbodem zorgt onder andere voor meer controle over je orgasme.


Welke anaal toy laat zich makkelijk opwarmen of afkoelen?

Seksspeeltjes van metaal zijn een stuk steviger en minder flexibel dan toys gemaakt van andere materialen. Metaal, maar ook glas, laat zich echter makkelijk verwarmen of afkoelen door de speeltjes bijvoorbeeld in water te leggen. Leuk voor temperatuurspelletjes dus!

Wat is geen manier om de anus te laten ontspannen?

Tegen de anus blazen werkt, zover wij weten, niet ontspannend! De trillingen van een vibrator kunnen ervoor zorgen dat de kringspier makkelijker ontspant. Een verdovende crème laat de penetratie ook eenvoudiger verlopen.

Welk seksspeeltje is niet geschikt voor prostaat stimulatie?

Een prostaat speeltje heeft altijd een kromming in de top om de prostaat te kunnen stimuleren. Je beweegt het speeltje na het inbrengen richting je navel tot je na 5 cm een verdikking voelt. Dit is je prostaat.

Waarom heeft een buttplug altijd een breed uiteinde?

Het brede uiteinde van een buttplug zorgt ervoor dat het speeltje niet verder dan de invoerdiepte in de anus kan worden gebracht. Sommige seksspeeltjes hebben een zuignap als basis, maar dat geldt niet voor elk anaal speeltje.

Had jij alle vragen goed? Deel je uitkomst met ons in een reactie!

2 reacties

  1. Een verdovende creme gaf een rode balk, maar blijkt geen echt verkeerd antwoord, volgens het commentaar dat dit penetratie vergemakkelijkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

5.417 keer bekeken

Geschreven door

Ben jij het braafste jongetje van de klas of ben je constant op zoek naar spanning en avontuur? Een echte badass zijn is meer dan alleen een leren broek dragen. Het gaat veel meer over hoe jij je gedraagt en hoe je in het leven staat. Ben jij…
5.417 keer bekeken