VIDEO: Een vriendin van mij #3: Vibrerende eitjes en plakkende dildo’s…

5 april 2019 door ToyRoy

Je kent de verhalen vast wel. Verhalen van vriendinnen die in de meest hilarische of interessante situaties belanden door te experimenteren met sekstoys. In de videoserie van EasyToysTV ‘Een vriendin van mij’ besteden we aandacht aan deze verhalen. Gek of bijzonder, gênant of juist inspirerend, het komt écht allemaal aan bod.

Een vriendin van mij… #3

Fijn Pasen! Deze video staat namelijk helemaal in het teken van deze feestdagen. En waar staat Pasen om bekend? Jawel, de eitjes. Je gaat op zoek naar paaseitjes, eet een heerlijk gekookt eitje tijdens het ontbijt.. en brengt een vibrerend eitje in. Want ja, waarom niet? Het is tenslotte Pasen!

In deze ‘Een vriendin van mij’ video wordt er gesproken over hoe een seksspeeltje heeft gezorgd voor onbedoelde grappige situatie in een restaurant, hoe een stelletje in de verte het wel heel gezellig leek te hebben en hoe iemand ervoor zorgde dat ze met haar sekstoy haar huis sloopte. Ben jij nieuwsgierig naar deze verhalen? Bekijk dan snel de video!

EasyToysTV

Naast deze bijzondere verhalen over spannende relaties en awkward situaties, vind je op EasyToysTV nog veel meer. Álles voor een beter seksleven komt voorbij en een flinke dosis inspiratie. Maar ook als je geïnteresseerd bent in spannende weetjes, de nieuwste toys en de allerbeste tips & tricks voor nóg meer plezier in de slaapkamer.

Komen deze verhalen jou bekend voor? Of heb je zelf een sextoy gerelateerd verhaal? Laat het ons weten in een reactie!

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid