Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

erotisch verhaal

Erotisch verhaal – ‘De hete redding’

7 juni 2024,

geschreven door

In dit nieuwe erotische verhaal komt Veerle vast te zitten in haar badkamer. Als niemand bereikbaar is, zit er nog maar één ding op: andere hulp inschakelen. Brandweerman Ivo en brandweervrouw Lise helpen haar gelukkig uit de brand en één van hen komt terug voor meer…

Kies jouw eigen einde…

Dit erotische verhaal is niet zoals andere erotische verhalen. Jij komt straks voor een keuze te staan! Een stomende seksscène met óf Ivo óf Lise. Je hoeft slechts op het plusje te klikken en dan kun je het spannende verhaal verder lezen.

(Natuurlijk kun je vervolgens ook nog de andere scène lezen door op het plusje van die keuze te klikken. Wij snappen wel dat je van twee walletjes wilt eten 😉)

Een hete redding

Veerle leunt met gesloten ogen naar achter tegen de douchewand aan. De koude muur bezorgt rillingen over haar hele lichaam, maar dat is nu wel het laatste waar ze aan denkt. Het is het einde van de week. Ze heeft eindelijk weekend. En dat betekent dat ze het weekend met selfcare inluidt.

Hoewel de douchekop niet haar favoriete manier is om te komen, is het een heerlijk opwarmertje voor straks in bed. Veerle pakt de douchekop stevig vast en richt de warme waterstralen op haar hals. Het beeld, de fantasie, van een groot lichaam achter de hare en lippen in haar nek vult haar hoofd.

Ze beweegt de stralen langzaam naar beneden. Langs de zijkant van haar borst, maar nog niet de tepel. Langs haar buik helemaal naar de binnenkant van haar bovenbenen. Met een zucht legt Veerle haar hoofd tegen de muur aan en brengt de douchekop weer naar haar nek. Haar fantasie brengt haar naar handen die zachtjes haar borsten masseren en haar tepel tussen duim en wijsvinger neemt.

Een kreun ontsnapt uit haar mond. De douchekop leidt ze dit keer wel over haar tepels heen en ze geniet van de sensatie. Maar ze merkt dat ze nu al ongeduldig wordt. Ze brengt de douchekop verder naar beneden en duwt haar heupen richting de stralen als ze haar lippen raken. Met haar andere hand spreidt ze zichzelf, zodat de stralen bij haar gevoeligste plekje kunnen komen. Haar opwinding groeit en als ze kort haar vingers bij haarzelf naar binnen brengt, gaat dit zonder moeite.

Maar komen doet ze niet.

Veerle opent haar ogen en knippert even tegen het felle badkamerlicht. Het plan? Doucheroutine afmaken, afdrogen, klaarmaken voor bed en dan met haar wand vibrator onder de dekens kruipen. Dan is ze vervolgens zo weg naar dromenland. Over de jaren heen heeft ze ontdekt dat dit echt dé manier is om het weekend te beginnen.

Na tien minuutjes stapt ze de douchecabine uit en pakt ze een grote handdoek van de verwarming. Ze droogt zich af en neemt de tijd om haar skincare te doen, haar lichaam in te smeren met haar favoriete body lotion en tanden te poetsen. Ze legt de handdoek over de verwarming en loopt naakt richting de deur.

En deze gaat niet open.

“Wat de-“ mompelt ze en probeert het slot opnieuw te openen. Het is misschien niet zo handig om de deur op slot te doen als ze alleen thuis is, maar gewoontes blijven gewoontes. Veerle rukt aan de deur, maar het zit muurvast.

Na tien minuten begint ze in paniek te raken. Hoe moeilijk kan het zijn om een deur open te krijgen? Ze pakt haar telefoon van de wastafel en probeert een aantal mensen te bellen die een reservesleutel hebben. En niemand neemt op. Zul je net zien.

Veerle probeert zelf nog maar een keer de deur te openen, maar ze hoort iets breken. En dan staat ze daar met een deurklink in haar hand. Vol ongeloof staart ze er naar. Dit is een verloren zaak. Wat doe je in godsnaam in zo’n situatie? Dit kan niet serieus genoeg zijn om de brandweer op te laten trommelen, toch?

Met een zucht wikkelt ze een handdoek om zichzelf heen en gaat op het dichte toilet zitten met haar handen in haar haren. En dan belt ze toch maar.

erotisch verhaal Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou... Veerle geniet van een ontspannende avond alleen thuis en herinnert zich de intense sensaties die ze de vorige nacht heeft ervaren. Ze pakt haar wand vibrator erbij en laat zich meeslepen in een wereld van genot. Elke trilling brengt haar in gedachten weer terug naar haar laatste opwindende avontuur...
 

Hoewel Veerle het over het algemeen niet erg vindt om telefoontjes te plegen, was dit wel één van de meest ongemakkelijke gesprekken geweest. Maar ze hadden gezegd dat ze haar kant op zouden komen. 

Het duurt ongeveer een half uur en dan hoort ze hoe de voordeur van het appartement open wordt gedaan.

“Mevrouw Groen?” hoort ze aan de andere kant van de deur. “Wij zijn Ivo en Lise van de brandweer. Gaat alles nog goed?”

“Hi, eh, ja. Het gaat goed. Sorry dat jullie hiervoor-“

“Geen enkel probleem. Zou je bij de deur weg kunnen stappen?”

“Ja, natuurlijk.” Veerle stapt bij de deur vandaan en checkt of haar handdoek nog goed om haar heen gewikkeld zit. Als ze naar zichzelf in de spiegel kijkt, ziet ze er licht verhit uit met blosjes op haar wangen.

Achter de deur hoort ze een mannen- en vrouwenstem. Ze overleggen kort hun aanpak en dan beginnen ze. De deur wordt opengebroken en als die openzwaait ziet Veerle twee van de mooiste mensen die ze ooit heeft gezien.

De vrouw, Lise, heeft lang donkerbruin haar in een lage knot en een zongebruinde huid met sproetjes. Ze heeft de meest sprekende, stormachtige ogen, die Veerle kort van boven naar onder observeren.

De man, Ivo, lijkt met zijn donkere ogen direct in Veerles ziel te kijken. Hij heeft een donkere huid, waar een laagje zweet over ligt door de inspanning van het openen van de deur, en is ontzettend afgetraind.

Veerle lacht zenuwachtig. “Uh, hoi.”

“Goedenavond,” lacht Ivo breed terug. “Toevallig ook nog hulp nodig met afdrogen?” Hij knikt met een speelse blik.

Dat breekt voor Veerle het ijs en ze lacht dit keer oprecht. “Volgens mij heb ik jullie al genoeg onnodig werk laten doen. Kan ik jullie nog een bakje koffie aanbieden?”

Ze wisselen een blik uit. “We hebben wel tijd voor een bakje, toch?”

“Zeker. Wij zullen de boel hier even voor je opruimen. Dan kan jij je rustig aankleden, oké?”

Veerle verstijft en blikt naar de handdoek. “Ah, ja. Ja, goed idee.” Ze laten haar passeren en dan vlucht ze haar slaapkamer in. Snel kleedt ze zich om en stapt naar de keuken om een bakje koffie te zetten. Ze kletsen nog wat met z’n drieën en dan vertrekken ze ook al snel. Veerle bedankt ze nog een laatste keer, hopend dat ze één van hen nog eens tegen zou komen.

Het is tijd om jouw keuze te maken!

Druk op het plusje om met jouw keuze het verhaal verder te lezen.

Het is misschien twintig minuten later wanneer er wordt aangeklopt. Veerle kijkt op van haar telefoon in de keuken. Wie kan dat nu nog zijn? Ze loopt naar de voordeur en trekt hem open.

Het is Lise. Verbaasd trekt Veerle haar wenkbrauwen op. “Hoi.” 

Lise glimlacht terug, “Hey. Ik ben volgens mij mijn telefoon vergeten. Heb je ‘m gezien?” Veerle schudt haar hoofd. “Nee, maar we kunnen wel even zoeken?”

Lise stapt dankbaar naar binnen en trekt de deur achter haar dicht. Veerle kijkt intussen rond in de keuken, maar ze ziet geen telefoon liggen. Op de grond bij de badkamerdeur ligt ook niks. 

“Weet je zeker-“ Veerle kijkt op naar het schuldbewuste gezicht van Lise.

“Sorry,” zegt Lise met een kleine glimlach. “Ik had een excuus nodig om terug te komen.”

“Een excuus?”

“Om nog even met je te kunnen praten. Misschien om je nummer te vragen?” Lises wangen kleuren rood. “Ik heb niet heel veel tijd. Een kwartiertje.”

Veerle voelt het bloed ook naar haar eigen wangen stijgen en zegt met een flirtende lach terug, “Nog een bakje koffie dan?”

Terwijl Veerle koffie zet, komt Lise naast haar staan. Ze praten over koetjes en kalfjes. Hoe lang werk je al bij de brandweer? Wat doe jij eigenlijk voor werk? Zit je vaker vast in de badkamer? Als het koffiezetapparaat klaar is, kijkt Lise naar Veerles lippen. En Veerle weet genoeg. Ze legt haar hand in Lises hals en trekt haar iets dichter naar haar toe. “Je zei een kwartiertje?”

“Nu nog tien minuten,” fluistert Lise terug. Ze overbrugt het laatste stukje afstand en kust Veerle diep. En Veerle, die nog altijd haarzelf niet tot een orgasme heeft laten komen, voelt haar opwinding oplaaien als een vuur op een droog grasveld. Lise laat kort haar lippen los. “Ik wil je op mijn gezicht hebben.”

Veerle pakt haar hand vast en trekt haar mee de slaapkamer in. Al zoenend vallen ze op bed en Lise trekt met vlugge bewegingen Veerles pyjamabroek en slipje uit. Met een knipoog zegt ze, “Uw troon staat klaar.”

Veerle lacht en laat er geen gras over groeien. Ze neemt voorzichtig plaats op haar gezicht, maar Lise grijpt meteen haar heupen vast en trekt haar naar beneden. Eerst kust ze zachtjes haar huid, maar ze hebben niet zoveel tijd, dus haar warme tong glijdt tussen Veerles lippen. Ze begint langzaam met het verwennen van haar clitoris en Veerle laat zich nog wat dieper zakken terwijl ze het dekbed in haar handen vastgrijpt.

Lise weet duidelijk wat ze doet. De cirkels die ze met haar tong maakt zijn klein met precies de juiste druk. Veerle beweegt haar heupen mee, maar ze wil niet de enige zijn die hier zo klaarkomt. Haar wand vibrator ligt nog aan het stopcontact. De vibrator die alle knopen uit je lichaam kan halen, en dus ook absoluut door kleding heen kan vibreren.

Veerle wil omhoog met haar heupen, maar Lise trekt haar weer terug. “Laat me omdraaien,” hijgt Veerle terwijl ze de wand vibrator aan Lise laat zien. Dat laat Lise zich niet twee keer vertellen. Binnen no time kijkt Veerle de andere kant op. Ze drukt de vibrator aan en gaat naar bijna de hoogste stand als ze deze tegen Lises clitoris aandrukt.

“Iets meer naar boven,” mompelt Lise tussen het likken door. Haar lange kreun vibreert tegen Veerles clit aan als Veerle de juiste plek vindt. Veerle vindt houvast bij Lises heup en rijdt haarzelf naar een orgasme toe.

Het bouwt op en op en op, en dan komt de ontlading. Ze voelt haar clit pulseren en kreunt luider als Lise doorgaat om het orgasme langer te laten duren. Veerle drukt de vibrator een standje hoger, duwt iets steviger naar beneden en dan komt Lise met een gil. Ze probeert onder de vibrator vandaan te komen, maar Veerle bouwt de intensiteit langzaam af.

Dan gaat er een telefoon over.

Hijgend zegt Lise, “Shit, dat is Ivo. Ik moet gaan.” Snel klimmen ze allebei uit bed, fatsoeneren ze zichzelf en gaan naar de deur toe. Ze wisselen snel nummers uit voor een date en dan is Lise verdwenen.

Veerle sluit de deur en laat zich met haar rug er tegenaan vallen. Nou, ze mocht wel vaker vast komen te zitten in de badkamer. Niet alleen heeft Lise haar gered van gevangenschap, maar ook van haar brandende verlangen. Een hetere redding kan ze zich niet voorstellen.

Als Veerle omkijkt, dan ziet ze nog een aantal tools liggen bij de deur. Ze dacht dat ze alles mee hadden genomen, maar blijkbaar is dat niet zo. Misschien kan ze morgen even bellen om te laten weten dat het er nog ligt.

De volgende ochtend is dat precies wat ze doet. Ze belt naar de lokale brandweer toe en legt uit wat de situatie is. Zij vertellen haar dat ze later vandaag iemand haar kant op zullen sturen. Veerle doet in de tussentijd wat klusjes, kletst met haar vriendinnen bij op een terrasje (ook over het hele akkefietje van de avond ervoor) en gaat in de namiddag weer terug naar huis.

En ze is nog niet eens een half uur thuis wanneer er wordt aangebeld. Dat moet vast iemand van de brandweer zijn, denkt ze. Veerle doet de deur open en komt oog in oog met Ivo te staan. “Hey,” groet Veerle hem met een glimlach.

“Goedemiddag mevrouw,” glimlacht hij terug. “Ik heb meegekregen dat we wat gereedschap zijn vergeten gisteren.”

“Dat blijkt,” zegt Veerle. “Kom binnen. Ik zal het even erbij pakken.” Ze blikt achterom als hij de deur achter zich dichttrekt. “Doe je dit buiten je werkuren om?”

“Mijn shift begint over een uurtje. Aangezien ik het ben vergeten, mocht ik het ook komen halen,” lacht Ivo terwijl hij haar met een warme blik bekijkt. “Geen handdoek look vandaag?”

Veerle schiet in de lach. “Nee, vandaag niet.” Ze legt het gereedschap op de keukencounter neer. “Dit zou het moeten zijn.”

Ivo komt naast haar staan en checkt op zijn telefoon een lijstje. “Dat klopt helemaal.”

Zijn aftershave is een verwelkomende geur en Veerle betrapt haarzelf erop dat ze nog helemaal niet wil dat hij gaat. “Kan ik je nog een bakje koffie aanbieden?”

Ivo doet alsof hij even nadenkt en antwoordt met een grijns, “Dat sla ik niet af.”

Het enige waar Veerle aan kan denken als ze koffie staat te maken, is zijn grote, warme lichaam op minder dan een armlengte afstand. Hoe zou hij in haar armen voelen?

Lang hoeft ze niet te wachten om daar achter te komen. Ze heeft geen idee hoe het gebeurt, maar het ene moment is de koffie klaar en het andere moment kijken ze naar elkaars lippen en trekt hij haar naar zich toe.

“Slaapkamer. Waar?” mompelt hij tegen haar lippen.

“Tweede deur rechts-“ Ze heeft haar antwoord nog niet gezegd of hij tilt haar op in zijn armen en neemt haar mee naar de slaapkamer. Kledingstukken vliegen in het rond. “Weet je wat ik altijd al eens hebben willen proberen?” vraagt Veerle als ze elkaars lichaam verkennen. “Nou?” krijgt ze half als antwoord terug als hij zachtjes in één van haar tepels bijt. “Standje 69.”

Ivo grijnst. Hij gaat liggen en Veerle plaatst haarzelf op hem. Hij begint haar te ontdekken en te beffen alsof hij dagenlang niet heeft gegeten. Het kost haar moeite om haar hoofd erbij te houden en hém ook te verwennen. Ze neemt hem in haar handen en begint hem te pijpen terwijl ze hem aftrekt.

Ze humt om zijn lid heen en hij kreunt terwijl hij kort stopt om adem te halen. “Jezus Veerle, je voelt fantastisch.” Dit spoort haar alleen maar aan om steviger zijn erectie af te trekken. Langzaam draait ze rondjes met haar tong over zijn eikel en neemt hem dan weer diep. “Nope!” roept hij ineens en haalt haar voorzichtig van zich af. “Als je zo doorgaat dan kom ik. En ik wil je aankijken wanneer we komen.”

Hij gaat in een kleermakerszit op het bed zitten en strekt zijn brede armen naar haar uit. Met een glimlach komt ze op zijn schoot zitten. Hij slaat zijn armen om haar heen, terwijl ze hem in haar hand neemt en bij haar naar binnen brengt. Ivo masseert kort haar rug en daalt af naar haar heupen, die hij stevig in zijn handen vastpakt.

Veerle slaat haar armen om zijn nek heen en kust hem diep als ze zich rustig naar beneden beweegt om hem helemaal in haar op te nemen. Wat een heerlijke vent, gaat er door haar heen als ze haar heupen begint te draaien. Ze doen het eerst langzaam. Hij geeft haar de tijd om aan hem te wennen. Zijn duim vindt haar clitoris tussen hen in en draait langzame rondjes. Alles is warm beneden. Alles pulseert en voelt goed en ze weet niet waar ze het zoeken moet.

Zijn lippen laten de hare los. Zachtjes kust hij haar kaak en vervolgens naar beneden naar haar nek. Als zijn warme adem langs haar hals streelt, verspreidt kippenvel over haar hele lichaam. “Mag ik je hard nemen, Veerle?”

“Ja, alsjeblieft,” fluistert ze terug.

Zijn handen grijpen haar heupen en alsof ze niks weegt, begint hij haar op en neer te bewegen. Het geklets van hun dijen vult de slaapkamer. “Ik ben er bijna, Ivo,” kreunt ze als haar orgasme snel begint op te bouwen.

“Kom voor me,” hijgt hij terug. Hij houdt haar blik vast als ze haar hoogtepunt bereikt. Haar orgasme raast door haar heen en pulseert om zijn lid. Zijn ogen worden groot en zijn stoten onregelmatiger. En dan komt hij ook met een kreun klaar. Hijgend hangen ze in elkaars armen.

Veerle kijkt naar haar wekker en haar ogen verwijden zich. “Het is al half vijf.”

Ivo kijkt ook om en dan terug naar haar. “Ik moet gaan. Oh sorry, ik beloof dat ik dit goedmaak.” Hij helpt haar snel opruimen en schoonmaken en na tien minuten rent hij de deur uit. Maar niet voordat hij zijn nummer heeft gegeven.

Veerle glimlacht als ze weer alleen is. Gered uit haar badkamer én haar opwinding geblust. Dat noemt ze nou een hete redding.

Wat was jouw favoriete keuze in dit erotisch verhaal?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

27.479 keer bekeken

Geschreven door

Het erotische verhaal van deze week is geschreven door MissLin! Als Sophia op de afspraak met haar fysiotherapeut Ewoud komt, merkt ze dat er iets veranderd is. Er hangt plots een seksuele spanning tussen hun twee die ze nog niet eerder had gevoeld…..
27.479 keer bekeken