Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

4.553 keer bekeken

Heeldo: masturberen en penetreren met je voeten!

29 december 2017,

geschreven door

Kan je wel een beetje extra beweging gebruiken? Dan is de Heeldo wellicht een speeltje voor jou! Heeldo is het eerste strap-on harnas voor je voet. Sterker nog, het is het eerste strap-on harnas voor eigen gebruik. Met behulp van het harnas kan je zonder handen masturberen of je partner bevredigen op een nieuwe en innovatieve manier!

Sextoy voor koppels

De ring waarachter de dildo of buttplug wordt bevestigd, kan aan de achterkant van de hak of onder de hak geplaatst worden. Hierdoor kan je de bevestigde dildo op verschillende manieren gebruiken. Draag de ring van het harnas bijvoorbeeld aan de onderkant van je hak, om je partner met je voet te kunnen peggen. Of stimuleer je partner oraal, terwijl jij jezelf penetreert. Opties genoeg met dit harnas!

heeldo

Solo-seks

Heeldo laat jou op een manier masturberen zoals je nog niet eerder gedaan hebt. Je bevestigt het harnas aan je voet en kunt zo vanuit verschillende posities met jezelf spelen. Of je nou de anus of de vagina wilt stimuleren, je houdt jouw handen vrij om de andere erogene zones te stimuleren.

Hoe gebruik je Heeldo voor masturbatie?

Het is mogelijk om een dildo of een buttplug aan het harnas te bevestigen. Je kunt op je rug gaan liggen en met je hak richting je vagina bewegen. Of gaat op handen en knieën in de doggystyle positie zitten om vervolgens je hak naar je kont te verplaatsen. Voor mannen kan het ook lekker zijn om een Fleshlight of andere masturbator bij te pakken, terwijl ze hun anus tegelijkertijd stimuleren met de Heeldo. Een prostaat stimulator kan natuurlijk ook achter het harnas bevestigd worden.

Voetfetisj

Omdat Heeldo het eerste seksspeeltje is waar je gebruik moet maken van je voeten, mag het eigenlijk niet ontbreken in de collectie van de echte voetfetisjist. Met de Heeldo zie je jouw partner dingen met zijn of haar voeten doen die je nog nooit eerder hebt gezien. Voeten liefhebbers zullen dit uitzicht zeker waarderen! Het harnas is verkrijgbaar via de website van Heeldo voor $ 41,99.

Wij zijn benieuwd wat jullie van dit aparte harnas vinden! Lijk het je wat? Deel het met ons in een reactie hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.060 keer bekeken

Geschreven door

Hoewel er niet vaak over gepraat wordt, hebben de meeste mensen weleens gehoord van natte dromen. Iets met puberjongens die in hun slaap een zaadlozing krijgen toch? Maar wist je dat jij er ook zomaar eentje kan krijgen? En je partner? En eigenlijk i…
2.060 keer bekeken