Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

1.822 keer bekeken

Dé leukste nieuwe sextoys van december

25 december 2018,

geschreven door

Ook aan het eind van het jaar hebben wij weer een aantal nieuwe en leuke seksspeeltjes mogen toevoegen aan het assortiment. De meest bijzondere seksspeeltjes van afgelopen maand delen we graag met jou in deze blog!

BDSM set voor beginners

Willen jij en je partner een eerste en voorzichtige stap in de wereld van BDSM zetten? In dat geval is een BDSM set voor beginners een uitstekend vertrekpunt. Het grote voordeel van een complete set is dat je gelijk meerdere seksspeeltjes tot je beschikking hebt waarmee je kunt experimenteren. Zo kunnen jij ontdekken welke disciplines bij jullie passen en welke niet. Misschien vinden jullie het ontnemen van het zicht bijvoorbeeld heel spannend, maar elkaar vastbinden juist weer niet. Met een set kunnen jullie dit voor een relatief laag bedrag op jullie eigen tempo ontdekken.

De Mr. Grey Box

De EasyToys Mr. Grey Box is een 10-delige BDSM-set met een verschillende SM- en bondagespeeltjes. Hebben jullie nog helemaal geen ervaring met BDSM? Ga dan bijvoorbeeld rustig van start met de kietelaar of ontneem elkaar het zicht met het oogmasker. Vervolgens kunnen jullie kiezen om het spel te verleggen door gebruik te maken van het bondagetouw, ballgag of zweepje. De boeiensets en de ballgag zijn verstelbaar waardoor je altijd van een goede pasvorm voorzien bent. Met de Mr.Grey box heb jij het wapenarsenaal van Mr.Grey zelf in huis!

Vacuümpompen – Vergroot je genot!

Ben jij toe aan meer volume? Met de vacuümpompen van Saiz verhoog je de gevoeligheid van intieme zones en maak je deze tegelijkertijd groter. De collectie van Saiz omvat verschillende soorten pompen, geschikt voor de vagina, clitoris en borsten.

Na het verwijderen van de cup, wordt elk contact met de behandelde plek intenser beleeft. De pompen kunnen daardoor uitstekend bij het voorspel betrokken worden. Daarnaast kan het ook erg opwindend zijn om de intieme zones vergroot waar te nemen. Voor jezelf, maar ook voor je partner. Dankzij de doorzichtige cups kan je uitstekend zien wat er binnenin gebeurt. Mocht de vacuüm onprettig worden, dan kan je deze elk moment weer opheffen met het ontluchtingsventiel.

Nieuwe hippe slips van Andrew Christian!

Als man wil je natuurlijk indruk maken wanneer je jouw broek in de slaapkamer laat zakken. Nou, met de slips van Andrew Christian ga je dat zeker doen, wat de inhoud in de slip verder ook mag zijn Deze maand hebben we weer een aantal nieuwe hippe jockstraps aan ons assortiment mogen toevoegen. De jockstraps hebben opvallende kleuren en patronen waardoor je zeker indruk weet te maken. Zoals een echte jockstrap betaamt, is de achterkant opgelaten zodat er een mooi uitzicht op het achterwerk ontstaat. Het materiaal van de slipjes voelt heerlijk zacht aan de op de huid en geeft je het gevoel alsof je helemaal geen ondergoed draagt!

  • Geen producten gevonden

Lil’Vibe: klein van formaat, maar groots in daden!

Met Lil’Vibe hebben we in december weer een nieuw merk mogen toevoegen aan ons assortiment. De collectie van Lil’Vibe bevat 4 verschillende mini vibrators, allen gemaakt van zijdezacht siliconen. De speeltjes hebben een compact formaat waardoor je ze eenvoudig met je meeneemt. Perfect voor de moderne vrouw die vaak op reis of van huis is!

Met de 10 vibratiestanden en een krachtige motor, wordt je in no-time naar een hoogtepunt geleidt.  Extra handig is het meegeleverde opbergetui waarmee je jouw Lil’Vibe discreet en veilig opbergt in je tas of handbagage. Lil’vibe is de beste keus wanneer je zoekt naar een eerste vibrator of een goed en betaalbaar seksspeeltje voor onderweg!

  • Geen producten gevonden

Ook binnengekomen in december

Naast deze uitgelichte merken, is er nog veel meer moois binnengekomen deze maand!

Hier zie je alle sextoys die nieuw bij ons zijn binnengekomen.

Naar welk seksspeeltje kijk jij uit? Deel het met ons in een reactie!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.615 keer bekeken

Geschreven door

Ook in augustus hebben we weer een hoop nieuwe seksspeeltjes mogen verwelkomen op EasyToys. De meest bijzondere seksspeeltjes van afgelopen maand komen aan bod in deze blog! Nieuw merk: Nalone Met Nalone heeft EasyToys een nieuwe collectie seksspeelt…
1.615 keer bekeken
1.045 keer bekeken

Geschreven door

Wat zijn er deze maand weer toffe sextoys aan onze webshop toegevoegd! Wij doen altijd ons best om jou een uitgebreid en diverse collectie sextoys aan te kunnen bieden. Zodat er voor ieder wat wils is. Dat is deze maand zeker gelukt! We breidden ons …
1.045 keer bekeken