Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

1.661 keer bekeken

De grote Solo PLAY Kennisquiz!

28 mei 2021,

geschreven door

Afgelopen maand zijn wij van start gegaan met Year of the PLAY. Wij beloven jou een jaar vol AAH’S, OOOH’S en JAJAAJAAA’S. Met het eerste hoofdstuk Solo PLAY zijn jij en ik al goed van start gegaan, maar wat weet jij nou precies over Solo PLAY? Doe snel de test en kom er achter. 

Met welke challenge zijn wij SOLO Play gestart?

Op 1 mei zijn wij van start gegaan met Year of the PLAY - Solo Play. Mei is ook wel de Masturbatiemaand!

Welke bewering over masturberen is ONJUIST?

Masturberen is natuurlijk hartstikke gezond en goed voor je. Het past prima in een Healthy Lifestyle en kent vele voordelen. Zo komt er endorfine, noradrenaline en dopamine vrij bij een orgasme. Allemaal stofjes waar jij blij van wordt en welke pijn en stress tegengaan. En voor extra sterke bekkenbodemspieren is masturberen ook een prima oefening. Een lager cholesterolgehalte krijg je hier helaas dan weer niet van. Maar hey! Dat weegt niet op tegen de vele voordelen.

Wat is het gemiddelde aantal seks speeltjes dat een vrouw in haar bezit heeft?

Uit een onderzoek van het tijdschrift VIVA kwamen heel wat spannende feitjes. Wist jij bijvoorbeeld dat met 83 procent de vibrator verreweg het populairste seksspeeltje is? Daarna volgt de clitorisstimulator (47%) en de dildo (43%). En wanneer we eenmaal één seksspeeltje hebben aangeschaft, breiden we graag ons persoonlijke assortiment uit. Gemiddeld hebben we drie toys in ons bezit.

Vanaf welke leeftijd beginnen wij met het stimuleren van onze geslachtsdelen?

Bijzonder! Al vóór onze geboorte stimuleren wij onze geslachtsdelen. Uit onderzoek is gebleken dat zelfs foetussen al in de baarmoeder meermaals de geslachtsdelen aanraken.

Wat is het record van de langste masturbatiesessie ooit gemeten?

Een shockerend record, vonden we hier op de redactie. Dat is toch bijna een halve dag lang aan masturbatie. Deze “Masturbation King” is de Japanner Masanobu Sato en masturbeert gewoon in de woonkamer terwijl zijn vrouw huishoudelijke klusjes doet en ondertussen op een timer de tijd in de gaten houdt.

Welke toffe prijs kan je winnen tijdens Year of the PLAY?

Join the PLAY! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief via www.yearoftheplay.com en maak kans op een jaar lang gratis toys!


En? Hoeveel weet jij over Solo PLAY?

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.986 keer bekeken

Geschreven door

Sexting is hot! Uiteraard is dit niet alleen populair onder de jeugd, maar ook de volwassen generatie is niet vies van wat digitale pleziertjes. Maar er zitten ook keerzijdes aan het online doorsturen van foto’s en video’s. Enkele emoticons kunnen ge…
2.986 keer bekeken
2.144 keer bekeken

Geschreven door

Sextoys en schoonmaakartikelen, dat zijn eigenlijk geen woorden die je samen in één zin verwacht. Toch blijken seksspeeltjes en schoonmaakspullen meer op elkaar te lijken dat dat wij hadden verwacht. Ben jij een sextoy kenner? Dan is het voor …
2.144 keer bekeken