NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

2.787 keer bekeken

De meest sexy films van 2018

15 januari 2018,

geschreven door

Dit jaar kunnen we weer veel spannende films verwachten op het grote doek. Natuurlijk heb ik het dan over de nieuwe fifty shades film. Maar naast dit pareltje kun je nog veel meer sexy films verwachten dit jaar. Wij hebben alvast voor je onderzocht welke films je écht niet mag missen.

1. Fifty Shades Freed

We hoeven vast niet uit te leggen waarom Fifty Shades Freed waarschijnlijk de meest sexy film van 2018 gaat worden. De trailers liegen er in ieder geval niet om. Om goed in de sfeer te komen, kijk je natuurlijk eerst de voorgaande films. Dit is de laatste film uit de Fifty Shades trilogie.

Fifty Shades Freed is nu verkrijgbaar op Blu-ray en DVD

2. Red Sparrow

Jennifer Lawerence speelt in Red Sparrow een ballerina, die is gerekruteerd door Russische Spionnen. Haar lichaam gebruikt ze als wapen. Meer hoeven we niet te zeggen, toch? Jennifer Lawerence is een onwijs aantrekkelijke vrouw, die in Red Sparrow bovengemiddeld veel sexy outfits draagt. Voeg daar nog wat bloedhete actie aan toe en wij zijn meer dan tevreden.

Red Sparrow is nu verkrijgbaar op Blu-ray en DVD.

3. Tomb Raider

Het is allang bekend dat Lara Croft uit Tomb Raider hartstikke sexy is. In de vorige films werd deze rol vertolk door de prachtige Angelina Jolie. Maar deze keer kruipt Alicia Vikander in de rol van de onverschrokken Lara Croft. Ze moet het natuurlijk nog waarmaken, maar wij zijn nu al enthousiast. Dat wordt genieten!

Tomb Raider is nu verkrijgbaar op Blu-Ray en DVD.

4. Disobedience

Ronit (Rachel Weisz) komt uit een orthodox joods milieu, dat zij is ontvlucht. Als haar vader overlijdt, keert ze terug naar de gemeenschap, waar ze haar vroegere vriendin Esti (Rachel McAdams). Hoewel Esti getrouwd is met haar man, bloeit toch een verboden liefde op tussen Ronit en Esti, met alle  gevolgen van dien.

Disobedience is vanaf 19 december verkrijgbaar op Blu-ray en DVD.

5. Ocean’s 8

Waar je in Ocean’s Eleven voornamelijk mannen ziet schitteren op het scherm, kun je in Ocean’s 8 vooral knappe dames verwachten. Debbie Ocean (gespeeld door Sandra Bullock) verzamelt een crew om een onmogelijke misdaad te plegen tijdens het jaarlijkse MET gala. Er doen flinke namen mee aan deze film, onze verwachtingen zijn dus erg hoog. Onder andere Mindy Kaling, Rihanna, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway en Cate Blanchett zullen schitteren op het scherm.

Ocean’s 8 is nu verkrijgbaar op Blu-ray en DVD.

6. A Star is Born

Deze film is een remake van A Star is Born uit 1937. Dit is niet de eerste keer dat deze film een remake krijgt. Toch vermoeden wij dat deze remake zéér de moeite waard zal zijn. Al is het alleen maar omdat Lady Gaga en Bradley Cooper samen in deze film spelen. We verwachten veel sexy chemistry in deze film.

A Star is Born draait momenteel in de bioscopen.

7. Aquaman

Op de redactie van EasyToys Magazine zijn we het er unaniem over eens dat Jason Mamoa ongelooflijk sexy is. Misschien ken je hem al van Game of Thrones, of van de film Justice League waarin hij al de rol van Aquaman vertolkte. In Aquaman speelt Jason geen bijrol, maar de hoofdrol. En wij kunnen nu al niet wachten tot we een hele film lang naar zijn waanzinnige lichaam mogen staren.

Aquaman draait momenteel in de bioscopen.

Naar welke sexy films kijk jij uit in 2018? Deel het in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

79.705 keer bekeken

Geschreven door

Het reverse cowgirl seks standje kan om verschillende redenen uiterst plezierig zijn voor vrouwen: de positie is perfect voor clitoris stimulatie en laat haar het ritme en tempo bepalen. Het is ook een kans om je als vrouw superkrachtig en in control…
79.705 keer bekeken