Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

382 keer bekeken

Deze 7 dirty jokes heb jij vast over het hoofd gezien in je favo Disney film

9 november 2017,

geschreven door

Natuurlijk kennen we Disney voornamelijk van de zoetsappige animatiefilms. Met prinsessen, musicalnummers en een flinke dosis feel good. Maar Disney heeft ook een dark side. Achter de façade van sunshine and rainbows vind je namelijk heel veel dirty jokes. Sommigen zijn  onbedoeld, maar andere grappen zijn overduidelijk met opzet gemaakt. Paps en mams moeten immers ook wat te lachen hebben, wanneer ze voor de derde keer Frozen in de DVD speler drukken. Wij zetten de leukste (on)bedoelde Dirty Disney gifjes voor je op een rijtje.

1. Hercules

In Hercules wordt verwezen naar het Oedipus complex. Dit is een theorie van Sigmund Freud, een neuroloog en de grondlegger van de psychoanalyse. De theorie komt er op neer dat de man het allerliefste seks wil hebben met zijn moeder, ook wanneer hij hier zijn vader voor zou moeten vermoorden. Die Sigmund was vast gezellig op feestjes.

2. Aladdin

Als kind begreep je natuurlijk niet waarom je ouders grinnikten tijdens deze opmerking…

3. Frank en Frey

Goed, dit is natuurlijk grandioos uit zijn context gerukt. Maar jongens, dit kán toch niet? En die tere kinderzieltjes maar denken dat het om melk gaat…
Help?! Mijn huisdier verpest mijn seksleven!

4. Frozen

In de film Frozen ondervraagt Kristoff prinses Anna, over hoe veel ze eigenlijk weet over haar nieuwe lover Hans. Kristoff eindigt zijn lijst vragen met een vraag over de schoenmaat van Hans. Waar Anna op antwoord dat ‘Schoen’maat niet uitmaakt. Overduidelijk natuurlijk dat het niet over schoenen gaat.

5. Aladdin II

Dat Aladdin en Yasmin elkaar lief vinden, dat wisten we natuurlijk al. Maar dat ze elkaar zó lief vinden…

6. Hercules II

Deze halfgod weet wel hoe hij de dames aan het squirten krijgt..

7. Mulan

Je maakt ons echt niet wijs dat dit water is. Maar de echte vraag is natuurlijk of ze het doorslikt.

 

Hebben we nog een Dirty Disney momentje gemist? Deel hem in de reacties!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Als vrouw hebben we het allemaal wel eens gehoord: het advies om met een spiegel naar je vulva te kijken. Sommigen hebben het meteen tot in detail bestudeerd en anderen hebben het tot op de dag van vandaag nooit gedaan. Schaamte is helaas dan toch vaak de reden…
372 keer bekeken