Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

blunders

De Naakte Waarheid: “Ik tilde haar op maar ze viel met haar hoofd tegen mijn bureau”

2 april 2024,

geschreven door

Om nog even in de sfeer van 1 april te blijven, hebben we weer een paar leuke seksblunders voor je! Dus ga er maar even lekker voor zitten en bedenk; seksblunders horen er bij. Je hoeft je er dus niet voor te schamen.

Wij bedanken iedereen voor het inzenden van hun verhaal en hopen dat we door het delen van deze verhalen de schaamte omtrent seks een beetje weg kunnen nemen. Maar uiteraard mag er ook een beetje gelachen worden.

#1. Bye, bye

“Een paar jaar geleden zat ik in mijn “slettenperiode”, zoals ik ‘m zelf noem. Ik ging op stap met als doel om een leuke vent te scoren. Het lukte me altijd om leuke mannen te vinden en meestal stonden ze er hetzelfde in als ik. Gewoon casual seks, meer niet. Maar af en toe vond ik iemand die meteen verliefd op me werd, bleef slapen en die ik de volgende ochtend echt met moeite mijn huis uit moest werken.”

“Af en toe werd iemand direct verliefd.”

“Deze keer had ik dus zo’n kerel die meteen hotel de botel was. Hij wilde de hele nacht knuffelen, bah. Maar goed, de lieve meid die ik ben, liet ik hem zijn gang maar gaan. En eerlijk, ik heb best goed geslapen. Maar de volgende ochtend wilde ik echt heel erg graag dat hij weg ging. Maar hij dacht daar anders over. Tot hij ineens héél snel weg was!”

“Voor ik het wist was hij ineens weg!”

“Ik was mezelf aan het aankleden toen hij beneden naar de wc ging. Toen ik 5 minuten later naar beneden ging was hij weg. Hij had niet eens doei gezegd?! Terwijl hij het vlak daarvoor nog had over samen ontbijten en onze volgende date! Ik begreep er niks van, maar ik vond het wel prima.

Later die middag ging ik  naar de wc en wat zag ik daar? Echt de grootste drol die ik ooit gezien heb dreef in mijn wc! Waaaaah! Hij schaamde zich waarschijnlijk rot en is daarom snel gevlucht, haha. Arme vent.”  – Lize, 24

#2. Klinkt als muziek in mijn oren


“Mijn vriendinnen en ik hadden op een zaterdag een meidenavond bij mij thuis. We draaiden nummers uit onze jeugd en zongen keihard mee. Denk aan nummers van Bassie en Adriaan en het hele ouvre van K3 kwam voorbij.”

“Toen ik op zondag een romantische date had, was ik vergeten dat ik deze afspeellijst nog open had staan. Ik wilde heel sexy en zwoel mijn Bedroom Playlist aanzetten toen er keihard OJA LÉLÉ  van K3 door mijn speakers knalde. Not so sexy! Gelukkig konden we er wel om lachen.” – Jen, 22

#3. Net als in de film


“Ik had mijn vriendin uitgenodigd voor een romantisch diner bij kaarslicht bij mij thuis. Alles verliep perfect en de sfeer was super romantisch. Na het eten besloten we om naar de slaapkamer te gaan. Terwijl ik haar zoende, wilde ik haar – net als in de film – sexy optillen en op het bed leggen. Maar in mijn stoere poging haar op te tillen, verloor ik mijn grip en liet ik haar vallen.”

“Ik probeerde haar val te breken, maar daardoor maakte ik het alleen maar erger. Ik hield haar benen vast, waardoor ze met haar gezicht tegen de rand van mijn bureau knalde!”

“Ik probeerde haar op te tillen zoals je in films altijd ziet…”

“Ik zag al direct dat haar lip bloedde. Ik voelde me zó ontzettend schuldig! Zij was niet boos op me, maar laten we zeggen dat de romantische sfeer wel weg was. ” – Jonah, 26

#4. Gevoelige plaat

“Oh man, een paar maanden geleden maakte ik me toch iets mee! Wij hebben een groepsapp met de hele familie. Mijn broers, ooms en tantes, ouders, en aanhang, noem maar op, iedereen zit erin.  Eigenlijk gebruiken we de app alleen om elkaar te feliciteren. Maar laatst…”

“Om 01:00 kreeg ik een WhatsApp melding in de familieapp.”

“Ik heb mijn geluid eigenlijk altijd aan staan en rond een uur of 01:00 kreeg ik een melding van WhatsApp. Ik opende de familieapp en zag daar een foto van mijn broer. Maar niet zomaar een foto. Hij stond naakt, met alleen een klein handdoekje voor zijn kruis, voor de spiegel en trok zijn meest sexy gezicht ooit. Ik gilde het uit van het lachen. OMG, dit kan nooit voor deze app bedoeld zijn! Ik belde hem direct op,  maar ik was in tranen van het lachen. Toen ik eindelijk uit mijn woorden kwam hing hij direct op en zag ik de foto verdwijnen in de app.

Later belde hij mij terug en hebben we er samen keihard om gelachen. Verder heeft niemand er iets van gezegd, dus hij hoopt dat niemand anders de foto heeft gezien, maar ik denk dat iedereen uit ongemakkelijkheid maar gewoon doet of dit nooit gebeurd is.” – Myrthe, 18

Wil jij ook een gênant of grappig seksmoment met ons delen? Meld je dan hier aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Als vrouw hebben we het allemaal wel eens gehoord: het advies om met een spiegel naar je vulva te kijken. Sommigen hebben het meteen tot in detail bestudeerd en anderen hebben het tot op de dag van vandaag nooit gedaan. Schaamte is helaas dan toch vaak de reden…
375 keer bekeken