Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

19.125 keer bekeken

Erotisch verhaal – “De achterbank’

3 juli 2021,

geschreven door

Het hoofdpersonage uit ‘de achterbank’ heeft de hele avond lopen kletsen met een leuke jongen, als hij haar ineens meevraagt om een stukje te gaan rijden. Nadat het ook erg gezellig in de auto is, belanden de twee niet veel later samen op de achterbank…

Geen zin om te lezen? ‘De achterbank’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

De achterbank

Het was pas tegen 12 uur toen hij me mee vroeg om nog een rondje te rijden. We hadden daarvoor een bbq met wat vrienden. Ik kende hem eigenlijk niet. Ja een paar keer gezien maar nog nooit echt mee gesproken. Deze avond was anders, sinds hij binnen kwam hebben we alleen maar gekletst.

Ik stapte bij hem in de auto en we hebben een paar rondjes gereden. Zijn radio was kapot maar hij was leuk gezelschap. Rond een uur of half 2 parkeerde hij zijn auto op een parkeerplaats waar het helemaal donker was. Alleen door het licht van de maan konden we elkaar nog zien. We wisten allebei wat eraan zat te komen. Langzaam ging ik steeds dicht bij hem zitten. We keken elkaar nog aan voordat ik hem begon te zoenen. Gelijk bracht hij één hand achter mijn hoofd en met zijn andere hand duwde hij me tegen hem aan. Hij kon echt goed zoenen. Mijn handen legde ik om zijn nek waardoor ik hem naar mij toe kon trekken. Het begon vrij rustig maar al snel werd het steeds wat heftiger. Ik klom al zoenend over de handrem heen en belande bij hem op schoot. Hij zette zijn stoel naar achter zodat ik niet tegen het stuur zat. Hij keek me aan en legde zijn handen op mijn heupen. Langzaam bewogen mijn heupen op en neer. Hij ging achterover zitten en keek me alleen nog maar aan. Ik voelde door zijn broek dat hij zin in me had.

“Alleen door het licht van de maan konden we elkaar nog zien. We wisten allebei wat eraan zat te komen. Langzaam ging ik steeds dicht bij hem zitten.”

Hij trok mijn shirt uit en keek tevreden naar mijn borsten die prachtig in mijn bh vielen. Hij begon me te zoenen eerst op mijn mond, toen naar mijn nek en langzaam naar mijn decolleté. Binnen een seconde had hij de sluiting van mijn bh los en begon nu ook mijn tepels te kussen. Zijn shirt was ondertussen ook uit en hij wees me naar de achterbank. “Daar hebben we iets meer ruimte.” Hij gaf me een zetje tegen mijn billen waardoor ik makkelijk naar achter klom.

erotisch verhaal

Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou…


Op een afgelegen parkeerplaats onder het maanlicht, verkennen mijn geheimzinnige metgezel en ik elkaar met een speelse twist dankzij een vibrerende bullet en spannende koppeltoy. Met trillende opwinding en gedeeld plezier, ontdekken we de sensuele dans van verlangen en avontuur in de beschutting van zijn auto, elke beweging doordrenkt van passie en verrukking.

 
Hij kwam naast me zitten en ik ging half over hem heen liggen. Hierdoor kon hij wat makkelijker bij de band van mijn joggingbroek. Al vrij snel voelde ik zijn hand tegen mijn string. Ondertussen zoende we er heftig op los en liet ik ook mijn hand op zijn kruis vallen. Hij was helemaal stijf, ik had zin in hem. Ook ik vond de sluiting van zijn broek en het duurde niet lang voordat hij die uit had. We keken elkaar aan terwijl ik mijn haar vastmaakte in een staart. Hij keek tevreden, hij wist natuurlijk wat mijn volgende stap zou zijn.

“Ondertussen zoende we er heftig op los en liet ik ook mijn hand op zijn kruis vallen. Hij was helemaal stijf, ik had zin in hem.”

Ik nam hem in m’n mond en begon zacht te zuigen. Gelijk hierna voelde ik een vinger bij me naar binnen glijden. Een kreun glipte mijn mond uit en hij liet een tevreden lach horen, ik was klets nat. Hij legde zijn hand op mijn hoofd en duwde waardoor ik nog iets dieper kon.

Hij trok me aan mijn haar en duwde me naar zijn ballen. “Zuigen”, beval hij me. Met zijn andere hand begon hij zichzelf af te trekken. Hij had een bepaalde blik zijn ogen, lust, hij had hier heel de avond op gewacht en hij had eindelijk zijn zin gekregen. Ik kon zien dat hij aan het genieten was. “Kom hier” zei hij toen “ik wil je neuken”. Hij zoende me eerst heftig en trok te gelijk mijn broek uit. Daarna duwde hij me naar voren zodat ik op mijn knieën en handen leunde. Ik voelde zijn handen op mijn heupen en met 1 stoot zat hij diep in me. We kreunden allebei tegelijk. Hij duwde mijn rug naar beneden waardoor ik nu met mijn gezicht op de achterbank lag. Hij sloeg me op mijn billen en de stoten bleven komen. Al snel kwam ik tot mijn hoogtepunt. Hij had dit door en stopte spontaan. Hij duwde me omhoog met mijn rug tegen zijn borst en fluisterde in m’n oor “Niet zo snel”. Hij drukte me tegen de achter leuning waardoor ik door het achterraam kon kijken. Hij bracht zichzelf weer in me. Hij hijgde in mijn nek dit ga ik nooit lang volhouden dacht ik bij mezelf. En opnieuw vond ik mijn hoogtepunt. Hij stopte niet dit keer en ik liet me volkomen gaan.

“Ondertussen zoende we er heftig op los en liet ik ook mijn hand op zijn kruis vallen. Hij was helemaal stijf, ik had zin in hem.”

Ik ging op mijn rug liggen na genietend van mijn orgasme. Hij keek me aan en bracht zijn duim op mijn clit. Hij drukte er een beetje op en begon langzaam rondjes te draaien. Aan zijn blik te zien wist hij wat hij aan het doen was. En opnieuw voelde ik een orgasme opkomen. Hij keek me tevreden aan met een schuine glimlach. “Goed zo meisje” en hij zoende me zacht. “Jouw beurt” fluisterde ik. Ik duwde hem naar achter en nam hem weer in mijn mond. Ik begon met het likken van bij eikel steeds een stukje verder naar beneden. Daarna sloot ik mijn mond weer om hem heen. Hij kreunde luid en legde weer zijn hand op mijn hoofd. Ritmisch bewoog ik op en neer, steeds wat dieper. Hij drukte mijn hoofd steeds harder naar beneden waardoor hij steeds harder ging kreunen. Ook hij werkte nu naar zijn hoogtepunt toe. En net als hij stopte ik. Ik keek hem aan en ik kreeg een boze blik toegeworpen “Vals dit” “niet zo snel” was mijn antwoord en ik moest stiekem een beetje lachen.

Ik zocht zijn kruis weer op en nam 1 voor 1 zijn ballen in mijn mond. Zijn hand lag nog steeds op mijn hoofd. Hij duwde mijn hoofd net achter zijn ballen terwijl hij zichzelf weer aftrok. Ik duwde hier iets harder tegen met mijn tong waardoor hij nog harder begon te keunen. Hij trok me aan mijn haar terug naar zijn eikel. Dit was het dan, en ook hij kwam tot een hoogte punt.

Hoe vond jij dit erotisch verhaal? Laat een reactie achter!

1 reactie

  1. heel erg opwindend en werd er ook erg geil van en wilde dat ook ik zo’n lekker vrouwtje in de auto had, dan zou ik erg genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

20.579 keer bekeken

Geschreven door

Het is zaterdag en natuurlijk hebben we weer een opwindend verhaal voor jullie in petto. Het verhaal is geschreven door onze lezer Daan. De hoofdrolspeelster heeft haar scharrel al een hele tijd niet kunnen zien en heeft vandaag eindelijk weer een af…
20.579 keer bekeken