Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

270 keer bekeken

Podcast #2: Internet en Seks

9 juli 2021,

geschreven door

Praten over alle aspecten rondom seks blijft leuk. Zo dachten ook Daan en Suus. Een jaar geleden ontmoetten zij elkaar in de kroeg en na een leuk gesprek zeiden ze: “Dit is net een podcast. Wij zouden er een moeten hosten!” Zo gezegd zo gedaan; hier is de EasyToys Podcast zonder naam (voor nu! 😉 )

Over de tweede aflevering

De week is voorbij gevlogen en we zijn alweer aangekomen bij de tweede aflevering van deze podcast zonder naam. Daan en Suus praten deze week over seks en internet. Deze combinatie is natuurlijk enorm breed en de twee kletskousen bespreken dan ook allerlei aspecten rondom het onderwerp. Wat vinden ze van OnlyFans? Waar moet je aan denken als het aankomt op sexting? Wat vinden Daan en Suus van dickpics? Je hoort het in de tweede aflevering!

Over de Hosts

Meet Daan! Daan is 25 jaar en woont in de stad Groningen. In 2019 startte hij zijn YouTube kanaal onder de naam Creffie en met bijna 50K abonnees is hij een groot succes onder de Nederlandse YouTubers. Je kan Daan hier volgen op Instagram.

 

 

Suus is net als haar co-host ook 25 jaar en woonachtig in Groningen. In 2020 startte ze als Content Creator bij EasyToys en sindsdien maakt ze toffe content op TikTok en Instagram waarbij ze vermakende en educatieve video’s post rondom het onderwerp seks. Je kan Suus hier volgen op Instagram.

Help jij ons aan een naam?!

Standpunt 69 werd keihard afgekeurd, dus wij zijn nog op zoek naar een leuke naam voor de podcast. Heb jij de pérfecte naam? Laat de naam dan achter in de mailbox van podcast@easytoys.nl of laat hieronder een berichtje achter.

Wat vind jij van de eerste aflevering van deze nieuwe podcast?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

6.209 keer bekeken

Geschreven door

Wie wil er nou niet zijn seksleven verbeteren? In Seksles leert Marith Iedema, auteur en seksjournalist, je alles wat je moet weten om een beest tussen de lakens te worden! Niet iedere vrouw vindt dezelfde soort stimulatie lekker. Het is dus helemaa…
6.209 keer bekeken