Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

806 keer bekeken

Sekshoroscoop Mei

25 april 2017,

geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van Mei? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand!

Recente Sekshoroscoop

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hier!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 18-februari)

Sekshoroscoop Waterman November
Waterman

Emotie speelt in mei een grote rol en dat kan het seksleven van de Waterman negatief beïnvloeden. Die emoties kunnen overal vandaan komen. Zo kan het zijn dat je twijfelt over je relatie. Dat je ergens anders mee zit of dat je partner een emotioneel dieptepunt ondergaat. Jullie seksleven zal weer passievol en opwindend zijn als jij eerst de emotionele problemen oplost. Geen zorgen, de kans is groot dat de liefde aan het einde van de maand terugkeert en dat ook de heftige vrijpartijen daarmee terugkeren. Voor de single Waterman gaan er spannende dingen gebeuren. De vrijgezelle Waterman krijgt de kans actief te daten. Je zal versteld staan dat een nieuwe liefde niet ver weg is.

Sekshoroscoop Vissen (19 februari- 20 maart)

Sekshoroscoop Vissen November
Vissen

Je hebt deze maand meer behoefte aan een goed gesprek met je partner dan aan een stomende vrijpartij. Het is net alsof jij je de laatste tijd steeds meer begint te irriteren aan kleine dingetjes. Je bent misschien iets teveel de confrontatie uit de weg gegaan waardoor er wat spanningen zijn blijven hangen. Geeft niet, maar het wordt wel tijd om hier iets mee te doen om het niet te laten escaleren! Durf jezelf kwetsbaar op te stellen door je frustraties bespreekbaar te maken en een situatie te creëren waar jullie je beide prettig bij voelen. Als de lucht weer geklaard is, komt de behoefte naar romantiek en intimiteit weer terug.

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sekshoroscoop Ram November
Ram

Je kunt in mei ineens het gevoel krijgen dat je er een schepje bovenop moet doen wat je relatie betreft. Door de afgelopen drukte ben je de romantiek misschien een beetje uit het oog verloren. Probeer echter niet gelijk te hard van stapel te lopen. Romantiek moet je namelijk niet forceren! Wanneer je partner niet direct meegaat in al jouw impulsieve plannen kun je hier een beetje ontmoedigt door raken. Wees je ervan bewust dat je niet altijd de controle kunt hebben en leg desnoods het initiatief bij je liefje. Het pleasen van je partner was de opgave, niet het doordrukken van jouw plannen. Houd geduld en dat romantische momentje samen komt vanzelf!

Sekshoroscoop Stier (21 april – 21 mei)

Sekshoroscoop Stier November
Stier

Schud die slechte gewoontes van je af Stier! Het is tijd om die vastgeroeste patronen van je te doorbreken om je relatie niet in een sleur te laten belanden. Besef dat dit iets is waar jezelf mee aan de slag moet. Je kunt echter de drang hebben om naast jezelf, ook de ander te willen veranderen. Dit zal hoe dan ook weerstand oproepen. Een betere relatie begint bij jezelf Stier! Maak plannen en ga er actief mee aan de slag. Wanneer het je lukt zaken achter je te laten zal dit je relatie en de seks deze maand zeker ten goede komen.

Sekshoroscoop Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Sekshoroscoop Tweelingen November
Tweelingen

De maand mei gaat met ups en downs waarbij je het ene moment de vrolijkheid zelve bent en het andere moment juist even niemand om je heen wilt. Voel jij je goed, dan overlaadt je je partner met liefde en vind je het fijn om fysiek contact met hem of haar te hebben. Komt er een tegenslag voorbij dan kan het opeens omslaan en is de kans groot dat je mensen van je wegduwt en tegen je in het harnas jaagt. Schiet hier niet te ver in door Tweeling, je hebt je partner en je naasten juist nodig deze maand! Goede seks, sporten of een grote reep chocolade houden jou emotioneel op het juiste spoor in mei. Ook singles hebben last van wisselende emoties waardoor het niet altijd even goed lukt om jezelf naar wens te presenteren. Wanneer hij/zij toch interesse toont weet je echter zeker dat het goed zit!

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sekshoroscoop Kreeft November
Kreeft

Vooral in het begin van de maand kan de Kreeft in een relatie last hebben van ups en downs in zijn of haar relatie. Hoe je ook probeert je partner te verleiden, het komt allemaal niet echt van de grond. Later in de maand wordt dit beter, je verleidingsmoves worden beantwoord en je begrijpt beter wat je partner wil in bed. De single Kreeft krijgt deze maand de kans flink te gaan daten. Potentiële liefdes zul je vooral op feestjes en evenementen tegenkomen. Wanneer je ervoor kiest alleen seks te hebben met iemand, is het wel zo netjes dat direct kenbaar te maken. Anders kan je bedpartner nog wel eens gekwetst achterblijven.

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 23 augustus)

Sekshoroscoop Leeuw November
Leeuw

De Leeuw barst weer eens van de energie. Problemen waar je tot voor kort nog mee worstelde, los je nu met het grootste gemak op. Je zit super in je vel waardoor ook het contact met je partner makkelijker zal verlopen. Door die toegenomen zelfvertrouwen neemt ook je aantrekkingskracht toe. In de slaapkamer heb jij het daardoor voor het zeggen en kun je best wat gedaan krijgen. Durf je dirty mind te delen met je liefje en misschien gaan je stoutste dromen wel in vervulling deze maand! Single Leeuwen voelen meer druk bij het vinden van een serieuze relatie en hebben daardoor minder trek in oppervlakkig contact. Houd je ogen open!

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 23 september)

Sekshoroscoop Maagd November
Maagd

Voor de Maagd in een relatie kan er deze maand een obstakel zijn en dat kan jullie passie in de slaapkamer blokkeren. Halverwege de maand kom je erachter wat het voor obstakel is en ben je in staat het op te lossen. Aan het einde van de maand is er een heleboel liefde tussen jullie. Je bent voor, tijdens en na de seks goed in staat je partner te vertellen wat je aantrekkelijk en leuk vindt aan je geliefde. Hierdoor groeien jullie nog meer naar elkaar toe. Voor de Maagd in een relatie is de kans groot dat er een nieuwe liefde wacht in het buitenland. Als je geen vakantie hebt in deze periode, is het misschien helemaal niet verkeerd er toch een paar dagen op uit te gaan! Het is onzeker of deze nieuwe liefde ook een blijvertje is.

Sekshoroscoop Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Sekshoroscoop Weegschaal November
Weegschaal

De maand mei komt een beetje moeizaam op gang wat liefde betreft. Jij en je partner kunnen in het begin van de maand een beetje langs elkaar heen leven waardoor de passie even wat minder is. Laat je hier niet onzeker door maken en probeer dit vooral niet geforceerd om te draaien. De energie en zin om samen weer van alles te ondernemen komt vanzelf weer terug. Halverwege de maand zullen jullie elkaar weer meer gaan opzoeken en zal het ook weer gaan vonken in de slaapkamer. Maak je er niet makkelijk vanaf en laat zien dat je nog steeds over genoeg passie beschikt. Met een uitgebreid voorspel of een erotische massage win jij je partner zo weer voor je terug!   

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sekshoroscoop Schorpioen November
Schorpioen

De maand mei is voor de Schorpioen een veelbelovende maand. Met een beetje inzet kun jij samen met je partner vuurwerk creëren tussen de lakens! Maar pas op: je kunt deze maand snel de neiging hebben om het voortouw te nemen in de slaapkamer en het genot van je partner uit het oog te verliezen. Ook al heb je geen zin meer, grote kans dat het hem of haar heel blij maakt als jullie de vrijpartij nog even doorzetten… De single Schorpioen kan misschien een oude liefde in zijn/haar leven terug verwachten. Wees op je hoede, want de aantrekkingskracht tussen jullie kan nog steeds aanwezig zijn. Halverwege mei staat er voor de gebonden en single Schorpioen een grote verrassing te wachten.

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sekshoroscoop Boogschutter November
Boogschutter

De Boogschutter in een relatie kan in de maand mei last hebben van communicatieproblemen met haar/zijn partner. Zo kan het voorkomen dat je seksuele hints van je partner mist en andersom. Maar ook kan het voorkomen dat je teleurgesteld ben na de vrijpartij omdat je niet goed met je partner kon communiceren over wat je lekker vindt. Daarom ben je deze maand meer geneigd aandacht te besteden aan je vrienden. De single Boogschutter heeft deze maand heel wat feestjes waar potentiële scharrels en nieuwe liefdes rondlopen. Of je nou op zoek bent naar een relatie of een one-night-stand, grote kans dat je gaat vinden wat je zoekt.

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sekshoroscoop Steenbok November
Steenbok

Voor de Steenbok hangt er een heleboel liefde in de lucht! Vooral de Steenbok in een relatie voelt zich geliefd, warm en sexy deze maand. De seks is spectaculair. Door alle romantiek en liefde staan jullie open voor nieuwe dingen. Hete vluggertjes zijn absoluut niet uitgesloten, maar er zijn ook langzame passionele vrijpartijen. Halverwege de maand komen er kleine relatieprobleempjes op je pad, maar die hebben geen enkel effect op jullie relatie. Sterker nog, die frustraties wakkeren juist de passie aan in de slaapkamer! De single Steenbok kan rekenen op een diepgaande verliefdheid, waarbij langzame en liefdevolle vrijpartijen centraal staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.752 keer bekeken

Geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van oktober? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand! Recente Sekshoroscoop Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hie…
2.752 keer bekeken
5.721 keer bekeken

Geschreven door

Klaar of niet, de zomer ligt alweer op de loer! Gelukkig houden we wel van een beetje hitte, nietwaar? Als het gaat om een goede sexercise, dan hoort een beetje zweten er nou eenmaal bij. Wat voorspellen de sterren voor jou deze maand? Dit is de seks…
5.721 keer bekeken