Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

16.924 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Een onvergetelijke zonsondergang’

27 maart 2021,

geschreven door

Deze week mogen wij weer een erotisch verhaal van een lezer van EasyToys Magazine met jullie delen! In ‘Een onvergetelijke zonsondergang’ worden de vakantieplannen van hoofdrolspeler Daniel plotsklaps gewijzigd, wanneer zijn vrienden om verschillende redenen zijn afgehaakt. Het avontuur wat hij daarna in zijn eentje beleeft, had hij echter voor geen goud willen missen..

Geen zin om te lezen? ‘Een onvergetelijke zonsondergang’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

Een onvergetelijke zonsondergang

Ik zou deze zomer met een aantal vrienden op vakantie gaan, maar op het eind van het liedje was alleen ik nog over. Door diverse oorzaken: been gebroken, nieuwe vriendin en lege portemonnee, haakten ze een voor een af. We hadden gepland te gaan kamperen aan de zuid Franse Riviera, doch ik had geen zin in een lange autorit in mijn eentje. Na wat gezoek en heen en weer gevraag kwam ik uit bij het eiland Usedom. Dit ligt aan de Oostzee in Noord Duitsland, vlakbij de Poolse grens. Prima in een halve dag autorijden te bereiken. Ik had een vakantiewoning geboekt in de gemeente Zinnowitz. De woning lag op een paar minuten lopen van een rustig strand.

Ik genoot van mijn vakantie op het prachtige eiland Usedom: leuke stadjes, prachtige stranden, vriendelijke mensen, mooie natuur, heerlijk weer en weinig drukte. De zonsondergangen waren er fantastisch. Elke avond rond half tien toog ik naar het strand met een oude deken, een statief en mijn fototoestel. Ook een hapje en een drankje ontbraken niet in mijn tas. De temperatuur was nog heerlijk. Het was mijn vierde avond op het eiland en zoals alle voorgaande avonden zat ik weer op het strand. Ik was wederom getuige van een prachtig einde van de dag. De lucht kleurde fantastisch en de grote oranje bol zakte langzaam in de zee.

“De temperatuur was nog heerlijk. Het was mijn vierde avond op het eiland en zoals alle voorgaande avonden zat ik weer op het strand.”

Ik zat te genieten van een lekker wijntje, toen ik in de verte iemand opmerkte. Deze persoon kwam langzaam dichterbij. Het was de eerste keer dat ik ’s avonds iemand zag hier op het strand. Dichterbij gekomen zag ik dat het een jonge vrouw was. Ik schatte haar ergens halverwege de twintig. Het was een tengere, kleine verschijning. Ze liep in mijn richting, stopte voor me en gebaarde of ze er bij mocht komen zitten. Ik zei dat dit prima was en nodigde haar uit op mijn deken. Ze droeg een luchtig kort zomerjurkje en aan haar voeten een paar lichtblauwe espadrilles. Ze had een mooi gezicht en egaal gebruinde benen. Ik vroeg naar haar naam en zei dat ik Daniel heette. Ze keek me vragend aan, alsof ze me niet begreep. Ik gebaarde, door naar mijzelf te wijzen, dat mijn naam Daniel was. Zij wees naar zichzelf en zei: “Maja”.

Maja kwam naast me zitten en gezamenlijk keken we naar de mooie zonsondergang. Er werd niet gesproken. Ik had het nog geprobeerd in het Duits en Engels, maar beide keren kreeg ik een verbaasde blik van twee grote bruine ogen. Ze gaf aan dat ze wel een glaasje wijn lustte. Genietend van de wijn en de omgeving zaten we stil naast elkaar. De duisternis nam langzaam bezit van het strand. Plots sprong ze op en gebaarde naar de zee. Ze maakte uitbundige zwembewegingen, schopte vervolgens haar schoenen uit en trok het jurkje over haar hoofd. Ze stond daar, zoals haar moeder haar op de wereld had gezet, naakt. Ze rende naar de zee en nam een duik in het bijna rimpelloze water. Ze wenkte me. Ik gooide ook mijn kleding van me af en rende de zee in. Ze begon me nat te spetteren en ze daagde me uit om achter haar aan te rennen. Algauw had ik haar te pakken. Ze sloeg haar armen om mijn nek en gaf me een vurige kus op mijn mond.

“Ze wenkte me. Ik gooide ook mijn kleding van me af en rende de zee in.”

Ik nam haar in mijn armen en kuste haar terug. Ik likte met mijn tong langs haar lippen en onze tongen vonden elkaar in een innige kus. Dit liet mij niet onberoerd en mijn penis begon zich op te richten en kroop tegen haar buik omhoog. Ze liet haar hand tussen beide lichamen glijden en pakte mijn groeiende erectie en begon deze zacht te strelen. Ze sloot haar vingers om de harder wordende schacht en bewoog haar hand op en neer. Ze verhoogde gestadig het tempo en ik voelde dat ik klaar ging komen. Ik liet mijn zaad de vrije loop en genoot van deze onverwachte erotische ontmoeting.

Toen ik weer een beetje bij zinnen was, pakte ik mooie Maja op en droeg haar naar de deken. Ik ging door de knieën en legde haar voorzichtig neer. Ik kuste haar eerst op de mond en begon toen met mijn mond en tong haar lichaam te verkennen. Ze had een licht zilte smaak, ten gevolge van het zeewater. Alles aan haar was klein, behalve haar ogen. Ze had twee grote bruine kijkers. Op haar borstjes stonden twee kersenrode tepeltjes fier rechtop. Ik nam ze in mijn mond en knabbelde zachtjes op de gevoelige knopjes. Maja had mijn hoofd vastgepakt en kroelde door mijn haren en drukte mijn mond dichter tegen haar borst. Zachtjes bewoog in mijn mond naar beneden tot ik haar schaamstreek had bereikt. Mijn tong vond haar schaamlippen, eerst ging ik langs de linker en daarna likte over de rechter. Vervolgens zocht ik het gevoelige knopje, daar waar de schaamlipjes elkaar ontmoeten. Ik voelde een siddering door haar heen gaan. Ze pakte mijn hoofd steviger vast en drukte het in haar kruis. Ik likte langs haar klitje en schaamlippen en voerde de druk en het tempo op. Haar lichaam verkrampte en ze slaakte een rauwe kreet, haar orgasme was een feit.

“Ik voelde een siddering door haar heen gaan. Ze pakte mijn hoofd steviger vast en drukte het in haar kruis.”

Langzaam ontspande haar lichaam. Ik kuste haar op haar volle lippen, Maja nestelde zich in mijn armen en kuste me terug. Ik duwde haar even van me af, stond op en pakte gauw een condoom uit mijn portemonnee. Ik rolde deze af over mijn alweer stijve penis. Snel nam ik haar weer in mijn armen en vervolgde de kussessie. De ontspanning had weer plaats gemaakt voor hevige opwinding. Maja rolde op haar rug en spreidde haar benen. Ze pakte mijn penis en leidde hem naar haar vagina. De eikel passeerde zonder problemen haar vochtige schaamlippen, de rest van mijn erectie volgde snel. Ze was warm en vochtig. Ik begon in een rustig tempo te bewegen. Maja volgde het ritme. Ze genoot zienderogen van ons liefdesspel. Ik vond het fantastisch en voerde het tempo geleidelijk op. Opeens duwde ze me van zich af, zodat ik op de rug lag. Ze ging schrijlings op me zitten, pakte mijn penis en liet zich over de harde schacht zakken. Ze bewoog in een hoog tempo op en neer en werkte zich naar een tweede orgasme. Ook ik kon het niet meer tegenhouden en kwam bijna tegelijkertijd klaar. Ze kuste me zachtjes en bleef boven op me liggen.

“Ik begon in een rustig tempo te bewegen. Maja volgde het ritme. Ze genoot zienderogen van ons liefdesspel.”

Toen we weer besef van plaats en tijd hadden, pakte Maja me bij de hand en liep samen met me naar de zee. Ze nam een verfrissende duik, ik volgde haar voorbeeld en kuste haar. We liepen weer naar onze spulletjes en trokken de kleren weer aan. Ze keek me diep in de ogen en zei iets van: “dzieki i dobranoc”. Ik had toen geen idee wat het betekende, maar het klonk heel lief. Ze kuste me nogmaals, zwaaide en liep weer de kant op waar ze vandaan gekomen was. Ze keek niet weer om.

De avonden daarna ging ik elke avond naar dezelfde plek om haar weer te zien. Ze liet zich, tot mijn spijt, nooit weer zien. Voor mij bleef dit een van de mooiste zonsondergangen van mijn leven. Ik ben jaren later nogmaals op dezelfde plek geweest, er was niet veel veranderd en ook nu bleef ik alleen.

1 reactie

  1. ik zou willen dat ik ook zon lekkere meid tegen kwam en me zodanig ging aftrekken en daarna zonder condoom ging neuken, heerlijk toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

21.594 keer bekeken

Geschreven door

Zin in wat zomerse spanning in deze koude herfst? Warm lekker op met dit nieuwe erotisch verhaal, geschreven door Xan! Wanneer Chacha in de tuin zit te zonnen en haar broertje even naar de supermarkt gaat, vindt ze zijn twee beste vrienden op de bank…
21.594 keer bekeken