Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

5.082 keer bekeken

QUIZ: Test jouw schaamhaar kennis!

22 januari 2019,

geschreven door

Schaamhaar. Iedereen heeft het, maar over het algemeen zijn we er niet erg open over. Of je het nu lekker lang laat groeien of liever kort houdt; dat maakt ons niet uit. Hoeveel weet jij over jouw haar downunder? Doe de test om te ontdekken of jij een ware schaamhaar expert bent!

Schaamhaar beschermt je tegen SOA's

Nope, schaamhaar beschermt je niet tegen SOA's. Sterker nog, bacteriën kunnen zich makkelijk gaan nestelen in je schaamhaar. Dit voorkom je natuurlijk door goede persoonlijke hygiene!

Een volle bos schaamhaar maakt je aantrekkelijker

Ja, inderdaad! Hier is een simpele verklaring voor. In je schaamhaar blijven feromonen hangen. Feromonen zorgen ervoor dat je aantrekkelijk gevonden wordt. Deze feromonen kunnen zich nergens aan hechten wanneer jij je schaamhaar scheert. Dus met een volle bos hou je meer feromonen vast en ben je dus aantrekkelijker!

Mensen met veel schaamhaar zijn over het algemeen intelligenter dan mensen met weinig schaamhaar

Helaas pindakaas, je hoeveelheid schaamhaar heeft niks met je intelligentie te maken 😉

Je schaamhaar is dezelfde kleur als je neushaar

Wil je weten welke kleur iemands schaamhaar heeft? Dan kan je het beste kijken naar de wenkbrauwen. Het klopt niet altijd, maar meestal komt de haarkleur van de wenkbrauwen overeen met het schaamhaar.

Je schaamhaar dient als bescherming voor je huid

Dit klopt helemaal! Zo beschermt je schaamhaar bijvoorbeeld je huid tijdens de seks, door als een soort kussentje te dienen.

Als je ouder bent, kan je schaamhaar gaan uitvallen

Jep, je haar daar beneden verschilt niet zo veel van dat op je hoofd!

En en en, wat was jouw score? Laat het weten in de reacties!

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.315 keer bekeken

Geschreven door

Het is weer tijd voor een quiz! Waarschijnlijk heeft iedereen zichzelf wel eens afgevraagd wie hij of zij was in een vorig leven. Maar wat nou als jij in je vorige leven een gay toy bent geweest? Welke past dan het best bij jou? Wij hebben het antwoo…
2.315 keer bekeken
1.384 keer bekeken

Geschreven door

Een seksueel overdraagbare aandoening, afgekort als ‘soa’, is iets waar niemand op hoopt. Er zijn helaas een heleboel van deze vervelende aandoeningen, allemaal met hun eigen klachten en symptomen. Denk jij aan de symptomen te kunnen zien om welke so…
1.384 keer bekeken
2.498 keer bekeken

Geschreven door

Hey, jij Single! Deze quiz is voor jou. Je weet wel dat je single bent, maar weet je ook hóe single je precies bent? Doe deze test en kom erachter hoeveel % single jij bent. Het is bijna Singles’ Day en om dat te vieren hebben wij speciaal…
2.498 keer bekeken