Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

5.481 keer bekeken

Deze vibrator past bij jouw sterrenbeeld!

27 september 2017,

geschreven door

Het kan best heel lastig zijn om te bepalen welke vibrator nou eigenlijk bij je past. Er is immers zoveel om uit te kiezen. Daarom heb ik op basis van alle sterrenbeelden het perfecte seksspeeltje erbij gezocht. Is het een match made in heaven?

Waterman (21 januari – 18 februari)

Jij bent niet bang om buiten de grenzen te treden en houdt van onafhankelijkheid. Je weet precies wat je wel en niet wilt. Wanneer één van jouw vrienden een misplaatste opmerking maakt, heb jij daar een krachtig en rechtvaardig antwoord op terug. Maar tegelijk ben je ook een luisterend oor en zou jij je vrienden nooit verloochenen.

Een sextoy die op zijn doel afgaat, maar tegelijk ook onvoorspelbaar en origineel is past het beste bij jou. Daarom raad ik de Lay-On Rabbit vibrator van The Rabbit Company aan. Hij is simpel in gebruik en design, maar verrast je met zijn diepe trillingen en patronen. Gebruik hoe je hem wilt gebruiken. Ben jij een Waterman die liever gepenetreerd wordt? Dan heeft The Rabbit Company ook genoeg tarzans.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Je bent gevoelig, onzelfzuchtig en misschien zelfs wel een beetje geheimzinnig. Je streeft naar een ideale mooie wereld en vindt het fijn om zachtaardig behandeld te worden. Een grote zwarte sextoy is niet aan jou besteed en schrikt je zelfs af. Daarom heb je een seksspeeltje nodig dat er niet alleen lief uitziet, maar jou ook zo behandelt.

Met zeer stille trillingen die tegelijk krachtig genoeg zijn om je heerlijke orgasmen te bezorgen is de The Mini Swan Wand de vibrator voor jou. Zijn discrete uiterlijk en ondoorgrondelijke bedoelingen zorgen ervoor dat jij helemaal op jouw manier kunt genieten.

Ram (21 maart – 20 april)

Jij bent iemand die altijd zijn eigen weg volgt en je bent niet bang om iets nieuws te proberen. Voordat iets een hit wordt, ben jij er al lang van op de hoogte. Weet je nog die ene modetrend? Tegen de tijd dat jouw vrienden er in meegingen was jij alweer toe aan iets anders. Daarom is de Stronic Drei helemaal jouw ding.

Deze unieke vibrator is eigenlijk een pulsator. Door middel van een mechanische bal binnenin kan de pulsator stoten waardoor penetratie perfect nagebootst wordt. Oke, hij kost wat. Maar dan heb je ook wel een uniek speeltje van uitstekende Duitse kwaliteit. De Stronic Drei is de BMW onder de auto’s en geloof me: die wil je absoluut berijden.

Stier (21 april – 21 mei)

Jij bent een gevoelig persoon dat niet alleen liefdevol is voor anderen, maar ook voor jezelf. Goedkope prullaria is niet aan jou besteed. Als je een sextoy koopt, wil je ook een goede en betrouwbare toy die je niet zal teleurstellen. Daarom is de We-Vibe Tango een goede keus voor jou.

De vibrator ziet er niet alleen heel stijlvol uit, maar doet ook uitstekend zijn werk. Onderschat zijn kleine formaat niet, want de toy vibreert als geen ander met diepe trillingen. Ten slotte is de Tango zeer stil. Met dit alles heb jij een uitstekend speeltje in je bezit. En misschien wordt deze kleine toy wel jouw grootste vriend in de slaapkamer!

Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Jij kan veranderlijk en nieuwsgierig zijn, waardoor iets voor jou al gauw saai kan worden. Daarom heb je iets nodig waardoor jouw sexy solo momentje in de slaapkamer verrassend en opwindend blijft. Maak kennis met de Amorino MiniVibe 4. Deze vibrator kan vaginaal ingebracht worden waar hij je G-spot heerlijk stimuleert. Daarnaast heeft dit apparaatje een clitoris stimulator.

Maar daar is nog niet alles mee gezegd! De vibrator wordt geleverd met een siliconen bandje die je op verschillende manieren om de vibrator heen kan doen. De trillingen worden door het siliconen perfect doorgegeven waardoor jij je clitoris en je vagina op onwijs veel manieren kunt verwennen!

Kreeft (22 juni – 22 juli)

De Kreeft is gevoelig en emotioneel. Jij hecht waarde aan je spulletjes en zou ze niet snel verwaarlozen of rond laten slingeren. Jouw seksspeeltje is dan ook een toy die jou nooit in de steek laat en waar jij je comfortabel bij voelt. Daarom raad ik de opleg vibrator Corallino van Close2You aan. Deze vibrator ziet er niet alleen schetig uit, maar doet ook heel goed zijn werk!

Hij is makkelijk in gebruik, waterdicht, gemaakt van siliconen en beschikt over 7 verrassende standen. De kop heeft een paar subtiele ribbeltjes waar jij je clitoris nog eens extra mee kan stimuleren. Ben jij ook verliefd op de Corallino? Bestel er dan eventueel een toybag bij om hem altijd vrij van stof netjes te bewaren in je nachtkastje.

Leeuw (23 juli – 23 augustus)

Iemand die zo aanwezig is en niet bang is om op te komen voor zichzelf, verdient een seksspeeltje dat jouw sterke karakter evenaart. Waar anderen zouden terugdeinzen voor de kracht en het grote formaat van de MyMagicWand, is deze toy alles wat jij zoekt en nodig hebt. De toy beschikt over 6 uitdagende standjes en de kop is bewegelijk.

De MyMagicWand is dan wel niet in te brengen, maar heftige orgasmes geeft hij zeker. Bovendien kun je er ook nog spannende massages mee beleven, bijvoorbeeld samen met je partner. Meer uitdaging uit je wand vibrator halen? Probeer dan eens verschillende wand vibrator opzetstukken!

Maagd (24 augustus – 23 september)

Jij bent praktisch en kritisch ingesteld. Jij gaat voor perfectie en dat kan er nog wel eens voor zorgen dat veel dingen niet jouw goedkeuring krijgen. Daarom is de perfecte sextoy in jouw ogen doelgericht en van goede kwaliteit. Om die reden koos ik de We-Vibe Nova.

Deze toy is perfect voor penetratie, maar laat ook de clitoris niet in de kou staan. De clitoris stimulator aan de vibrator is buigzaam waardoor hij altijd je genotsknopje zal raken. In combinatie met intense fijne trillingen, is dit een toy die werkelijk aan al je verwachtingen voldoet.

Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Jij bent romantisch en sociaal waardoor jij vaak het positieve van mensen en dingen kunt inzien. Maar aan de andere kant kun je ook goedgelovig en besluiteloos zijn als het op aankopen aankomt. Gelukkig kan ik je helpen. De vibrator die goed bij jou past is de Sway Vibes!

Deze wand massager is aan twee kanten te gebruiken, als G-spot vibrator en als clitoris massager. En daar bovenop kun je hem zelfs nog gebruiken als gewone massager, bijvoorbeeld tijdens voorspel met je partner. Door de twee-in-één-functie hoef jij niet langer te twijfelen over welke soort vibrator je moet nemen. In principe ben je op die manier dus ook nog lief voor je portemonnee.

Schorpioen (24 oktober – 22 november)

Jij hoeft geen poespas, want je bent iemand die doelgericht en vastberaden is. Jouw ideale sextoy moet dat ook zijn. Niet de weg ernaar toe, maar het mindblowing orgasme zelf is datgene waar je het allemaal voor doet. Maak kennis met de Satisfyer Pro 2 die je in een rap tempo naar een overweldigend hoogtepunt brengt.

Deze luxe vibrator vibreert niet, maar stimuleert jouw clitoris met luchtdrukgolven. Die brengen intense sensaties teweeg die jou intense orgasmes geven. Veel vrouwen gaven aan binnen no time een hoogtepunt te krijgen met de Satisfyer Pro 2. Kortom: geen poespas, doelgericht en vastberaden.

Boogschutter (23 november – 21 december)

Jij bent avontuurlijk en vrij van geest. Dat zorgt ervoor dat je uitdaging graag opzoekt en niet bang bent om nieuwe dingen te proberen. En waar kun je beter het avontuur mee aangaan dan met de LoveLife Adventure Tarzan. Met deze bijzondere vibrator stimuleer je maar liefst drie erogene zones: je vagina, clitoris en anus.

De staaf in het midden zorgt voor intense vaginale stimulatie, terwijl de twee kleine knopjes aan beide zijden zorgen voor de ‘rest’. Deze drie sensaties tegelijkertijd zorgen ervoor dat je overweldigende orgasmes kunt bereiken. En zeg nou zelf: als doorgewinterde avonturier is dat toch een uitdaging die je niet wilt laten liggen?

Steenbok (22 december – 20 januari)

Een Steenbok is onafhankelijk, betrouwbaar en vol goede kwaliteiten. Wel zo fijn als jouw seksspeeltje dat ook is. Tegelijk ben je ook voorzichtig, je zal niet zomaar in het diepe springen en nieuwe dingen proberen zonder daar de gevolgen van onder ogen te zien.

Daarom heb je een vibrator nodig die stabiel is en goed zijn werk doet. Geen speeltje dat dubieuze nieuwe technieken belooft. Om die reden koos ik voor de LELO Mona. Simpel, maar van super goede kwaliteit en bovendien geprezen door heel wat vrouwen. Hij kost wat, maar dan heb je ook een sextoy die voldoet aan al je verwachtingen en een leven lang meegaat.

Wat vind jij? Past de vibrator bij jouw sterrenbeeld? Deel je mening!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Seksueel fit worden? Daarbij helpen we je graag, dus hebben we de beste artikelen, tips en oefeningen voor je op een rijtje gezet. Let’s get physical met de EasyFit verzamelblog! Als we het hebben over seksuele fitheid, dan bedoelen we echt niet per se een sixpack, perfecte billen…
81 keer bekeken