It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

3.092 keer bekeken

QUIZ: Seksfeit of fabel? – deel 2

1 oktober 2019,

geschreven door

Sommige seksuele beweringen zijn nou eenmaal niet waar, dit noemen we seksmythes. Sommige zijn bijna niet te onderscheiden met de waarheid! Eens kijken of jij het verschil weet tussen een feit en een fabel. Dus, zijn de onderstaande beweringen seksfeitjes of seksfabels?

Je bent geiler als je brak bent

Giphy

Hell yeah! Vrijwel iedereen kan dit begrijpen, want seks helpt tegen hoofdpijn en het kan je kater sterk doen verlichten.

Mannen hebben altijd zin in seks

Giphy

"Mannen hebben altijd zin in seks" of "Mannen denken altijd aan seks" zijn bekende uitspraken, maar het is echt niet waar. Hetzelfde geldt voor dat mensen denken dat mannen er ook altijd klaar voor zijn, maar dat is ook een fabeltje!

Je krijgt sneller een orgasme met glijmiddel

Giphy

Yup, dit klopt! Volgens het Center Sexual Health Promotion komen zowel mannen als vrouwen gemakkelijke klaar als ze glijmiddel gebruiken tijdens de (solo)seks.

1 op de 50 vrouwen heeft een extra tepel

Giphy

Dit klopt! Volgens onderzoek heeft 1 op de 50 vrouwen wel degelijk een extra tepel!

Zo'n 20% van de mannen faked zijn orgasme wel eens

Giphy

Klopt, het aantal ligt zelfs hoger. Volgens een onderzoek van The New York Times heeft zo'n 31% van de mannen wel eens hun orgasme gefaked!

Mensen verkiezen het liefst koffie boven seks

Giphy

Zo'n 51% van de 7000 ondervraagden verkiest het liefst koffie boven seks! Ze kunnen volgens hunzelf langer zonder seks, dan dat ze langer zonder koffie kunnen.

Te veel seks zal je vagina verpesten

Giiphy

De vagina is een elastische spier en deze kan niet uitrekken! Het is een mythe dat leeft onder seksueel actieve vrouwen die zich schamen, daar komt de term 'losse vrouwen' ook vandaan 😉


Hoeveel vragen heb jij goed kunnen beantwoorden?

4 reacties

  1. Die van mannen die orgasmes faken, maakt niet uit wat je daar antwoord.
    Beide antwoorden zijn fout volgens de test.
    De rest wel goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

11.044 keer bekeken

Geschreven door

In de wereld van BDSM zien we vaak bepaalde machtsverhoudingen terug. Er wordt meestal een spel gespeeld tussen twee personen, waarbij de één een onderdanige rol op zich neemt en waarbij de ander de touwtjes en controle in handen neemt. Heb jij alt…
11.044 keer bekeken
6.633 keer bekeken

Geschreven door

Ben jij een echte BDSM-fanaat, dan weet je waarschijnlijk al wat de uitkomst van deze test zal zijn. Voor mensen die geen BDSM meester of meesteres zijn kan het wellicht interessant zijn hoeveel kinkster zij in zich hebben. Doe de test en kom er…
6.633 keer bekeken