Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

3.081 keer bekeken

VIDEO: BedBabbels #14: “EVEN KLAARKOMEN VOOR HET SLAPEN”

24 januari 2020,

geschreven door

In BedBabbels duiken een aantal collega’s van EasyToys met elkaar het bed in! Hier worden ze vervolgens aan twee pikante stellingen onderworpen. De stellingen leveren de meest heerlijke gesprekken over seks op! Daarnaast krijgen de deelnemers elke aflevering een seksspeeltje in de hand gedrukt, wat natuurlijk een hoop hilariteit teweeg brengt.

De stellingen:

  • Samen masturberen is oké;
  • Leeftijdsverschil is geen probleem.

Interesse in het seksspeeltje uit deze video?

Met een vagina pomp kan je de schaamlippen en clitoris vacuüm zuigen. Er wordt dan meer bloed richting de vagina gepompt, waardoor deze begint op te zwellen. Deze vagina pomp heeft een transparante cup, waardoor de vagina kunt zien tijdens het oppompen. Met het ontluchtingsknopje laat je de lucht weer ontsnappen en geniet voor een periode van vollere schaamlippen en is er meer gevoel rondom je vagina! Elke aanraking wordt ineens intenser beleeft. Zo geniet je nog meer van het voorspel en de seks!

Over de serie ‘Bedbabbels’

In BedBabbels worden een aantal EasyToys collega’s, steeds weer in een andere samenstelling, onderworpen aan twee seks-gerelateerde stellingen. De stellingen leveren de meest interessante en persoonlijke verhalen op! In het tweede seizoen maken Marith Iedema (seksjournalist) en Linda de Munck (seksvlogger) ook deel uit van de cast! Daarnaast proberen de deelnemers elke aflevering een seksspeeltje te ontcijferen, wat doorgaans de nodige hilariteit oplevert.

Wat vond jij van deze BedBabbels? Deel je mening met ons in een reactie!

4 reacties

  1. Wat leeftijd betreft, jullie hebben het over mensen van 30 en 40, maar op later leeftijd kan seks net zo lekker zijn, en dan moet leeftijd verschillen niet zo veel uit maken, zo lang jij je fit en lekker voel, is alles mogelijk volgens mij. Ik ben zelf 67 maar ik voel mij veel jonger, seks is niet leeftijd gebonden volgens mij.

    1. Hoi Ernest, dat ben ik volledig met je eens 🙂 Genieten van seks is zeker niet leeftijd gebonden. Zolang het kan en zolang je ervan kan genieten, moedig ik het van harte aan.

      Groet,
      Talitha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

In aanloop naar Valentijnsdag bereiden wij samen met jou een gehele maaltijd voor, die in het teken staat van afrodisiaca, oftewel lustopwekkers. Vandaag staat de lustopwekker asperge centraal en verwerken wij deze in dit veganistische voorgerecht. …
806 keer bekeken
927 keer bekeken

Geschreven door

Seks… we doen (of willen) het allemaal, maar wat weten we er nou eigenlijk van? Hoe kan je bijvoorbeeld meer sperma produceren en wat is de link tussen rust in je brein en goede seks? Wij leggen het je elke woensdag uit in onze nieuwe serie Sexplai…
927 keer bekeken