Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

353 keer bekeken

Sekshoroscoop Februari

31 januari 2017,

geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van Februari? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand!

Recente Sekshoroscoop

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hier!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 18-februari)

Sekshoroscoop Waterman November
Waterman

In het begin van de maand kun je gevoelens van onzekerheid ervaren door situaties die zich in je omgeving voordoen. Je bent daardoor wat meer in jezelf gekeerd en bent daardoor niet altijd het meest leuke gezelschap. Probeer je niet af te sluiten voor je omgeving maar zoek je partner juist op en geef hem of haar eens een goede knuffel. Liefde en geborgenheid helpen jou er doorheen deze maand. Door over je gevoelens te praten zal de liefde tussen jou en je partner alleen maar verder opbloeien. De seks is geweldig en je voelt je zelfvertrouwen weer toenemen aan het eind van de maand. Singles voelen minder energie om wat te ondernemen op liefdesgebied deze maand.

Sekshoroscoop Vissen (19 februari- 20 maart)

Sekshoroscoop Vissen November
Vissen

Na een turbulent liefdesleven wordt het voor jou allemaal weer wat rustiger op liefdesgebied. Je partner heeft meer aandacht voor je in februari en daardoor voel jij je gevleid en aantrekkelijk. Jij bent dan ook het eerste deel van de maand behoorlijk flirterig en gedurfd. In bed durf je een stapje verder te gaan dan normaal. Toch houdt dat geen stand en voel jij je de tweede helft meer verlegen en onzeker over je lichaam. Singles staan te popelen om liefde te vinden en dan het liefst een prins of prinses op het witte paard. Dam je enthousiasme wat in, want hoe meer je probeert en wilt, hoe moeilijker het zal zijn om een relatie te krijgen.

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sekshoroscoop Ram November
Ram

Jij voelt je behoorlijk aantrekkelijk deze maand! Je snakt naar passie en intimiteit, maar je partner zal dat niet altijd begrijpen of ingaan op jouw verleidelijke moves. Dat zorgt voor lichte spanning in jullie relatie. Het helpt om een beetje afstand te nemen, ook al wil je dat eigenlijk niet. Je zult vanzelf zien dat de interesse van je partner aangewakkerd wordt. Hij of zij zal dan vanuit zichzelf naar jou toekomen! Ook singles hebben het niet zo makkelijk deze maand. De prille relatie met je love-interest komt maar moeizaam van de grond. Maar als je doorzet kan deze vlam nog wel eens uitgroeien tot een vuurtje! Voor de single Ram en de Ram in een relatie geldt dat er ontspanning ligt in passionele en intieme momenten met jezelf…

Sekshoroscoop Stier (21 april – 21 mei)

Sekshoroscoop Stier November
Stier

Deze maand staat helemaal in het teken van liefde en vriendschap voor de Stier. Omdat de focus zo op vriendschappen ligt, is dit de maand om de emotionele band met je partner te versterken. Maar jij zult wel de eerste stap moeten nemen. Praat over diepgaande dingen tijdens een romantisch etentje of zelfgemaakt diner bijvoorbeeld. Dat heeft tot gevolg dat jullie vrijpartijen langzaam, intiem en betekenisvol zijn. Je hecht deze maand ook heel wat waarde aan de mening van anderen als het om je relatie gaat. Laat je hierdoor niet misleiden. Singles hebben kleine kans op passionele seks en stomende avontuurtjes. De focus ligt in februari op vriendschappen waardoor je liever tijd vrij maakt voor je maatjes dan voor een prille liefde.

Sekshoroscoop Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Sekshoroscoop Tweelingen November
Tweelingen

Deze maand wordt helaas niet zo passioneel voor jou. Maar daar kun jij juist ook weer iets positiefs uithalen. Zo hebben jij en je partner even de ruimte en tijd om aandacht aan jullie zelf te besteden. Schroom niet om eens een seksuele ervaring te hebben met jezelf. Probeer tijdens je intieme momentje wat nieuws uit. Dat kan bijvoorbeeld het gebruik van een (nieuw) seksspeeltje zijn. Wanneer jij in bed aandacht besteedt aan jezelf, kan dat ook het vrijen met je partner ten goede komen! Singles hebben grote kans iemand tegen te komen tijdens uitgaansgelegenheden of evenementen. Waar glitter en glamour is, is ook jouw potentiële nieuwe geliefde. Voor beiden geldt: februari is niet je maand voor een belangrijke grote stap.

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sekshoroscoop Kreeft November
Kreeft

Met Valentijnsdag voor de deur ben je deze maand nog bewuster met je relatie bezig. Wanneer het de laatste tijd in je relatie goed gaat zal je merken dat je extra geniet van de momenten dat jij en je partner samen zijn. Je bent in een romantische bui en wilt je partner continue voor je winnen. Doe eens iets spannends aan of verras hem of haar met een uitgebreid voorspel. Je wilt echter zelf ook wel eens in de watten gelegd worden. Laat je echter niet uit het veld slaan wanneer dit niet gebeurt. Durf je wensen uit te spreken en februari zal je vele hoogtepunten brengen! Single Kreeften vinden hun liefde dicht bij huis deze maand. Houd je ogen open dus!

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 23 augustus)

Sekshoroscoop Leeuw November
Leeuw

De Leeuw mag deze maand behoorlijk wat intimiteit verwachten. Meer dan anders! Jullie besteden in de slaapkamer zeer veel tijd aan het ontdekken van elkaars lichaam. Dat heeft tot gevolg dat ook jullie emotionele band sterker wordt. Daarnaast heb jij je partner in februari hard nodig en die zal er voor je zijn. Wanneer dat gebeurt, komt de liefde op de eerste plaats en het vuurwerk in de slaapkamer later. De single Leeuw heeft kans op liefde op het eerste gezicht. In het begin zal vooral de lichamelijke aantrekkingskracht een rol spelen. Jullie chemie is niet te stuiten en dus zal ook de single Leeuw veel passie ervaren in de slaapkamer.

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 23 september)

Sekshoroscoop Maagd November
Maagd

Je kruipt deze maand uit je schulp en voelt je zelfverzekerder dan ooit! Goede seks geeft je alleen maar meer zelfvertrouwen. Haal het maximale uit de maand en verras je partner op iets speciaals in de slaapkamer. Bijvoorbeeld een erotische massage of met spannende lingerie. Dit is de maand om dingen aan te pakken. Op je werk, maar zeker in je relatie. Misschien zet je wel stappen richting een volgende fase in de relatie met je partner. Spreek die ene match op app eens aan als je al een tijdje single bent. De kans is groot dat je een nieuwe vlam tegen komt. Ga ervoor Maagd!

Sekshoroscoop Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Sekshoroscoop Weegschaal November
Weegschaal

Deze maand staat jou een uitdaging te wachten: jij merkt dat jouw partner niet zo geliefd is bij één of meerdere familieleden of vrienden. Dat zal jullie liefde op de proef stellen. Je zult deze maand dan ook iets harder moeten vechten voor je geliefde dan tijdens andere maanden. Omdat je in je hoofd bezig bent met andere zaken, zal de seks wat minder spetterend zijn dan anders. Wil je toch passie in bed? Dan is het aan jou de taak om je hoofd leeg te maken en eens flink te ontspannen. Ga met je partner deze maand niet de deur uit, maar blijf lekker thuis. Singles vinden een potentiële liefde dicht bij huis. Omdat je eerst aandacht besteedt aan de emotionele kant van je prille relatie, komt de intimiteit later.

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sekshoroscoop Schorpioen November
Schorpioen

Je kunt deze maand het gevoel hebben alsof jij en je partner een beetje stil staan in jullie relatie. Misschien is het deze maand de tijd om jouw verwachtingen uit te spreken en duidelijkheid te scheppen over waar jij en je partner naartoe willen met jullie relatie. De seks komt op een wat lager pitje te staan. Door veel met elkaar te communiceren zullen jij en je liefje later in de maand op betere voet komen te staan en is er meer tijd voor spanning. Single Schorpioenen komen genoeg leuke mensen tegen, maar de kans op een serieuze vlam is niet erg groot deze maand. Houd de moed erin Schorpioen!

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sekshoroscoop Boogschutter November
Boogschutter

Boogschutters hebben in februari weer zin om het avontuur op te zoeken! Je hebt zin om nieuwe dingen te proberen en focust je op dingen waar je energie van krijgt. Ook op seksueel gebied sta je open om te experimenteren. Houd je vooral niet in! Door deze maand je diepste verlangens te uiten ontvang je een rust waar je al lange tijd naar opzoek was. Verdiep je eens in wat nieuwe seksstandjes of trakteer jezelf op een spannend seksspeeltje. Vergeet niet om deze maand ook af en toe even je rust te pakken. Je kunt namelijk de neiging hebben iets teveel hooi op je vork te nemen. Gaat dit je lukken dan ga je een mooie maand tegemoet!

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sekshoroscoop Steenbok November
Steenbok

Steenbok, je voelt je in februari aantrekkelijker dan anders wat grote invloed heeft op jouw seks en liefdesleven. Het lukt je makkelijk om je partner te verleiden en je zult merken dat je veel bij hem of haar gedaan krijgt. De seks is fantastisch en in de slaapkamer zet je jouw partner helemaal naar je hand. Dit is hét moment om je wildste fantasieën en wensen met je partner te bespreken. De kans is groot deze maand dat er wat mee gedaan wordt. Later in de maand kan er een situatie zich voordoen waarbij je je niet helemaal op je gemak voelt. Blijf alert voor spanningen die hieruit voort kunnen komen. Met jouw positieve energie kun je deze spanningen vroegtijdig wegnemen waardoor februari een liefdevolle en ontspannende maand zal blijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

7.865 keer bekeken

Geschreven door

Een gloednieuwe sekshoroscoop staat klaar! In juni zijn de dagen het langst van het hele jaar, dus laten we hopen dat we ze op een spannende manier doorbrengen. Lees snel wat de sterren deze maand voor jou voorspellen op sensueel gebied! ✨ Seksh…
7.865 keer bekeken
574 keer bekeken

Geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van April? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand! Recente Sekshoroscoop Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hier!…
574 keer bekeken
360 keer bekeken

Geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van December? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand! Recente Sekshoroscoop Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hi…
360 keer bekeken