300 jaar oude dildo gevonden in Polen

22 december 2015 door CherryBomb   272

Dat seksspeeltjes niet alleen van nu zijn, bewijst het opmerkelijke nieuws van de afgelopen dagen maar weer. In het Poolse Gdansk is namelijk wel een heel bijzonder voorwerp opgegraven. Archeologen hebben daar in een oude school in een 18e eeuws toilet een 300 jaar oude, houten dildo gevonden. De dildo is naar alle waarschijnlijkheid in het toilet gevallen toen de eigenaresse zichzelf ermee plezierde.

Kenmerken van het speeltje

De dildo van leer en hout is in alles bijzonder. Zo is dit speeltje maar liefst 20 cm lang en beschikt hij over ongelofelijk grote ballen. De eikel is licht en heel opvallend; gemaakt van hout. De schacht van het speeltje is gemaakt van leer en gevuld met borstelhaar. Nog opvallender is dat het seksspeeltje in perfecte staat is. Volgens kenners gaat het, gezien de hoge kwaliteit leer en het ‘vakmanschap’, om een zeer kostbaar exemplaar.

Grote verrassing

Voor de onderzoekers ter plaatse die de dildo gevonden hebben kwam dit als een grote verrassing. Een speeltje als deze is namelijk nog nooit eerder gevonden. De meeste fallische voorwerpen van vroeger die tegenwoordig gevonden worden, zijn namelijk gemaakt van botten of keramiek. Het is overduidelijk dat de houten dildo gemaakt is voor seksuele doeleinden. Het speeltje is meegenomen voor verder onderzoek maar de vinders zijn er van overtuigd dat het een voorloper moet zijn geweest van de vibrator.

Er zullen ongetwijfeld vaker seksspeeltjes gemaakt zijn in deze tijd, maar de eigenaren zullen deze zorgvuldig vernietigd hebben wanneer ze deze niet meer gebruikten. Een dildo is nou niet typisch iets om door te geven aan je kinderen. Extra bijzonder dus dat er nu een exemplaar uit deze periode is gevonden. Toch is deze kunstpenis niet het oudste exemplaar dat ooit gevonden is. Archeologen hebben namelijk eerder een dildo uit de steentijd opgegraven. Deze zou meer dan 300.000 jaar oud zijn!

Bekijk hier ook het nieuwsbericht over de gevonden dildo:

Voor die tijd was dit misschien een fantastische genotsknots, maar gelukkig is het aanbod tegenwoordig iets breder! Op EasyToys.nl vind je alle soorten en maten dildo’s en vibrators om jou wanneer je maar wilt van genotsmomenten te voorzien!

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

© 2019 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid