Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

1.454 keer bekeken

Abbey Hoes & Tess Duinker joinen Generation Easy, jij ook?!

6 september 2022,

geschreven door

EasyToys is buzzing, want beste vriendinnen Abbey Hoes en Tess Duinker hebben zich aangesloten bij Generation Easy! Twee toffe meiden die precies passen bij de boodschap die wij met Generation Easy willen uitstralen. Wij hebben Abbey en Tess geinterviewd dus lees snel verder om meer over ze te ontdekken…

Over Abbey en Tess

Abbey is een bekende Nederlandse actrice die al jaren schittert in populaire Nederlandse films en ze won de titel FHM500 mooiste vrouw van 2022. En wist je dat ze ook nog eens een hele goede zangeres is?! Al is ze daar zelf bescheiden over.

Vriendin Tess is jarenlang hoofdredacteur geweest van online magazines en is tegenwoordig als content creator bezig met skincare en beauty. Daarnaast is ze als tekstschrijver creatief met woorden en niet bang om openlijk zichzelf te zijn.

De vriendinnen zijn trots op wie ze zijn en dat durven ze ook te laten zien. Sensualiteit en zelfverzekerdheid zijn geen dingen om je voor te schamen, het is juist iets om trots op te zijn.

Dit duo is dus een perfecte match met Generation Easy. Een generatie zonder taboes, vol acceptatie en waarin iedereen zichzelf durft te zijn.

Let’s get personal met Abbey en Tess

Waarom zijn jullie een match met EasyToys?

Tess:  “Als vrouw krijgen we in het leven best wel wat voor onze kiezen om mee te dealen. Hormonen, seksualiteit, liefdes, ongelijkheid. Ik hou ervan om in je eigen kracht te staan op een natuurlijke manier. Niet per se door keihard te schreeuwen, maar door geluk en zelfvertrouwen uit te stralen en geen enkel gesprek uit de weg te gaan. Ik schaam me niet zo snel en ik vind het belangrijk om dit ook uit te dragen. EasyToys staat voor open communicatie en het wegnemen van schaamte en vooral plezier hebben in het leven, de liefde en met jezelf. Dit past bij mij.”

Abbey: “Ik vind het belangrijk te praten over zelfliefde en denk dat een samenwerking met EasyToys voor mij dus heel logisch matcht. Want in elke boodschap straalt EasyToys dit uit. Dat seks over zoveel meer gaat dan de interactie met een ander. Maar dat het allemaal begint bij jezelf.”

Heb je vroeger seksuele voorlichting gehad?

Tess: “Ja, maar echt héél oppervlakkig. Ik heb geleerd hoe geslachtsdelen eruitzien en hoe voortplanting werkt en dat was het wel.

De emotionele kant van seks is vroeger totaal niet aan bod gekomen en ik had dat echt wel heel fijn gevonden. Natuurlijk is seks voor een groot deel aantrekkingskracht en opwinding, maar er is nooit gesproken over emoties die erbij kunnen komen kijken: onzekerheden, wederzijds instemmen, verliefdheid, de druk om ‘het’ te doen en ga zo maar door. Ook leek het door de voorlichting op de middelbare school alsof er maar één manier was van seks hebben en dat terwijl seks in zo onwijs veel onderdelen en vormen terugkomt in je leven. Volgens mij is het nu wel echt beter op scholen toch? Hoop ik.”

Abbey: “Ik denk dat het goed is als er bij seksuele voorlichting meer aandacht wordt besteed aan zelfliefde en het doorbreken van taboe’s. Zodat er minder schaamte is.”

“Er is nooit gesproken over emoties die erbij kunnen komen kijken: onzekerheden, wederzijds instemmen, verliefdheid, de druk om ‘het’ te doen en ga zo maar door.”

Wat is iets over seks/relaties dat je pas laat in je leven hebt ontdekt?

Abbey: “Dat het allemaal alleen maar leuker wordt hoe ouder je wordt!”

Tess: “Dat iedereen andere behoeftes en fantasieën heeft en dat communicatie de grootste factor is in een leuk seksleven. In een leuk en gelukkig liefdesleven trouwens ook haha.”

Kan je met je beste vriendinnen open over seks/relaties praten?

Abbey: “Ik kan met Tess erg open over alles praten, maar dat betekent niet dat ik altijd alles wíl horen wat Tess te zeggen heeft, hahaha!”

Tess: “Met sommige vriendinnen bespreek ik letterlijk alles (yep, alles) en met anderen hou ik het oppervlakkiger. Het hangt ook van de band af en of iemand er wel op zit te wachten. Van Abbey mag ik nooit te veel details vertellen, omdat zij dan bijvoorbeeld de man in kwestie ook kent en dan niet meer normaal naar hem (en mij) kan kijken hahaha. Wel jammer, ze mist zo best leuke verhalen af en toe hoor.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ABBEY HOES (@abbeyhoes)

Durf je je grootste seksblunder met ons te delen?

Abbey: “Zeker niet, die hou ik lekker voor mezelf ”

Tess: “Ik heb niet echt seksblunders, maar ik heb wel eens seks gehad in een heel mooi natuurgebied en had toen niet meteen door dat ik in de brandnetels lag. Ik heb gejankt van de pijn, mijn lichaam stond in de fik en was knalrood.”

Wat is volgens jou het allerbelangrijkste in een relatie?

Tess: “De ander vertrouwen. Je veilig voelen om jezelf te durven laten zien, zonder ego. Niet bang zijn om iemand vrij te laten. Samen beseffen dat het leven echt wel heel erg kort is en er de allerleukste tijd van willen maken.”

Abbey: “Het allerbelangrijkste in een relatie is voor mij volledig eerlijk durven zijn, vanuit daar volgt het vertrouwen. Zonder vertrouwen is er geen liefde. ”

“Het allerbelangrijkste in een relatie is voor mij volledig eerlijk durven zijn.”

Wat vind jij onweerstaanbaar sexy?

Abbey: “Handen! Ik kan zowel hele slanke pianohanden, als robuuste mannenhanden helemaal geweldig vinden. Qua karaktereigenschappen val ik op stoer, maar lief. Ik heb een zwak voor dierenvrienden en mannen met heel veel kennis over één specifiek onderwerp. Samen nerds zijn vind ik heel leuk.”

Tess: “Fysiek: De nek van een man. En zijn handen. Oh en als ze nonchalant met hun handen langs hun gezicht gaan. Mentaal: zijn brein en een bepaalde manier van denken. Leuk met woordjes en taal omgaan vind ik ook heel sexy.”

En wanneer voel jij je zelf het meest sexy?

Tess: “Sowieso tijdens seks. Dan denk ik aan niets en dat vind ik mega lekker. Ik hou heel erg van flirten, als ik qua grapjes en gedachtegang op één lijn zit met iemand, dan voel ik me ook wel sexy. En als ik naakt ben haha.”

Abbey: “Ik voel me het meest sexy als ik me vrij voel. Dit gevoel kan ik hebben als ik alleen ben of juist met mensen. In een relatie voel ik me echt vrij en sexy als iemand mij ziet voor wie ik ben en volledig accepteert.”

“Ik hou heel erg van flirten, als ik qua grapjes en gedachtegang op één lijn zit met iemand, dan voel ik me sexy.”

Wat is voor jou Generation Easy?

Tess: “Een generatie die dicht bij zichzelf blijft, zich uitspreekt en ontdekken wil en vooral vanuit de eigen (seksuele) behoeftes leeft. In je eigen kracht staan. Taboes doorbreken die er nog steeds zijn, op een speelse en intelligente manier.”

Abbey: “Ik vind het heel mooi om onderdeel te zijn van een beweging die staat voor jezelf zijn en daarin motiveert om ook nooit te stoppen met ontdekken. En dit alles op een vrolijke, positieve manier zonder ooit plat te worden. Dat er voor iedereen een plek moet zijn waar schaamte niet bestaat en dat je daar naartoe kan werken, juist als je dat nog wel heel veel voelt. Anderen horen praten over seks en relaties is denk ik altijd interessant en leuk.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.270 keer bekeken

Geschreven door

Het hebben van seks is fijn, lekker en soms enorm spannend. Maar het kan ook riskant zijn! Zo kan het seks hebben met een beste vriend of vriendin uitlopen op een groot fiasco of het kan jullie vriendschap laten beëindigen. Is het dan nog wel een go…
2.270 keer bekeken