door SassySue

Toy Tuesday: LELO Soraya Wave

25 augustus 2020 door SassySue

Het is weer dinsdag en dat betekent een nieuwe sextoy in de spotlights! Vandaag vertellen wij je graag meer over de LELO Soraya Wave. Dit speeltje stimuleert met zijn luxe uitstraling en acht krachtige vibratie standen meerdere zintuigen en kan jou tot meerdere hoogtepunten brengen.

  • Ergonomisch design
  • WaveMotion technologie
  • 8 krachtige vibratiestanden
  • Volledig waterproof
  • Gemaakt van zacht siliconen
  • USB oplaadbaar

Over de toy

De LELO Soraya Wave is ’s werelds mooiste en luxueuze dual-action vibrator. De WaveMotion technologie zorgt ervoor dat de aanraking van de Soraya Wave voelt als de streling van andermans vingers. De toy biedt zowel intense clitoris- en G-Spot stimulatie voor een ongekend hoogtepunt. De LELO Vibrator is voorzien van geïntegreerde drukknoppen voor optimaal gebruiksgemak. In totaal heeft de Soraya Wave 8 verschillende standen die je gemakkelijk kunt bedienen en kunt aanpassen in intensiteit.

“De toy biedt zowel intense clitoris- en G-Spot stimulatie voor een ongekend hoogtepunt.”

De luxe uitstraling geeft gelijk aan wat je mag verwachten. Het zachte siliconen materiaal voelt fijn aan op de huid en de vibraties zijn diep. De Soraya Wave is geheel waterproof en daardoor kun je ‘m van te voren eventueel opwarmen onder de warme kraan of gebruiken onder de douche of in bad.

Heb jij de LELO Soraya Wave al in je nachtkastje? Wat vind jij van de toy?

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid