Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

Erotische verhalenreeks: 11 spannende dagen met de EasyToys Black Friday sale!

27 november 2020,

geschreven door

In het teken van Black Friday verrassen wij jou 11 dagen lang met een leuke aanbieding op de webshop én een bijbehorend erotisch verhaal. We nemen je mee op de seksuele ontdekkingsreis van Sterre en Thomas. Ben jij ook zo benieuwd wat zij de komende dagen allemaal meemaken? Elke dag wordt dit verhaal aangevuld dus hou ons online magazine in de gaten als jij niks wilt missen!

Dit moet je weten

Sterre en Thomas hebben elkaar vier maanden niet gezien omdat hij op zakenreis was. Ze kennen elkaar al zes jaar waarvan ze vier jaar een relatie hebben. Hun seksleven is erg goed en vrienden zijn jaloers op de passie die er nog steeds af spat! In dit verhaal vertelt Sterre hoe het is om Thomas na vier maanden weer terug te hebben. Dag 10 wordt vanuit Thomas verteld omdat hij het een en ander uit te leggen heeft…

Dit kan je verwachten

#1 Alles op afstand

Vier maanden zonder Thomas waren zwaar, maar ergens ook heel fijn. Hierdoor besefte ik hoe graag ik bij hem wil zijn. Hoe graag ik zijn lijf voel, hoe ik geniet van zijn geur en hoe ik hunker naar zijn aanraking…  Vorig weekend kreeg ik een spannend pakketje via de postbode. Het was een discreet pakketje en ik had geen idee wat het kon zijn. Toen ik de bruine doos opende zag ik dat het een sextoy was, een luchtdruk vibrator. In de doos zat ook een briefje van Thomas. “Lieverd, om 21:00 lig jij in bed met deze toy en je telefoon”, meer stond er niet op. Die avond lag ik in bed met de toy. Een speeltje als deze had ik nog nooit gezien, het was een luchtdruk vibrator die je kon aansluiten op een app. En niet alleen jij, maar ook iemand anders kan dan jouw speeltje bedienen via de app! Ook heeft de app een videobel functie zodat je elkaar kan zien tijdens het gebruik van het speeltje. Dit was wel heel erg sexy…

Die avond lig ik in bed en Thomas legt me via de videobelfunctie uit wat hij gaat doen. Het enige dat ik hoef te doen is de camera goed neerzetten zodat hij mij kan zien. Hij zou de rest doen. Hij zegt dat ik de toy op mijn gevoeligste plekje moet leggen en fluistert wat sexy woorden. Hij vertelt dat hij niet kan wachten om mijn lichaam te proeven, maar dat we nog even geduld moeten hebben. Dan zet hij het speeltje aan op een lage stand. Oh… wat een bijzonder gevoel. Mijn hele lichaam begint te tintelen en ik voel mijn hart bonken in mijn borst. Ondertussen beveelt hij mij om mijn borsten te masseren met mijn vrije had. Een paar minuten spreekt hij streng tegen me en ik volg gehoorzaam al zijn bevelen op tot ik voel dat ik dicht bij mijn hoogtepunt kom. Het bijzondere gevoel heeft inmiddels plaatsgemaakt voor een intense sensatie die ik niet alleen in mijn gevoeligste plekje voel, maar door mijn hele lijf. Mijn lichaam begint te trillen en dat merkt hij op.

Terwijl ik kronkel van genot gluur ik tussen mijn wimpers naar mijn telefoon. Op mijn scherm zie ik Thomas met een enorme grijns op zijn gezicht. Hij geniet van hoe ik geniet. En dat vind ik heerlijk. “Harder”, roep ik! En hij drukte de luchtdruk toy een paar tandjes hoger. “Oh, ja, ja…. F*ck ja!” Binnen een paar seconden kom ik heerlijk intens klaar.

#2 Avontuurlijk Anaal

Thomas is terug! En om dit te vieren heb ik uitgepakt. Ik heb wat toys gekocht om nieuwe dingen te ontdekken. Ik weet dat hij gek is op anale seks maar ik was altijd wat terughoudend. Maar mijn opwinding wint het van mijn onzekerheid dus ik ga er gewoon voor. Ik haalde hem op van het vliegveld en in de taxi naar huis konden we onze handen niet van elkaar af houden. Het was zelfs zo erg dat de taxichauffeur vroeg of we wilden stoppen omdat hij zich niet kon concentreren op de weg. Giechelend als tieners frummelden we stiekem nog een beetje aan elkaar maar we hielden ons in.

Eenmaal thuis kunnen we ons niet langer inhouden. De voordeur is nog niet dicht of mijn shirt is al uit. Thomas trekt zijn broek uit over zijn schoenen en ik schop mijn laarzen zo hard uit tegen de muur dat er een stuk van het stucwerk afbrokkelt. Ik ren voor hem uit de woonkamer in waar ik mijn broek zo hard uittrek dat  ik ‘m hoor scheuren. Ik pak zijn shirt vast en trek het over zijn hoofd en nog voor het helemaal uit is, vinden onze lippen elkaar. Thomas (met niks anders dan zijn schoenen aan) tilt me op en gooit me op de bank. “Wacht”, zeg ik en ik ga rechtop zitten terwijl hij nog voor de bank staat. Terwijl ik zijn penis voorzichtig maar gretig in mijn mond neem, maak ik de veters van zijn schoenen los. “Zo, nu kunnen we”, zeg ik.

“De voordeur is nog niet dicht of mijn shirt is al uit.”

Hij klimt bovenop me en brengt zichzelf in één beweging bij me naar binnen. Man wat had ik dit gemist! Thomas kreunt luid en kijkt me geschrokken aan: “Niet bewegen! Anders kom ik!” Ik moet lachen om zijn geschrokken gezicht en ik vind het helemaal niet erg. Vier maanden zonder seks is niet niks! Ik duw hem van me af en graai onder de bank naar de dingetjes die ik daar eerder vandaag heb verstopt. Met wat anaal glijmiddel op  mijn handen begin ik zijn billen en zijn anus te masseren. Na een paar minuten kijk ik hem ondeugend aan… nu ben ik aan de beurt! “Wat zeg je?!” Verbaast kijkt hij me aan. Thomas weet dat ik geen fan ben van anaal en dat hij daar altijd uit de buurt moet blijven. “Wat bedoel je?” Vraagt hij geschrokken. “Vanavond wil ik dat je me anaal neemt, ik ben er klaar voor. Ik wil het.” Zijn ogen worden groot. Ik zie hoe zijn stijve nóg harder wordt van alleen al de gedachte. Hij begint heel voorzichtig met zijn vingers en vraagt wel 20 keer of ik het echt wil. Toen hij uiteindelijk zijn lid naar binnenbracht moest ik even wennen maar na een paar minuten schreeuw ik het uit van genot. Oh god, waarom hebben we dit niet eerder gedaan?!

#3 Vrij en Vrouw

Thomas is nu twee dagen thuis en de aantrekkingskracht die we voelen is niet normaal. Het is net alsof we elkaar net kennen en in de beginfase van een relatie zitten. Het bed, de bank, de keukentafel, het aanrecht, het bureau… we hebben bijna alle plekken in het huis al meerdere keren gehad. Thomas is nogal groot geschapen en ik moet zeggen dat het bij mij beneden behoorlijk ruw is na deze sexmarathon. Maar mijn drive en opwinding is nog niet weg. We besluiten om het vanavond wat rustiger aan te doen. “Wat nou als je met jezelf speelt terwijl ik kijk?” stelt hij voor. Spannend… dit hebben we nog nooit eerder gedaan. Deze week zeg ik ja tegen alle dingen waar ik voorheen een beetje zenuwachtig van werd. En weetje wat? Ik kan het iedereen aanraden. Een seksuele ontdekkingsreis is spannend, soms een beetje eng, maar je ontdekt zoveel dingen die je lekker vindt.

Thomas mag kiezen welke toy ik gebruik. Hij kiest een dildo omdat deze niet zo groot is en omdat hij wil dat ik vandaag even rustig aan doe zodat hij me morgen weer lekker hard kan nemen. “Hmm, goed idee”, kreun ik. In onze slaapkamer staan twee loungestoelen en Thomas beveelt dat ik op een van de stoelen ga zitten, hij zit tegenover me. Ik draag een satijnen kimono en daaronder helemaal niks. Ik zet een voet op de grond en de ander op de zitting van de stoel en kriebel langzaam mijn liezen en dijen. Traag werk ik steeds dichter naar mijn vulva toe. Terwijl ik dit doe kijk ik Thomas diep in zijn ogen. Ik voel zijn verlangen. Ik ga verder en zie hoe hij op zijn lip bijt en hoe zijn rechterhand de leuning van de stoel zo stevig vastpakt dat zijn knokkels wit worden. Ik laat de kimono open glijden zodat hij ook mijn borsten kan zien. Mijn tepels zijn keihard en ik weet hoe graag hij ze met zijn tong wil verwennen. Hij staat op uit zijn stoel om precies te doen wat ik al verwachtte. “Blijven zitten jij!”, zeg ik streng. Terwijl hij weer gaat zitten kijk ik naar de enorme bobbel in zijn joggingsbroek. Hij mag straks. Terwijl ik de dildo erbij pak, moedigt Thomas me aan. “Laat hem er heel langzaam inglijden alsjeblieft…” Dus dat doe ik. Met elke centimeter die naar binnen gaat, voel ik mijn spieren samentrekken. Jemig, ik wist niet dat dit zo opwindend kon zijn. Met mijn linkerhand beweeg ik de dildo in en uit mij terwijl ik met mijn rechterhand kleine rondjes draai om mijn gevoeligste plekje.

“Met elke centimeter die naar binnen gaat, voel ik mijn spieren samentrekken.”

“Thomas, mag ik komen?” – “Nog niet”, zegt hij. Ik vertraag mijn tempo om mijn climax uit te stellen tot ik het echt niet meer houd. “Thomas?” Smeek ik bijna. “Ja schatje, kom maar lekker” en terwijl de laatste r over zijn lippen rolt zit ik schokkend en trillend in de stoel. Ik probeer stil te zijn maar het lukt me niet. Thomas springt op en legt zijn hand op mijn mond. “Lieverd, de buren!”

#4 Mega Mannelijk

Met Thomas zijn hand op mijn mond kom ik nog rustig een aantal seconden klaar…Ik bijt plagend op zijn vingers als ik de controle over mijn lichaam terug heb. Met hongerige ogen kijkt hij me aan. Hij likt zijn lippen en ik weet wat hij wil. Hij wil dat ik hem oraal verwen, maar ik heb een beter idee. Hij heeft nog nooit eerder een masturbator gebruikt dus dit leek mij een perfect moment. Ik had na wat research een masturbator voor hem gekocht. Toen ik het speeltje binnenkreeg moest ik het natuurlijk eerst zelf even grondig onderzoeken. Ik stak mijn vinger in de kunstvagina en wow! Dat voelde lekker. Als het zelfs voor mijn wijsvinger al zo lekker voelde moest het voor Thomas echt heerlijk zijn.

Als ik hem de blauwe hoes met de kunstvagina laat zien reageert hij niet direct enthousiast, en I don’t blame him. Ik bedoel hij kan mijn zachte, volle, warme lippen voelen, maar ik geef hem een plastic huls? Even kijkt hij me bedenkelijk aan. “Probeer het gewoon, als je het niks vindt kom ik helpen oké?”, zeg ik. Ik geef hem een flesje glijmiddel en de toy. Ik kus hem langzaam en wrijf met mijn hand over zijn pakket. Ik voel dat hij direct groeit. Ik fluister in zijn oor hoe sexy ik het vind als hij zichzelf aftrekt. Ik wil ook een keer kijken! Nu is het zijn beurt. Ik ga in de stoel tegenover hem zitten en kijk hoe hij voorzichtig begint met de masturbator. Hij kijkt me nog een beetje ongemakkelijk aan, maar nadat hij de toy een paar keer op en neer beweegt zie ik zijn gezichtsuitdrukking veranderen.

Langzaam ontstaat er wat ruimte tussen zijn lippen, ik zie zijn borstkast duidelijk langzaam maar sterk op en neer bewegen en ik hoor zijn ademhaling zwaarder worden. Tussen zijn wenkbrauwen ontstaat een kleine, sexy frons. Dan kijkt hij me aan. “Wauw” zucht hij. We kijken elkaar een paar seconden intens aan en dan gaat zijn blik omlaag. Gefocust kijkt hij hoe hij zichzelf aftrekt. Oh, ik vind het heerlijk om te zien hoe hij geniet. Het was de bedoeling dat ik van mezelf af bleef als hij bezig was, maar ik kan mezelf niet helpen. Terwijl ik kijk hoe hij helemaal opgaat in zijn masturbator, speel ik met mezelf. Op het moment dat ik zie dat hij bijna komt, breng ik ook mezelf naar een hoogtepunt. Dat heeft hij door. Terwijl hij kijkt hoe ik klaarkom, hoor ik hem kreunen. We komen tegelijk.

#5 Koninklijk Koppel

Wauw, dit was zo ontzettend sexy! Wie had dat gedacht? We hadden samen gemasturbeerd en het was heerlijk en leuk voor de afwisseling. Het was de bedoeling dat we het hierbij zouden laten, maar het was zo ontzettend sexy dat we beiden nog niet helemaal bevredigd waren. We vervolgden ons avontuur dus in de slaapkamer voor een korte, maar hete duo-sessie. Na afloop zitten we in onze badjassen aan de keukentafel te genieten van een wijntje. Mijn gedachten dwalen af. Wat zijn we toch een geweldig koppel! We zijn perfect samen, maar kleven niet aan elkaar vast. We hebben allebei ons eigen leven en we gunnen elkaar vrijheid. We vullen elkaar precies goed aan zonder elkaars levens over te nemen. Dan kijk ik Thomas aan en ik weet al wat hij gaat zeggen. “Ik ben zo gelukkig, Sterre”. Zucht hij. Ik glimlach naar hem en neem nog een slokje van mijn wijn. “Ik ook, Thomas. Ik ook”.

#6 Triomfantelijk Trio

Vanavond is het game night. Thomas heeft wat vrienden uitgenodigd en ik houd me een beetje afzijdig aan de keukentafel met mijn laptop. Rond een uur of elf merk ik dat ze behoorlijk aangeschoten zijn. Ik trakteer mezelf op een lekker wijntje en ik moet bekennen dat ik het ook wel voel. Af en toe gluur ik over mijn laptop naar de gespierde armen van Tony, de beste vriend van Thomas. Tony is niet mijn type, maar het is wel een hele aantrekkelijke man. Groot, gespierd, een volle baard en een goudbruine huid. Zijn groene ogen maken hem bijna onmenselijk knap. Dat is denk ik waarom hij mijn type niet is, hij is té mooi. Om 01:30 zijn alle vrienden naar huis, alleen Tony is er nog. Mijn vriend en hij kennen elkaar al jaren en hij heeft me ooit verteld dat ze wel eens samen een trio hebben gehad toen ze studeerden. Nu ze daar samen op de bank zitten kan ik er niks aan doen, maar ik moet er steeds aan denken… een trio met mijn vriend, een knappe, charmante man, gladgeschoren, een grote bos vrolijke krullen, atletisch maar slank gebouwd, en zijn beste vriend; de brede, ruige bad guy… No way dat Thomas dat zou willen, daar is hij veel te jaloers voor. Maar hey, een meid mag fantaseren toch? Ik besloot dat het tijd was om een beetje af te koelen dus ik vertel de heren dat ik even ga douchen en dan naar bed ga.

“Groot, gespierd, een volle baard en een goudbruine huid. Zijn groene ogen maken hem bijna onmenselijk knap.”

Terwijl ik onder de douche sta fantaseer ik onbewust nog verder over het trio met de twee mannen die beneden op de bank zitten, tot de badkamerdeur ineens opengaat. Thomas trekt zonder wat te zeggen zijn kleren uit en stapt bij mij in de douche, masseert mijn borsten en zoent mijn nek. Dan hoor ik de deur weer opengaan. Het is Tony! Hij blijft een tijdje staan en bekijkt mij vanaf mijn enkels tot mijn dijen, mijn navel, borsten en hij laat zijn blik hangen bij mijn ogen. We kijken elkaar lang aan. Pas na – wat lijkt op minuten- haal ik weer adem en besef me wat er gebeurt. Tony loopt langzaam naar ons toe terwijl hij zich uitkleedt. Ik kijk mijn vriend vragend aan en hij knikt en zoent me. Dan duwt hij mij langzaam richting Tony die inmiddels naast ons is gaan staan. Dit gaat gewoon echt gebeuren! Als Tony zijn lippen de mijne raken krijg ik een schok door mijn hele lichaam. Ik voel hoe ik direct ontzettend nat word. Na de korte, maar intens kus knielt Tony voor mij neer en zet mijn linker voet op zijn gespierde schouder en begint me gretig te likken. Ondertussen komt Thomas achter me staan en terwijl hij zich langzaam bij mij naar binnen brengt denk ik: holy-f*ck. Is dit een droom?!

#7 Pro Prostaat

Maar het is geen droom. Het is werkelijkheid en het is werkelijk waar geweldig. Ik voel me als een godin terwijl deze twee prachtige mannen mij verwennen. Het is heel duidelijk te merken dat zij dit vaker hebben gedaan. Ze zijn zo goed op elkaar afgespeeld en de manier hoe ze mijn lichaam samen als een instrument bespelen lijkt wel kunst. Tony voor, Thomas achter. Thomas onder, Tony boven…  Ondertussen ben ik de tel kwijt, ben ik nou vier of al vijf keer gekomen? Ik geef mezelf helemaal over aan de mannen en laat alles maar gebeuren. Tot ik bedenk dat het misschien wel leuk is om zelf ook wat initiatief te tonen. Maar hoe doe ik dat? Is het onaardig naar Thomas als ik zijn beste vriend begin te pijpen? Of is het juist ‘de bedoeling’? Ik speel op safe en neem Thomas zijn penis stevig in mijn handen, terwijl ik hem aftrek zoen ik Tony. Oh, zijn lippen zijn heerlijk.

Inmiddels zijn we onder de douche vandaan en liggen we met zijn drieën in ons bed. Dit maakt alles een stukje makkelijker. Het is zo fijn dat zij weten wat ze moeten doen. Maar goed, ik heb nog steeds het idee dat ik wat meer terug moet doen. Heet van opwinding trek ik mijn stoute schoenen aan en neem Tony zijn penis in mijn mond. Ondertussen voel ik de warme adem van mijn vriend tussen mijn benen. Terwijl hij mijn gevoeligste plekjes masseert met zijn tong bewerk ik Tony zijn lid. Hij is wat kleiner geschapen dan Thomas dus ik kan hem gemakkelijk helemaal in mijn mond nemen. Ik hoor beide mannen kreunen. Dan wisselen we van posities, het is nu de volle baard van Tony die ik tussen mijn dijen voel kriebelen en de grote penis van Thomas die ik mag verwennen met mijn mond.

“Ik voel de volle baard van Tony kriebelen tussen mijn dijen.”

Thomas verdient wat extra. Terwijl ik hem oraal bevredig breng ik mijn wijsvinger mij hem naar binnen. We hebben geen glijmiddel bij de hand, maar ik ben creatief. Ik ben namelijk niet alleen heet van opwinding, maar ook ontzettend nat. Ik gebruik mijn eigen opwinding om mijn vinger te bevochtigen voordat ik hem bij Thomas naar binnen breng. Dit is de eerste keer dat ik het doe, maar ik heb er veel over gelezen. Ik weet dus hoe diep ik moet gaan en dat ik dan een ‘kom hier’ beweging moet maken. Aan Thomas zijn gekreun te horen, doe ik het goed. Het duurt niet lang of ik merk dat Thomas iets gebaart naar Tony. Op dat moment voel ik hoe Tony zichzelf bij mij naar binnen brengt. Ik zei toch dat ze goed op elkaar ingespeeld waren? Want bijna tegelijkertijd komen ze klaar. Zonder wat te zeggen verlaat Tony de kamer. Thomas kust me op mijn voorhoofd en we vallen in slaap.

 

#8 Luxe Lingerie

De volgende ochtend ligt er een satijnen doosje naast mij op het bed. Nieuwsgierig maak ik het open. Zodra ik het deksel optil kijk ik naar prachtig zwart kant vol kleine glinsteringen. Ik pak het stukje stof uit het doosje. Het is een kanten body versierd met allerlei diamantjes, maar het is niet over the top. Het is prachtig. Thomas kijkt me glimlachend aan. Hij vraagt of ik het voor hem aan wil trekken en natuurlijk wil ik dat. Terwijl ik met mijn blote lijf in de body stap voel ik zijn ogen op mijn lichaam. Heel langzaam trek ik het over mijn benen, terwijl de stof op mijn heupen blijft hangen wieg ik een beetje met mijn heupen om mezelf erin te krijgen. Het zit strak, maar het gaat wel passen. Als mijn heupen de omhelzing van de stof voelen trek ik hem langzaam over mijn borsten naar boven. Vervolgens steek ik mijn armen door de bandjes. De smalle satijnen bandjes rusten perfect op mijn schouders. Er zitten geen voorgevormde cups of beugels in de body maar hij sluit perfect aan. Mijn borsten staan stevig rechtop, de taille zit strak en volgt perfect de vormen van mijn lichaam. Met mijn vingertoppen ontdek ik de verschillende texturen van de stof. Mijn rechterhand glijdt van mijn linker lies, via mijn navel, naar het gootje tussen mijn borsten. Dan teken ik de vorm van een acht om mijn beide borsten en pak ze daarna stevig vast met beide handen. Ik druk mijn borsten een beetje naar elkaar toe en bekijk mezelf trots van bovenaf. Thomas kijkt me aan. “Wat?”, vraag ik lachend als ik zijn blik zie. “Niks”, zucht hij, “je bent gewoon zo verdomd mooi”.

#9 Beestachtige BDSM

Maar het is niet altijd rozengeur en maneschijn… Gisterochtend was heerlijk maar Thomas is vandaag niet te genieten. Alles wat ik doe is fout, en hij zit alleen maar achter zijn Playstation. Toen ik heel lief vroeg of hij wat wilde eten snauwde hij me af en vroeg of ik hem ook een moment met rust kon laten. Wat?! Ik voelde mijn hart sneller kloppen en mijn oren rood worden. Hoe durft hij. Ik liet mezelf niet kennen dus besloot me op te tutten en naar een vriendin te gaan. Met haar bespreek ik Thomas’ gedrag. Ik vertel haar ook van ons trio van twee dagen geleden. Daar ligt volgens haar het probleem. Misschien heeft hij wel spijt, of is hij jaloers. Daar zat wel wat in… alhoewel zij degenen waren die begonnen. Ik ben nog steeds boos als ik thuis kom dus ik ga naar direct naar de werkkamer. Hij zoekt het maar uit.

We zien elkaar pas weer als hij ’s avonds naast mij in bed kruipt. Als ik zijn warme lijf tegen me aan voel krijg ik het heet. Ik ben zó kwaad op hem. Ik zit vol frustratie en die frustratie moet eruit! Ik klim bovenop hem en kijk hem strak aan. “Klootzak”, zeg ik en ik grijp zijn nog slappe penis stevig vast. Hij schrikt ervan, maar zijn penis reageert er direct op. Ik trek hem over zijn boxershort af, meer moeite verdient hij nu niet. Als hij volledig hard is gebaar ik dat hij zijn boxer uit moet trekken. Als hij dat gedaan heeft laat ik mezelf soepel over hem heen glijden. Als zijn volledige lengte in mij zit grijp ik zijn keel vast. “Laat me genieten” beveel ik hem. Hij trekt mijn bovenlichaam over zich heen en terwijl hij mijn nek kust stoot hij snel en krachtig. Ik vind het heerlijk, maar ik wil meer. “Harder”, schreeuw ik. Thomas gaat harder, maar het is me nog niet hard genoeg. “Ik wil meer Thomas! Ik wil je meer voelen!”.

“Ik vind het heerlijk, maar ik wil meer!”

Hij pakt me bij  mijn keel en duwt me zo van hem af. Zonder wat te zeggen grijpt hij wat uit het nachtkastje terwijl hij nog steeds mijn keel vast heeft met zijn andere hand. Hij zoent me hard en draait me om. Met één hand pakt hij mijn beide polsen en ik voel dat hij ze boeit met touw. Dan pakt hij mijn linker enkel en deze maakt hij vast aan het linker uiteinde van het bed. Hij doet het zelfde met mijn rechter enkel. Ik kan geen kant op. Mijn benen zijn wijd gespreid en mijn handen zijn achter mijn rug gebonden. Ruw drukt hij twee vingers bij me naar binnen en masseert tegelijkertijd mijn gevoeligste plekje. Dan brengt hij zijn vingers naar mijn mond en duwt ze ver naar binnen. Zo ver dat ik ervan moet kokhalzen, maar dat vind ik niet erg. Terwijl zijn vingers nog in mijn mond zitten duwt hij zichzelf bij me naar binnen. Langzaam. Millimeter voor millimeter voel ik hoe zijn volledige lengte bij me naar binnen glijdt.

“Dan brengt hij zijn vingers naar mijn mond en duwt ze ver naar binnen.”

Hij haalt zijn vingers uit mijn mond en duwt mijn gezicht in het matras. Hij weet precies hoe ver hij kan gaan dus ik vertrouw hem. Hij stoot zo ontzettend hard dat het bed keihard tegen de muur knalt bij elke beweging. Ik hoor de fotolijstjes aan de muur trillen. Net op het moment dat ik echt bijna geen lucht meer krijg laat hij zijn grip los. Ik haal diep adem en kom op dat moment intens klaar. Maar Thomas is nog niet klaar met me. Ruw, hijgend, beestachtig gaat hij nog op me tekeer tot ik een warme lading over mijn rug voel lopen. Hij maakt de boeien van mijn enkels los, draait me om en duwt zijn penis in mijn mond. “Pijp me”, beveelt hij mij nu. Gehoorzaam lik ik hem volledig schoon. We kijken elkaar aan. “Je bent een klootzak. Maar ik houd van je” zeg ik. “Dat weet ik, zegt hij. “Het spijt me. Je bent alles wat ik wil”. Hij kust me zacht op mijn voorhoofd en in zijn armen van ik in slaap.

#10 Magische Massage

Ik ben de afgelopen dag niet zo aardig geweest voor Sterre en dat is niet helemaal eerlijk van mij. Ons trio van twee dagen geleden was ontzettend opwindend, maar het heeft me ook gekwetst. Eerst vond ik het super om te zien hoe Sterre genoot. In het heetst van de strijd werd ik er alleen maar harder van. Maar die nacht, toen Sterre naast me lag te slapen spookte de beelden steeds door mijn hoofd. Hoe ze kronkelde van genot toen Tony haar oraal bevredigde, hoe hard ze kreunde. Kreunt ze bij mij net zo hard? Wat als ze seks met hem lekkerder vindt? Omdat dit door mijn hoofd spookte reageerde ik dit af op Sterre, maar ik besef me nu dat dit compleet onterecht is. Ik initieerde het trio, dan kan ik het haar niet kwalijk nemen dat ze er in mee ging en ervan genoot.

Ze was gisteren naar een vriendin en ik heb haar de hele dag niet gesproken. Die nacht hadden we beestachtige seks. Het was heerlijk, het was opwindend, maar daarmee heb ik het nog niet goed gemaakt, dat weet ik wel. Terwijl zij nog ligt te slapen steek ik stil wat kaarsen en een massagekaars aan en ik wacht geduldig tot ze wakker wordt. Ze wordt na een tijdje gewekt door de geur van warme vanille en amber. De massagekaars brandt al een tijdje zodat de kamer heerlijk ruikt en ik genoeg olie heb om haar van top tot teen te masseren. Naakt ligt ze op ons bed. Man, ze is echt belachelijk mooi. Haar ronde billen met als kroontje de twee deukjes in haar onderrug. Het moedervlekje op haar rechterschouderblad en haar mooie, volle borsten. Ik kan niet wachten om elk plekje van haar lichaam aan te raken. Zonder wat te zeggen begin ik bij haar voeten… en vervolg langzaam de weg naar boven. Als ik bij haar bovenbenen aankom neem ik echt mijn tijd. Ik spreid haar benen een beetje zodat ik tussen haar benen door haar lippen kan zien. Terwijl ik haar benen stevig aanpak glijd ik af en toe met mijn duimen tussen haar dijen en raak nét haar lippen aan. Dit doe ik een paar keer en dan spreid ik haar benen nog wat. Ik zie de glinstering van haar opwinding tussen haar benen ontstaan.

“Ik zie de glinstering van haar opwinding tussen haar benen ontstaan.”

Ik laat mijn rechterhand tussen haar benen door over haar vagina glijden. Dan trek ik hem langzaam maar stevig terug. Dit herhaal ik een aantal keer zo tergend langzaam dat ik zie dat haar lichaam smeekt om meer. Dan breng ik voorzichtig mijn wijs- en middelvinger bij haar naar binnen terwijl ik met mijn andere hand haar billen masseer. Ik voer het tempo wat op en merk hoe ze meebeweegt met haar heupen zodat mijn vingers haar dieper raken. Dan stop ik. Ik lik mijn vingers af, proef haar opwinding en ga verder met de massage terwijl de bobbel in mijn broek steeds harder en harder wordt. Nadat ik haar rug een tijdje masseer vraag ik haar om om te draaien. Zodra ik haar borsten zie denk ik weer bij mezelf : Hoe kan iemand zó mooi zijn. Ik neem haar borsten tussen mijn handen en kneed ze voorzichtig. Dan pak ik haar tepels en rol ze tussen mijn duim en wijsvingers. Ondertussen kus ik haar buik, haar zij, en uiteindelijk neem ik haar linker tepel in mijn mond. Ik laat mijn tong er snel en krachtig overheen glijden terwijl ik het afwissel met wat bijten. Dit vind ze heerlijk. Dan pak ik haar beide borsten in mijn handen en hou ze stevig bij elkaar. Ik glijd met mijn tong van links naar rechts zodat ik haar beide tepels om en om stimuleer. Ze grijpt me in mijn nek en zet haar nagels in mijn huid. Ik wil haar zo graag nemen, maar het gaat nu niet om mij. Ik leg haar voeten in mijn nek en begin haar langzaam te kussen. Haar dijen, het moedervlekje net naast haar liezen… Terwijl ik met mijn handen haar liezen masseer vindt mijn tong zijn weg naar haar gevoeligste plekje. God, wat is ze heerlijk.

#11 Pret Pakketten

De afgelopen week was heerlijk! Thomas en ik waren al helemaal verliefd op elkaar, maar het is alsof we nog dichter tot elkaar zijn gekomen. Ik heb veel vriendinnen die een relatie hebben en die vaak uitspreken dat ze zo jaloers zijn op mij en Thomas. Want onze relatie zit zo vol passie! Deze week zette mij aan het denken… Natuurlijk, passie is er of die is er niet. Maar als er vroeger passie was, kan dat weer terugkomen. Sleur is geen excuus om een saai seksleven of een suffe relatie te hebben. Daarom besluit ik mijn vriendinnen te verrassen met wat sexy cadeau pakketten waar zij met hun partners van kunnen genieten. I think Christas came early!
Wij hopen dat jij genoten hebt van deze 11 dagen vol spannende verhalen. Welke deel was jouw favoriet?

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

17.055 keer bekeken

Geschreven door

Deze week mogen wij weer een erotisch verhaal van een lezer van EasyToys Magazine met jullie delen! In ‘Een onvergetelijke zonsondergang’ worden de vakantieplannen van hoofdrolspeler Daniel plotsklaps gewijzigd, wanneer zijn vrienden om verschillende…
17.055 keer bekeken