door NaughtyNick

De nieuwste koppel vibrator: de Partner Whale

11 juli 2017 door NaughtyNick

Samen genieten met een seksspeeltje wordt steeds populairder onder koppels. En dat feit hebben bedrijven zeker niet genegeerd. De afgelopen jaren mochten stelletjes zich gelukkig prijzen met een groeiend aanbod koppel vibrators! De nieuwste aanwinst: de Partner Whale.

Een koppel vibrator; wat is dat precies?

De koppel vibrator is sinds een paar jaar een bekende sextoy die vooral veel vrouwen meer plezier geeft tussen de lakens. De sextoy is speciaal ontworpen voor dames die verlangen naar meer in bed en (clitorale) stimulatie missen tijdens de seks. Het is een ideale oplossing en een prima alternatief voor andere seksspeeltjes die je moet vasthouden. Maar helaas kosten goede oplossingen vaak veel geld. Partner Toy (bekend door hun betaalbare koppel vibrators) kwam daarom met de Partner Whale! Het speeltje heeft alle voordelen van een koppel vibrator en is ook nog eens aantrekkelijk voor je portemonnee!

Hoe werkt de Partner Whale?

partner whale vibratorDe vrouw draagt deze vibrator vaginaal. De 2 uiteinden klemmen zich als het ware in de vagina en tussen de schaamlippen. De vibraties zorgen voor meer clitorisstimulatie tijdens de seks. Dit is voor veel vrouwen – die moeite hebben met klaarkomen – een groot voordeel! Doordat de Whale compact is, zal hij niet in de weg zitten tijdens seks maar wordt zij wel extra gestimuleerd. Daarnaast voelt de man de vibraties wanneer hij penetreert.

Het verschil met de We-Vibe

Laten we er niet omheen draaien. Het merk We-Vibe ontwerpt vibrators met hetzelfde doel. De We-Vibe was dan ook de eerste met dit concept. Het grootste verschil? Prijs, bediening en verpakking. Waar We-Vibe zeer luxe koppelvibrators maakt, heeft Partner Toy meer gelet op de prijs van het product. Zo heeft de Whale geen afstandsbediening en wordt hij niet super luxe verpakt. De We-Vibe heeft een schitterend doosje en een (gratis) app maar dit zie je terug in de prijs van het speeltje. Voor wie dus benieuwd is naar koppel vibrators in het algemeen, kan het beste een ritje wagen met de Whale. Je kunt het later altijd nog luxer aanpakken natuurlijk!

Kijk je net als ons ook uit naar de Partner Whale? En heb je al een speeltje van Partner Toy in huis? Dan zijn we erg benieuwd naar jouw ervaring! Deel het met ons in een reactie hieronder.

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid