Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

2.622 keer bekeken

De hanky code: geheime codes voor anonieme seks

22 april 2019,

geschreven door

Echte anonieme seks is moeilijk. Er moet toch altijd even worden gepraat om te zien of jullie de juiste match in bed zijn. Anders kan het nog wel eens ongemakkelijk verlopen. Vroeger wisten ze daar wel raad mee! Ik introduceer aan jullie: de hanky code.

Wat is de hanky code?

Met de hanky (zakdoek) code kun je aangeven wat je seksuele wensen zijn. Hierdoor hoef je niet meer te vragen wat je aanstaande sekspartner wel of niet ziet zitten. Dit idee is ontstaan in de homoscene, zodat communicatie op discrete manier kon plaats vinden. Deze codes worden tegenwoordig niet meer actief gebruikt, maar kunnen nog steeds worden gevonden op onder andere Pride Day en in de fetisj scene. woord

Hoe pas ik de code toe?

De traditionele manier is door een zakdoek van een bepaalde kleur in je achterzak te laten hangen. Je kunt ook een leren of rubberen armband gebruiken of kleren met strepen. Bij de code is de regel dat als je de kleur links draagt dat je dominant of top wilt zijn bij de activiteit. En rechts is hierbij de sub of bottom. Bevalt het je beide kanten wel op? Draag de kleur dan zowel links als rechts.

Welke kleur betekent wat?

Niet in elke gemeenschap worden dezelfde kleuren gebruikt, en soms kunnen er variaties zijn. Natuurlijk weet niet iedereen van de code af. Dus als je op iemand afstapt, neem dan niet direct aan dat ze de achterliggende betekenis van de gedragen kleuren begrijpen. De lijst is eindeloos lang, maar hier zijn alvast een paar op een rijtje.


Welke kleur draag jij in welke zak? Laat het ons weten in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

730 keer bekeken

Geschreven door

Na een jaar zonder onze favoriete serie, gaat Game of Thrones in april eindelijk weer van start. Seizoen 8 zal tevens het laatste seizoen worden dat we mogen genieten van de machtsstrijd om de ijzeren troon. Wanneer de serie straks echt is afgelopen,…
730 keer bekeken