Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

1.255 keer bekeken

Natalie Visser: 3 tips voor een spannende en sexy kerst!

5 november 2015,

geschreven door

Misschien heb je haar wel eens voorbij zien komen tijdens een tv-programma of heb je één van haar erotische foto’s gezien. Maak kennis met model Natalie Visser! Deze verleidelijke, blonde dame vertelt jou graag hoe zij haar kerst viert! Wil je leren van de beste? Lees dan verder en leer hoe je jouw partner kunt verwennen met een cadeautje of iets anders.. Natalie geeft jou 3 tips voor een onvergetelijke kerst!

1. Verwen jezelf

Waarom zou je jezelf niet eens verwennen tijdens kerst? Geef jezelf daarom een leuk en spannend cadeau. Na weer een heel jaar hard werken heb jij echt wel een nieuwe sex toy of leuk nieuw setje verdiend. Ga bijvoorbeeld voor een luxe vibrator in de vorm van een diamant of voor een ander spannend speeltje! Bovendien, je verwent niet alleen jezelf er mee, maar waarschijnlijk ook je partner! verwen je jezelf er niet alleen mee, maar ook je partner!

2. Kleed je net zo sexy als Natalie Visser

Heb je dat sexy lingeriesetje inmiddels veroverd? Dan is kerst natuurlijk het perfecte moment om je partner te verleiden! Want wie wil er nou niet verleid worden met kerst? Vergeet die wandeling op Tweede Kerstdag of dat bezoek aan de meubelboulevard: maak je dagen een stuk spannender met een van de sexy kerstpakjes. Speel bijvoorbeeld een spannend rollenspel. Ben jij Santa’s sexy hulpje die jouw partner eens even komt verwennen? Of kom je hem misschien wel ontvoeren om mee te nemen naar de Noordpool?  Je kunt je fantasie de vrije loop laten zoveel als je wilt. En één ding is zeker: jullie kerstdagen zullen in ieder geval niet saai zijn.

3. Koop een erotisch cadeautje voor je partner

Tot slot nog een laatste tip van Natalie om deze kerst nóg spannender te maken: koop een erotisch cadeautje voor je partner! Kies voor een heerlijke massage-olie of voor een spannend kerstpakket: met één van deze ideeën zul je je partner het zéker naar de zin maken. Doe als Natalie Visser en combineer een sexy kerstpakje met een rollenspel en het belonen van een leuk kerstcadeautje. Wij geven je graag wat inspiratie voor een leuk Kerstcadeau!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

6.439 keer bekeken

Geschreven door

Regelmatig zitten we met rode oortjes naar de televisie te kijken door de pikante seksscènes die voorbij komen. Het zorgt voor een bepaalde spanning en opwinding. En om eerlijk toe te geven: stiekem kijken we allemaal wel eens graag naar een erotis…
6.439 keer bekeken