Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

12.673 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Mevrouw Contessa’

12 december 2020,

geschreven door

Het erotische verhaal van deze week is geschreven door EasyToys lezer Silvijn Tierelanteijn! In dit spannende en kinky verhaal ontmoet de hoofdrolspeler en wel heel verleidelijke vrouw in de trein. Zij nodigt hem uit om bij haar langs te komen en nietsvermoedend gaat hij op haar aanbod in. Maar dan komt hij in een voor hem volledig onbekende wereld terecht…

Geen zin om te lezen? ‘Mevrouw Contessa’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

Mevrouw Contessa

Voor mijn werk moet ik regelmatig naar klanten in het gehele land. Nu was de auto in de garage voor een grote beurt en de garagehouder had niet gedacht aan een vervangende auto. Dus nam ik voor deze ene keer de trein. Ik had me ingesteld op een saaie treinreis. Maar…. dat bleek totaal niet zo te zijn.

Op het perron in mijn woonplaats zocht ik de informatie op van mijn reisbestemming. Al snel had ik dat gevonden en spoedde me naar het aangegeven perron en nam plaats in de trein die snel zou vertrekken. In de trein die rechtstreeks naar Lelystad ging zat ik in dezelfde 1e klas coupé waar ook een zeer goed uitziende, mooie en mysterieuze dame zat. Ik schatte deze dame zeker midden vijftig jaar. Al snel kwamen wij op die maandagmiddag met elkaar in gesprek. Ze zag er adembenemend uit met haar zwarte pumps en nylons met naad. Met daarboven een mooie wijdvallende rok en daar bovenop droeg ze een witte, doorschijnende bloes waarvan, heel speels, de eerste 4 knoopjes openstonden. Ik was gelijk verkocht en vond het allang best dat we met elkaar in gesprek waren. Dit gaf me de gelegenheid haar ongestoord goed te observeren.

“Ze zag er adembenemend uit met haar zwarte pumps en nylons met naad. Met daarboven een mooie wijdvallende rok en daar bovenop droeg ze een witte, doorschijnende bloes waarvan, heel speels, de eerste 4 knoopjes openstonden.”

Ze vertelde dat ze een weekend had doorgebracht bij een vriendin in Limburg en nu op weg was naar haar appartement in Lelystad. Uiteraard vertelde ik haar dat ik uit Gelderland kwam en ook naar Lelystad moest voor een zakelijke afspraak. Het was een zeer aangenaam gesprek over koetjes en kalfjes met af en toe van haar kant een vrijmoedigheid die me versteld deed staan. Toen we in Lelystad stad aankwamen, maakte ze aanstalten met opstaan op hetzelfde moment als ik, waardoor mijn hoofd tegen haar borsten kwam. Geschrokken trok ik mijn hoofd op waarbij ze heel dicht tegen mij aan stond in het smalle pad tussen de twee banken waarin we net samen zaten. Voor mij uit liep ze de trein uit. Buiten voor de deur stond ze stil, zo dicht bij de deur dat ik tegen haar aan stapte. Ik voelde me er ongemakkelijk bij, maar ze lachte en ze vroeg of ik het leuk vond om bij haar nog even een kopje koffie te komen drinken. Uiteraard wilde ik niets liever dan dat, maar ik vertelde haar dat ik een zakenafspraak had over dertig minuten. Tot mijn grote verbazing zei ze dat ik zéér beslist moest komen na deze bespreking en dat ze verder geen tegenwerpingen zou dulden! Dit alles zei ze met een mysterieuze glimlach om haar mond en met zachte, enigszins zwoele stem. Uit haar tas haalde ze een zwart visitekaartje met daarop in goud haar naam en adres. Dit gaf ze met een knipoog aan mij!

Verbaast en ook enigszins perplex over zoveel daadkracht gaf ik toe dat ik drie uur later bij haar zou langs komen, zonder het kaartje goed te hebben bekeken. Daarop keek ze me glimlachend aan met een zekere zwoelheid die ik niet gelijk kon thuisbrengen. Ze gaf me een dikke zoen op mijn wang en kneep even teasend in mijn rechterwang. Ze zei: “Je bent een brave jongen” en verzekerde me dat ik het leuk zou vinden. Ze draaide zich daarna plots om en liep vervolgens weg in de richting van een taxi-standplaats. Perplex bleef ik deze mysterieuze, mooie vrouw staan nakijken. Zag ik het nu goed? Droeg ze nylons met jarretels? In haar zwarte nylons met naad keek ik haar na. Vijftig meter verderop stond ze stil en bracht ze haar nylons weer recht. Ik zag hoe ze elegant met maar heupen wiegde met daaronder haar zwarte nylons met naad en haar hoge zwarte pumps. Enigszins verward keek ik naar het kaartje en zag dat voor haar naam ‘Contessa’ stond. Snel keek ik op mijn horloge en spoedde me op weg zonder verder haar kaartje te lezen.

“Ik zag hoe ze elegant met maar heupen wiegde met daaronder haar zwarte nylons met naad en haar hoge zwarte pumps.”

De verdere tijd bleef ik steeds denken aan die vreemde ontmoeting met deze Contessa. Direct na een uiterst succesvolle zakelijke bespreking ging ik op zoek naar haar adres en bekeek het kaartje nogmaals. Daarop stond: ‘Contessa Mrs. E. Klapdoor, Mental Corrector’. En verder haar adres en mobiele nummer, ook geen website adres of e-mail adres, helemaal niets. Nu wist ik nog niet wat ze precies deed. Ik had nog nimmer van een Mental Corrector gehoord, maar veronderstelde dat ze wellicht van adellijke komaf was en een universiteitsstudie had gevolgd omdat ze zowel de titel Contessa als ook Mrs. voerde. Immers die titel zei me niets.

erotisch verhaal

Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou…


Tijdens mijn onverwachte ontmoeting met een elegante dame op de trein naar Lelystad, fantaseerde ik over het dragen van discreet vibrerend ondergoed, waarbij elke treintrilling ons geheime signaal zou zijn. Daarnaast stelde ik me voor hoe spannend het zou zijn als zij een afstandsbedienbare vibrator zou bedienen, wat ons reisavontuur een onvergetelijke wending zou geven.

 
Langzaam ontwaarde ik een vreemd gevoel in mijn lijf en dan specifiek in mijn kruis. Iets zei me dat het misschien toch wel erg spannend zou kunnen worden. Ook haar woorden dat ik een ‘brave jongen’ was en het zeker leuk zou vinden kregen langzaam deels een erotische betekenis, deels maakte dit me ook van slag. Ik was immers allang geen kleine jongen meer, maar een volwassen vent van eind dertig die zijn verantwoordelijkheid kende! Gelukkig was het adres dicht bij het station en stond ik al snel voor de flat waar ze woonde. Toen ik aanbelde bij haar appartement en mij via de intercom meldde, reageerde ze alsof dit voor haar de gewoonste zaak van de wereld was door te zeggen: “Zo, ben je daar dan eindelijk? Ik maak de deur open. Kom maar met de lift naar de 5e verdieping.” Ik hoorde door de intercom haar hoge hakken op de parketvloer van haar woning terwijl ze naar de voordeur van haar woning liep. Opgewonden en nerveus nam ik de lift en enige ogenblikken later stond ik voor haar deur.

“Ook haar woorden dat ik een ‘brave jongen’ was en het zeker leuk zou vinden kregen langzaam deels een erotische betekenis.”

Ik voelde al een trilling in mijn kruis door het geluid van haar hoge hakken toen ik aanbelde bij haar woning. Ze zag er bij binnenkomst adembenemend uit op hoge hakken, nylons met jarretelles en een zweep in haar ene hand en een halsband in de andere. Ik stond sprakeloos en confuus in de deuropening, maar ook geil, wat me verbaasde van mijzelf. Dit had ik nooit kunnen verwachten en ik had nog nooit gedacht aan SM of wat dan ook. Heel verleidelijk lachte ze en zei: “zo daar ben je dan.” Alsof ze er al die tijd zeker van was geweest dat ik gewoon zou komen. Na binnenkomst in de gang moest ik direct op mijn knieën en haar voeten kussen, waarna ze me een halsband omdeed en me naar de huiskamer trok. Dit vond ik bizar en opwindend tegelijk. Daar moest ik me uitkleden terwijl ze me keurend gadesloeg. Daarna moest ik op een klein krukje naast haar komen zitten op een minuscuul houten krukje en ze nam de halsband weer ter hand. Ik kreeg het commando van haar om koffie voor ons beide in te schenken. Terwijl ik in nagenoeg naakt naar de keuken liep, realiseerde ik me dat ik nog nooit in dit huis was geweest en zeker niet in de keuken van deze mysterieuze dame! Die gedachte vond ik toch wel bizar, maar ook opwindend tegelijk. Daar liep ik dan in een zwarte string en halsband en in elke hand een kopje koffie, in een vreemd huis en bij een vreemde dame. Zo denkend liep ik terug.

Nadat de koffie op was, moest ik gaan staan en bond ze me in de huiskamer vast met kettingen aan het plafond en een spreidstang tussen mijn benen. Ik kreeg met de zweep en moest de klappen die ik van haar kreeg tellen. Uiteraard liep dit verkeerd voor mij af. Want steeds maakte ik een fout en begon ze opnieuw. Ook krabde ze regelmatig over mijn rug, benen en lul. Of ze stond met haar heerlijke kont tegen mijn lul aan te rijden, terwijl ze zachtjes zei dat ik een geile slet was. Ze was constant aan het woord met een zachte en verbazend warme stem. Ik verkeerde in een trance door haar zachte erotische stem en ervaarde dit als een waar feest! Na verloop van tijd maakte ze me los, greep mijn gezwollen heer en trok me naar haar stoel. Daar krijg ik de opdracht haar heerlijke borsten te kussen en aangezien ik erg geil was geworden, duwde ik steeds mijn opgezwollen piemel tegen haar in nylons gestoken benen! Fantastisch! Ik kon het ook niet laten om steeds verder, al kussend, af te zakken naar haar heerlijke volle dijen. Met daartussen een mooi, kaal gleufje. Deze ben ik toen zonder te vragen hartstochtelijk gaan likken. Hier mocht ik ook niet meer mee ophouden en keer op keer kwam ze klaar terwijl ze steeds geile taal uitsloeg. Heerlijk! Daarna moest ik het lage tafeltje leegmaken en alles naar de keuken brengen.

“Nadat de koffie op was, moest ik gaan staan en bond ze me in de huiskamer vast met kettingen aan het plafond en een spreidstang tussen mijn benen.”

Toen ik terugkwam, moest ik op dat tafeltje ( gelukkig stevig!) gaan liggen en pijpte ze me heerlijk. Toen ik een paar keer bijna kwam, mocht ik eindelijk komen tegen haar been, zitten op mijn knieën en nog steeds aan haar leiband. Daarna moest ik eerst opruimen en een vers kopje koffie voor haar maken. We hebben nog een tijdje zitten praten en ik ben weggegaan met de mededeling dat ik snel zou bellen naar haar mobiele nummer als ze terug zou komen van haar vakantie in Toscane, Italië.

Hoe vond jij dit erotisch verhaal? Laat een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Zin in een erotisch avontuur? Dan zit je met de spannende verhalenreeks ‘Een hoge prijs voor het paradijs’ zeker goed! Dit erotische verhaal is geschreven door Lidnaë en bestaat maar liefst uit vijf delen. Lekker lang genieten dus! De komende week k…
12.616 keer bekeken