Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

4.801 keer bekeken

TEST: Hoe goed is jouw seksleven?

12 maart 2019,

geschreven door

Vliegen de vonken er vanaf of ben jij ten einde raad wat betreft jouw seksleven? Deze test gaat helemaal over hoe jij je eigen seksleven voor je ziet. Wees bij het invullen van deze test niet te moedig, maar probeer ‘m naar waarheid in te vullen! Wie weet word je na het maken van deze test opeens wel heel bewust van je seksleven. Maak deze test en ontdek precies hoe jouw seksleven eruit ziet!

Tip! Maak deze test eerst alleen en vraag je partner om de test daarna te maken.

Hoe vaak heb jij seks?

Giphy

Wat is de langste periode van droogstand?

Giphy

Welke toy omschrijft jouw seksleven?

Is er altijd liefde in het spel?

Giphy

Zou jij seks vermijden?

Giphy

Welke omschrijving past het beste bij je seksleven?

Giphy

Beleef je plezier aan seks?

Giphy
In hoeverre kun jij je vinden in deze uitslag? Laat het ons weten!

10 reacties

  1. De test klopt helemaal met mijn werkelijkheid , ik en mijn partner zijn nu 10 jaar samen waarvan de eerste 3 jaar we 24-7 bij elkaar waren en nooit ruzie gehad
    Heerlijk is dat , komt omdat we elkaar heel goed aanvoelen en nog steeds heerlijke “sex” hebben
    Ik noem het “ de liefde bedrijven.”
    Grt KK

  2. Na ruim 25 jaar, nog steeds een spannend en bevredigend sexleven. Was dus ook niet verbaasd over de uitslag van jullie test, dat ik een geweldig sexleven heb, (waar menigeen jaloers op zou zijn, staat er😄) Blijf elkaar uitdagen, voel je aantrekkelijk! en blijf aangeven wat je wilt en lekker vindt. Neem initiatief, doe het eens op onverwachtse plek/ moment en koop af en toe iets prikkkends 😊

  3. Ik kan me totaal niet vinden in de uitslag, omdat in mijn geval, mijn partner mij altijd afwijst omdat hij problemen ervaart op dat gebied..

  4. dank zij m’n vriendin heb ik een open relatie, en heb ik sinds kort een relatie met nog een dame waarmee ik sinds kort een relatie heb. (we zoeken samen naar onze grenzen en verlangens)

  5. Ik heb de vragen ingevuld omdat ik na 18 jaar en twee kinderen verder in een relatie zit waarbij ik eindelijk mezelf kan zijn.
    Samen op bv jullie site snuffelen en het sexleven heb waar ik altijd stiekem verlangen naar had .
    Kortom sex is cool! En helemaal als je elkaar soms verrast met een kado van jullie

    1. Wat een leuke reactie, Mark. Fijn om te lezen dat je nu een bevredigend seksleven hebt 🙂 Geniet ervan!

    1. ja klopt mijn vrouw is ook niet in iets van sex te bewegen en ik sta al jaren te trappelen om weer eens heftige sex te hebben maar helaas iedere toenadering draait op gezeik uit dus ben er maar mee gestopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.058 keer bekeken

Geschreven door

Klaarkomen doen we allemaal. Maar hoeveel weet je nou eigenlijk over het orgasme? Hoog tijd om je kennis op de proef te stellen en misschien kan jij op je volgende feestje trots verkondigen dat je een ‘orgasme expert’ bent!
2.058 keer bekeken
4.860 keer bekeken

Geschreven door

Verslaafd zijn aan seks. Het klinkt misschien relatief onschuldig, maar een seksverslaving kan een behoorlijk negatieve impact hebben op je dagelijkse leven. Iedereen houdt van seks, maar je kunt er ook teveel mee bezig zijn. Ben je benieuwd of jouw …
4.860 keer bekeken