Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

4.979 keer bekeken

Gek op oksels! Heb jij al van een oksel fetisj gehoord!?

8 februari 2018,

geschreven door

Inmiddels weten we dat we van ontzettend veel verschillende dingen opgewonden kunnen raken. Zo zijn er ook mensen die wild worden van oksels! Wat is een oksel fetisj eigenlijk? En hoe is het om een oksel fetisj te hebben? Wij leggen uit!

Een oksel fetisj, wat is dat?

Opgewonden raken van oksels: een oksel fetisj. Het wordt ook wel maschalagnie genoemd. Het kan de geur zijn, het aanraken van de oksels of simpelweg hoe een oksel eruitziet. In sommige gevallen hebben mensen graag seks met een oksel. Okselseks wordt ook wel seks op zijn Italiaans genoemd, waarbij de oksel wordt ‘gepenetreerd’.

Wist je dat… in Singapore ooit eens een man werd veroordeeld tot 14 jaar cel en 18 stokslagen, omdat hij verschillende vrouwen ongevraagd onder de oksels besnuffelde?

Waar komt een oksel fetisj vandaan?

Niet iedereen zal warm worden van ongewassen of ongeschoren oksels. Toch is deze fetisj op zich niet zo vreemd. Net als voeten – en de voet fetisj is een bekende! – bevat de oksel ‘sekshormonen’. Ik heb het over feromonen: stofjes die voor een seksuele aantrekking kunnen zorgen. Vooral wanneer de oksels ongeschoren zijn, worden feromonen uitgescheiden. Een oksel fetisj komt dan ook vaker voor in landen waarbij het minder gebruikelijk is om de oksels te ontharen. Klinkt wel logisch, toch?

Hoe is het om een oksel fetisj te hebben?

Seksueel aangetrokken worden tot oksels kan dus op verschillende manieren. Waar de één vooral geil wordt van de okselgeur van iemand anders, wordt de ander opgewonden van het aanraken van dit lichaamsdeel of van het likken aan de oksels.

“Ik word vooral opgewonden van de okselgeur van mijn partner. Helemaal wanneer ze net terugkomt van het sporten of wanneer ze een tijdje niet heeft gedoucht. Ik vind het niet fijn als ze deodorant heeft gebruikt.” – Bart, 29 jaar

Ook kan het een verschil uitmaken of de oksel behaard is of niet. Voor de één maakt het niet veel uit, de ander heeft een uitgesproken voorkeur voor harige oksels. Niet alleen leidt okselhaar tot meer okselgeur. Ook het uiterlijk van harige oksels geeft sommigen een fijn gevoel.

“Wanneer ze geschoren zijn, krijg ik er zo’n pre-puberaal beeld bij. Een beetje zoals bij geschoren schaamhaar. Doe mij maar harige oksels!” – Jordi, 43 jaar

Het kan ook verschillen of je vooral van het ontvangen van ‘oksel play’ houdt, of van het geven. De één heeft een voorkeur voor enkel de geur, waarbij er geen interactie met de oksels plaatsvindt. De ander is dol op het geven van okselliefde: er aan snuiven, likken etc. Ook komt het voor om enkel de ontvanger te zijn. In dat geval word je wild wanneer iemand aan je oksels ruikt, likt of jouw oksel penetreert.

Word jij wild van oksels? Vertel ons in een reactie hieronder wat jij van deze fetisj vindt!

4 reacties

  1. Oksels van vrouwen vind ik heel spannend. Likken, ruiken, maar ook gewoon om naar te kijken. Ik vind het een van de opwindendste zaken van de zomer, dat je zomaar op straat, in een winkel, op het werk etc, blote oksels bij vrouwen met een mouwloos bloesje kunt zien. Een mooie vrouw die zo heerlijk ontspannen en zelfbewust haar hand achter haar hoofd plaatst om iets aan haar haren of zo te veranderen, en daartoe haar arm opheft en haar blote oksel laat zien, verrukkelijk! Ik vraag me inderdaad altijd af of vrouwen in de gaten hebben dat er mannen zijn (of misschien ook vrouwen) voor wie het aanschouwen daarvan op dat moment een puur erotisch genoegen is.

    1. Niks moet natuurlijk. Maar over het algemeen voelt alles beter met een flinke lik glijmiddel, zeker een droge oksel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

71 keer bekeken
350 keer bekeken

Geschreven door

Het is 1 april, maar deze maand is geen grap! 🐸 Dankzij het lenteweer genieten we allemaal van een lekkere boost in libido. De vraag is alleen: wat betekent dat voor jouw seks- en liefdesleven? Ontdek wat de sterren voorspellen in de EasyToys sekshoroscoop van april 2024!…
350 keer bekeken