Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

56.719 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Een Oude Vlam’

29 januari 2020,

geschreven door

Met dank aan een anonieme lezer kunnen wij weer een nieuw verhaal met jullie delen! In dit erotische verhaal komen twee ex-geliefden elkaar na tien jaar weer tegen in een café. De seksuele spanning die ze al die jaren geleden voelden, blijkt nog net zo sterk te zijn als toen.

Een Oude Vlam

Het was zaterdagavond. Ik stond met mijn gezicht richting de ingang van het café te kletsen met een vriendin, toen ik hem ineens binnen zag lopen. Er ging een rilling door mijn lijf. Het was tien jaar geleden dat we een intense, leuke zomer hadden gehad samen. Ik herkende hem meteen. Mijn lichaam reageerde duidelijk op zijn aanwezigheid. De aantrekkingskracht was in al die tijd niks veranderd! Hij zag me niet en ging ergens verderop met zijn vrienden staan. Ik kapte mijn gesprek af en liep zonder te twijfelen recht op hem af. Hij zag me aankomen, bekeek me van top tot teen en er verscheen een glimlachje om zijn mooie volle lippen.

“Wat leuk om jou te zien! Hoe gaat het met je?” We raakten in gesprek over waar we op dit moment stonden in het leven en gebeurtenissen in de afgelopen tien jaar. Hij was momenteel vrijgezel en ik zat nog in een ongelukkige relatie. Ik vertelde hem dat ik in de afgelopen jaren regelmatig aan hem gedacht had. Achteraf bleek hij dit op te vatten als een flirt! We dansten samen, praatten en flirtten nog wat en na een tijdje zocht ik mijn vriendin weer op. Maar ik bleef hem de rest van de avond zoeken met mijn ogen en we maakten steeds oogcontact. Mijn gedachten gingen terug naar onze tijd samen. Aan hoe zijn lichaam aanvoelde en hoe heerlijk de seks was, en ik voelde dat ik meteen heel opgewonden was. Iets wat ik in mijn huidige relatie maar zelden was.

“Mijn gedachten gingen terug naar onze tijd samen. Aan hoe zijn lichaam aanvoelde en hoe heerlijk de seks was, en ik voelde dat ik meteen heel opgewonden was.”

Aan het einde van de avond zagen we elkaar weer bij de jassen en hij liep mee naar mijn auto. Op het donkere parkeerterrein trok hij me dicht tegen zich aan en fluisterde hij in mijn oor hoe hij de hele avond al naar me verlangde. Ik trilde op mijn benen. Hoe kon ik me zó snel zó aangetrokken voelen tot iemand? Dit kon toch niet? Hij hield me stevig vast en zoende me met zijn volle, zachte lippen. Ik dacht niet verder na en gaf me aan hem over. Zijn hand gleed onder mijn shirt en masseerde mijn borst. Ik kreunde zachtjes terwijl onze tongen afwisselend ruw en zacht om elkaar bewogen.
“Wat doe je met me, dit kan niet!”

erotisch verhaal

Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou…


Als ik bij hem thuis aankom, voel ik de opwinding door mijn lichaam stromen, klaar om onze passie naar nieuwe hoogten te brengen. Ik verras hem door een krachtige vibrator tevoorschijn te halen, die ik heb gevonden tijdens mijn zoektocht naar spannende avonturen. Met elke trilling van de stimulator verkennen we samen de grenzen van genot, terwijl we ons verliezen in een wereld van gedeelde passie. De intense sensaties versterken onze band en doen ons verlangen naar meer avonturen samen.

 
Met moeite maakten we ons van elkaar los en namen we afscheid. Op de terugweg naar huis kon ik de glimlach niet van mijn gezicht vegen. In de dagen erop hadden we dagelijks contact. Van ditjes en datjes tot sexting wat we allemaal met elkaar zouden doen als we elkaar weer zouden zien.

“Zijn hand gleed onder mijn shirt en masseerde mijn borst.”

De week erna was het zover. We zouden samen gaan eten bij hem thuis. Natuurlijk had ik mijn meest sexy lingeriesetje aangetrokken. Ik belde gespannen aan en wachtte tot hij open deed. Hij liet me binnen en vroeg of ik wat wilde drinken. Eigenlijk wilde ik maar één ding: ik wilde hem. Ik wilde zijn handen op me, wilde zijn lijf tegen me aan voelen, wilde zijn kleren van zijn lijf rukken. Toen hij terug kwam met het drinken, pakte ik het uit zijn handen en begon ik hem te zoenen. Hij reageerde meteen door me vast te pakken en hij duwde me tegen de muur. Gretig gingen zijn handen over mijn borsten en billen terwijl hij hijgend in mijn oor fluisterde.
“Ik wil je zo graag, je bent zo lekker…” Zijn hand ging in mijn broek en zelfs met mijn string aan kon hij voelen hoe nat ik was.
“Je kutje is zo nat! Ik wil je, ik wil je!” Hij trok mijn shirt over mijn hoofd en ik deed snel mijn broek uit. Met een ruk draaide hij me om, met mijn gezicht naar de muur. Hij spreidde mijn benen en zijn vingers gleden over mijn string. Handig schoof hij hem opzij en zijn vingers gleden meteen diep in mijn natte kutje. Ik kreunde en zei, “ik wil je proeven. Ik ga je lekkere kutje likken tot je trillend klaarkomt.” Zijn zelfverzekerdheid was zo sexy en voor ik het wist zat hij op zijn knieën, spreidde hij mijn billen en likte hij met lange halen zachtjes over mijn clit en lippen. Steeds sneller en steviger, en tussendoor kwam hij met zijn tong stevig bij me naar binnen. Mijn ademhaling ging steeds sneller. Het kostte me moeite om op mijn benen te blijven staan en heel langzaam kwam het orgasme opzetten. Het was zo hevig en intens dat ik er duizelig van werd. Hij kwam staan, ik draaide me om en we zoenden innig verder. Ik proefde de smaak van mijn eigen geilheid. Hij tilde me op en ik sloeg mijn benen stevig om hem heen.

“Zijn zelfverzekerdheid was zo sexy en voor ik het wist zat hij op zijn knieën, spreidde hij mijn billen en likte hij met lange halen zachtjes over mijn clit en lippen.”

Zijn lul was ondertussen keihard geworden. Terwijl hij op de bank ging zitten met mij op zijn schoot bewoog ik over zijn harde lul. Hij kreunde in mijn oor hoe graag hij in mij wilde zijn.
“Wil je mijn keiharde lul in je lekkere natte kutje voelen?” vroeg hij. Mijn reactie was om snel alle kleren die we nog aan hadden uit te trekken en ik ging weer op zijn schoot zitten. Hij pakte hard mijn borsten vast en likte mijn tepel. Ik pakte zijn lul en liet zijn eikel langs mijn kletsnatte schaamlippen glijden. Hij smeekte me om hem binnen te laten, maar ik plaagde hem nog even. Daarna liet ik mezelf in één stevige beweging zakken en zijn heerlijke harde lul gleed diep naar binnen. Nu wilde ik meer. Ik wilde dat hij me hard zou neuken. Ik wilde hem in me voelen bewegen. Zo diep als het maar kan. Hij pakte me bij mijn billen en duwde me iets omhoog. Toen begon hij hard te stoten. Hij kreunde hard en ik vond het heerlijk om hem te zien genieten, om de geilheid op zijn gezicht te zien. Ik voelde dat hij nog harder werd in me vlak voordat hij klaarkwam. Ik stapte van zijn schoot en nam zijn lul voorzichtig in mijn mond. Ik likte hem helemaal schoon en terwijl ik dat deed werd hij weer hard.

“Mmmm, ik krijg geen genoeg van je, ik wil je weer…”

Hoe vond jij dit erotisch verhaal? Laat een reactie achter!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

6.361 keer bekeken

Geschreven door

Dit vierde deel van de erotische reeks van ‘Swingende Liefde’ is misschien een beetje anders dan je gewend bent van een erotisch verhaal. Er worden geen specifieke details van een stomende sessie gedeeld. Maar je wordt meegenomen in de ervaringen en …
6.361 keer bekeken