Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

26.502 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Solo avontuurtje op kantoor’

12 mei 2023,

geschreven door

In het erotische verhaal van deze week kijkt Lisa zo uit naar haar date dit weekend, dat ze zich op kantoor niet meer kan inhouden. Stiekem sluipt ze naar de wc’s om wat van de spanning kwijt te raken. Maar haar verlangen wordt daardoor eigenlijk alleen maar groter…

Geen zin om te lezen? ‘Solo avontuurtje op kantoor’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

Ik ben op kantoor, maar in mijn hoofd ben ik al in de hotelkamer die hij geboekt heeft voor zondag. Dan heb ik een afspraak met een ex met wie ik altijd geweldige seks heb gehad. Terwijl ik naar mijn scherm staar, fantaseer ik over zijn handen die mijn hele lichaam verkennen en de zoete smaak van zijn lippen. Ik sluit mijn ogen kort en zie zijn prachtige lijf voor me. Nog twee dagen wachten…

Dan krijg ik een appje binnen.

Ik heb zin om je te proeven.

Echt waar, één appje van hem is genoeg om me meteen in vuur en vlam te zetten.

Ik kan niet wachten, app ik terug.

Dan stuurt hij een berichtje waarvan hij weet dat ik gek word:

 Je bent de meest sexy vrouw die ik ken. Alles aan jou maakt me zo ontzettend geil. Je blik, je borsten, de geur van je lichaam en de smaak van je opwinding. Godver, ik weet niet of ik nog wel kan wachten tot zondag.”

Ik vraag of hij op werk is en hij antwoordt dat hij ook op kantoor is. Dat vind ik sexy, want dan weet ik dat hij tussen de degelijke kantoormannen rondloopt. Met hem zocht ik vroeger altijd graag de randjes op. Als hij bijvoorbeeld gebeld werd door een vriend of collega als ik bij hem was, trok ik plagend mijn broek uit en boog voorover voor hem. Hij begreep dan precies wat ik bedoelde en nam me van achteren terwijl hij het telefoongesprek zo normaal mogelijk probeerde voort te zetten.

De collega’s bij mij op kantoor hebben blijkbaar allemaal een meeting, want ze verlaten de ruimte. Ik kijk om me heen en zie dat ik de enige ben die hier nog zit. Ga ik dit echt doen? Ik check nog even voor de zekerheid en laat dan mijn hand onder het bureau verdwijnen. Over mijn broek heen masseer ik mijn clitoris. Met mijn andere hand maak ik een filmpje dat ik naar hem op stuur.

Godsamme Lis, wat doe je met me.

Nu jij ook, beveel ik hem.

Het duurt een paar minuten voor hij me facetimed. De camera is direct gericht op zijn keiharde erectie. Hij staat in de wc en trekt zichzelf langzaam af. Ik hoor hem kreunen, dus ik zet mijn geluid heel zachtjes. Terwijl ik naar hem kijk, blijf ik met mezelf spelen tot ik stemmen op de gang hoor. Zonder iets te zeggen druk ik de telefoon uit en probeer mijn rode wangen en zware ademhaling te verbergen door heel ernstig naar mijn scherm te kijken. Net op tijd, want het hele kantoor loopt weer vol.

“Terwijl ik naar hem kijk, blijf ik met mezelf spelen.”

Ondertussen voel ik alles in mijn lichaam branden en smeken om meer. Ik ben zo ontzettend opgewonden.

We maken dit later af.

16.30 uur. Ik hoor glazen klinken en gelach in de verte. De borrel is begonnen. Langzaam stroomt het kantoor leeg als mijn collega’s zich in de kantine verzamelen. Ondertussen stroomt de lucht van bitter bier het kantoor binnen. Ik ben al de hele dag opgewonden, dus ik houd het niet langer uit. Ik app hem, maar ik krijg geen reactie. Fuck it, ik heb hem niet nodig om heerlijk klaar te komen nu. Ik loop naar de wc’s waar ik het hokje kies dat het verst bij de wasbak vandaan is.

erotisch verhaal

Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou…


Naar de ontmoeting met mijn ex kijkend, besluit ik dit keer iets extra’s mee te nemen om onze hereniging onvergetelijk te maken. Ik kies voor een set zijdezachte bondagetouwen om onze grenzen te verkennen en een elegante vibrator, ontworpen voor precisieplezier. Deze toevoegingen zullen ons avontuur ongetwijfeld naar nieuwe hoogten tillen.

Daar doe ik de klep omlaag, schuif mijn broek om mijn enkels en ga zitten. Ik zet mijn benen zo ver mogelijk uit elkaar en voel met mijn hand tussen mijn benen. Ik had niet door dat ik zó nat was. Als ik snelle rondjes om mijn clitoris draai hoor ik het vocht tussen mijn lippen.

Normaal is alleen clitorale stimulatie genoeg, maar ik wil meer. Eigenlijk wil ik gewoon dat hij me helemaal vult mijn zijn keiharde, maar dat is nu niet aan de orde. Dus ik moet het zelf doen. Ik ga staan zodat ik met mijn linkerhand achterlangs mijn G-spot kan raken, terwijl ik met mijn rechterhand rondjes blijf draaien om mijn clit. Ik ben zo opgewonden dat ik het vocht langs mijn been omlaag voel lopen.

“Ik voel mijn opwinding langs mijn benen omlaag lopen.”

Ik sluit mijn ogen en in gedachten zie ik hoe hij met zijn handen tussen mijn benen voelt hoe nat ik ben en zijn vingers gulzig aflikt. Hoe hij mij dan omdraait en in een langzame beweging zijn keiharde bij me naar binnen drukt. Hoe ik dan voel dat hij elke centimeter in mij vult als hij keihard stoot en met zijn beide handen mijn heupen stevig vasthoudt. Net iets té hard, waardoor het een beetje pijn doet. Maar dat is precies zoals ik het lekker vind. Hoe hij dan in mijn nek kust, likt en bijt en kreunt in mijn oor en hoe ik dan met mijn eigen borsten speel, precies zoals hij lekker vindt. Oh, wat een ontzettend geile gedachte, en over twee dagen wordt het werkelijkheid! Ik sta op het punt om klaar te komen.

Maar dan hoor ik twee collega’s binnenkomen in wat klinkt als een ernstig gesprek en het voelt raar om nu door te gaan. Gefrustreerd stop ik. Kom weer op adem, trek mijn kleding en mijn haar recht en veeg mijn opwinding weg. Als ik mijn handen was, schrik ik van mijn spiegelbeeld. Rode wangen, verwilderde blik… zouden mijn collega’s iets door hebben? Die gedachte windt me nog meer op.

Gefrustreerd en bijna exploderend van verlangen neem ik weer plaats achter mijn bureau. Ik voel mijn natte slip branden tegen mijn huid. Het is bijna 17 uur, ik hou het voor gezien. Zonder collega’s te groeten haast ik me naar huis.

“Gefrustreerd en bijna exploderend van verlangen.”

Daar sprint ik direct naar de slaapkamer waar mijn nachtkastje me verwelkomt. Ik ga meestal voor mijn luchtdruk vibrator, want daarmee kom ik als ik wil binnen een minuut klaar. Dat wil ik nu niet. Ik wil lang genieten. Daarom pak de OhMyG G-spot vibrator die me van binnen lekker kan vullen en mijn G-spot perfect raakt. Terwijl ik de vibrator langzaam in en uit me beweeg stel ik me weer voor dat hij het is. Als ik voel dat ik bijna kom, bel ik hem op.

“Hey”, kreun ik.
“Hi, ik zit in de taxi met twee collega’s”, hoor ik hem een beetje ongemakkelijk zeggen.
Ik zeg niks, maar ik kreun verder alsof ik niet heb gehoord dat hij absoluut niet in de gelegenheid is voor telefoonseks.
“Oke, ja. Ja, ik hoor je”, mompelt hij.
Ik kreun door.
“Oké, ja, goed bezig…”
Ik vind het zo’n geil idee dat hij nu doet of hij een normaal gesprek voert terwijl zijn collega’s zo dichtbij zijn! Ik kreun nog harder en roep dat ik ga komen. Hij kucht en zegt op zijn meest serieuze toon: “Oké, dat klinkt heel erg goed… dat zou ik heel fijn vinden inderdaad.” Ik hoor aan zijn stem dat hij een enorme grijns op zijn gezicht heeft. Als ik ben klaargekomen, zeg ik met mijn meest zakelijke stem: “Ik zie u zondag, meneer.”

Wat vond jij van dit erotische verhaal? Laat het weten in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

24.608 keer bekeken

Geschreven door

Deze week hebben wij een erotisch verhaal voor je dat zich afspeelt in de collegezaal. School is weer begonnen! Maar op deze manier is dat echt helemaal niet erg, want het wordt een les vol hoogtepunten… Geen zin om te lezen? ‘De professor’ is hie…
24.608 keer bekeken