NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

9.151 keer bekeken

Ben jij een echte [S]expert?

28 juni 2023,

geschreven door

Wil jij jouw kennis over seksspeeltjes, sensatie en plezier naar een hoger niveau tillen? Laat je betoveren en verbazen door deze speelse quiz vol verrassende weetjes die je nog niet kende. Ontdek of jij een ondeugende (s)expert bent of misschien nog verborgen schatten kunt ontdekken op ons magazine 😉

Welk standje is dit?

Lepeltje, Lepeltje is een van de bekendste standjes. In ons EasyToys magazine vind je alle standjes voor vrouw-man, vrouw-vrouw en man-man. EasyToys MAGAZINE seksstandjes

Spermakwaliteit neemt de laatste decennia af, wat kan een man het best doen om de kwaliteit van zijn sperma hoog te houden?

Wereldwijd is de spermakwaliteit van de man drastisch aan het dalen. Wist je dat de man vandaag de dag de helft vruchtbaar zou zijn als zijn opa op zijn leeftijd was? In deze blog wordt uitgelegd wat jij als man kan doen om je spermakwaliteit op peil te houden. Blog: "Hoe verbeter ik mijn spermakwaliteit?"

Waar in de afbeelding vind je de G-Spot?

De G-spot. Er is al veel over gesproken en geschreven. Sommige vrouwen kunnen hem niet vinden, anderen beweren dat hij niet bestaat. Maar als jij je G-spot weet te ontdekken, kan dit plekje voor heftige orgasmes zorgen. Wist je dat het mogelijk is om te squirten door de g-spot te stimuleren? Wil jij alles weten over de G-Spot? Je G-spot vinden en verwennen: je leest het hier!

Welke spieren kan een vrouw trainen met Ben Wa Ballen?

De voordelen van sterkere bodembekkenspieren: -Intensere orgasmes; -Je komt makkelijker tot een hoogtepunt; -Het kan pijn bij het vrijen voorkomen; -Sterke bekkenbodemspieren bevorderen de bevalling; How to... vagina ballen gebruiken + kegeloefeningen

Wat is dit voor een toy?

De functie van de prostaat is het vocht produceren waarmee de zaadcellen van de man naar buiten komen tijdens de zaadlozing. In de buurt van de prostaat zitten veel zenuwuiteinden. Het is daarom ook een erg gevoelige erogene zone. Er zijn talloze speeltjes en technieken die kunnen worden ingezet voor prostaat stimulatie. Lees hier meer over in de blog → Nieuw in de wereld van seksspeeltjes? De beste sextoys voor beginners!


Is jouw kennis over seksspeeltjes en seks naar nieuwe hoogten gestegen, of wachten er nog opwindende geheimen om door jou onthuld te worden?

6 reacties

  1. Dat zullen de dames graag horen!
    Ben er natuurlijk ook heel trots op en
    zou me best kunnen beschrijven als een toy boy met veel ervaring of m.a.w. een
    (S)expert!!😜

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.102 keer bekeken

Geschreven door

Het hele jaar door heb jij ontelbaar veel goede ideeën en weet jij precies waarmee jij je partner gaat verwennen in december. Maar nu het er op aankomt en de kerstdagen in zicht zijn is al jouw inspiratie als sneeuw voor de zon verdwenen….
2.102 keer bekeken
5.603 keer bekeken

Geschreven door

Vibrators; elke zichzelf respecterende vrouw heeft er tegenwoordig wel eentje in haar nachtkastje of onder haar bed liggen. Dat ding aanzetten lukt natuurlijk wel, maar hoe ver reikt jouw kennis verder over dit trillende speelgoed? Kijk snel hoeveel…
5.603 keer bekeken