Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.153 keer bekeken

VIDEO: Een vriendin van mij #3: Vibrerende eitjes en plakkende dildo’s…

5 april 2019,

geschreven door

Je kent de verhalen vast wel. Verhalen van vriendinnen die in de meest hilarische of interessante situaties belanden door te experimenteren met sekstoys. In de videoserie van EasyToysTV ‘Een vriendin van mij’ besteden we aandacht aan deze verhalen. Gek of bijzonder, gênant of juist inspirerend, het komt écht allemaal aan bod.

Een vriendin van mij… #3

Fijn Pasen! Deze video staat namelijk helemaal in het teken van deze feestdagen. En waar staat Pasen om bekend? Jawel, de eitjes. Je gaat op zoek naar paaseitjes, eet een heerlijk gekookt eitje tijdens het ontbijt.. en brengt een vibrerend eitje in. Want ja, waarom niet? Het is tenslotte Pasen!

In deze ‘Een vriendin van mij’ video wordt er gesproken over hoe een seksspeeltje heeft gezorgd voor onbedoelde grappige situatie in een restaurant, hoe een stelletje in de verte het wel heel gezellig leek te hebben en hoe iemand ervoor zorgde dat ze met haar sekstoy haar huis sloopte. Ben jij nieuwsgierig naar deze verhalen? Bekijk dan snel de video!

EasyToysTV

Naast deze bijzondere verhalen over spannende relaties en awkward situaties, vind je op EasyToysTV nog veel meer. Álles voor een beter seksleven komt voorbij en een flinke dosis inspiratie. Maar ook als je geïnteresseerd bent in spannende weetjes, de nieuwste toys en de allerbeste tips & tricks voor nóg meer plezier in de slaapkamer.

Komen deze verhalen jou bekend voor? Of heb je zelf een sextoy gerelateerd verhaal? Laat het ons weten in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.656 keer bekeken

Geschreven door

We hebben weer een leuke seksquiz het leven in geblazen. In Hete Vragen gaan vrienden, huisgenoten of koppels de strijd aan met elkaar. Zij moeten verschillende seksgerelateerde vragen beantwoorden en is het antwoord fout of durven ze geen antwoord t…
1.656 keer bekeken